Συζήτηση:Ελένη Φουρέιρα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Γραμμή 29: Γραμμή 29:


[[Χρήστης: Alexikoua]] μα καλά, τι έχετε πάθει όλοι σας;; δε διαβάζεις ολόκληρη την παραπομπή που βάζεις;; : ''Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά '''επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα'''. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από πού είσαι, θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα''. Μιλάει για τα συναισθήματά της όχι για τα γεγονότα. Ας τελειώνουμε κάποια φορά. [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|"ΔώραΣ.'']] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]])
[[Χρήστης: Alexikoua]] μα καλά, τι έχετε πάθει όλοι σας;; δε διαβάζεις ολόκληρη την παραπομπή που βάζεις;; : ''Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά '''επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα'''. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από πού είσαι, θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα''. Μιλάει για τα συναισθήματά της όχι για τα γεγονότα. Ας τελειώνουμε κάποια φορά. [[Χρήστης:ΔώραΣτρουμπούκη|"ΔώραΣ.'']] ([[Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη|συζήτηση]])

::::::Επομένως το παραδέχεσαι ότι πρέπει να διορθωθεί σε Ελληνίδα. Ομολογώ ότι είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό να μην αποδέχεται μία κοινωνία άνθρωπο ως μέλος της ακόμη και μετά από 20 χρόνια παραμονής σε μια χώρα. Ο τίτλος το λέει ξεκάθαρα "είμαι Ελληνίδα". Ευχαριστώ.[[Χρήστης:Alexikoua|Alexikoua]] ([[Συζήτηση χρήστη:Alexikoua|συζήτηση]]) 06:30, 20 Απριλίου 2021 (UTC)

Έκδοση από την 06:30, 20 Απριλίου 2021

Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Σχόλιο 4-6-2019

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Δεν είναι Ελληνίδα αλλά Αλβανίδα τραγουδίστρια. Αναφορά: 2A02:587:BC25:7A00:18B4:5AAF:8F5F:1EF4 12:50, 4 Ιουνίου 2019 (UTC)[απάντηση]

Αναστροφές επεξεργασιών

Χρήστης:Eurofan2000 ποιές επεξηγήσεις έδωσες και σε ποιόν;; εγώ μόνο κάτι αναιρέσεις βλέπω από άγνωστες i.p. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αν ισχυρίζεσαι ότι είναι Ελληνίδα, ακόμα και ενάντια στην ίδια που παραδέχτηκε ότι είναι Αλβανή, θα βάλεις πηγή που να το αποδεικνύει. Και μέχρι να βάλεις πηγή, δεν θα αναιρέσεις την επεξεργασία μου, γιατί ο δικός μου ισχυρισμός έχει πηγή, ο δικός σου, όχι. Και στη Βικιπαίδεια μετράνε το τι λένε οι πηγές όχι οι ανοησίες τύπου Το χει πει σε πολλες συνεντευξεις της πως Ελληνιδα αισθανεται -και τυπικα ειναι οταν απο τα 7 της ζει και δραστηριοποιειται εδω Και αν ντρέπεσαι που είναι Αλβανή, να το λύσεις το θέμα μόνος σου και όχι μέσω της Βικιπαιδεία "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Χρήστης:Eurofan2000 κατ' αρχήν να απαντάς στις σελίδες συζήτησης των λημμάτων, για να μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι χρήστες αν το θέλουν. Τα επιχειρήματα για την Ντούα Λίπα, και τις σχετικές, είναι άσχετα με το θέμα μας, γιατί την υπηκοότητα στη Βρετανία την παίρνεις με άλλους τρόπους σε σχέση με την Ελλάδα, επίσης η μια από αυτές γεννήθηκε στην Αγγλία. Η Φουρέιρα δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα!
Όσον αφορά την πηγή που ανέφερα έγραψα είδα ποιο κομμάτι είχε σημασία και αυτό φυσικά δεν ήταν το DNA. Ήταν η δήλωσή της Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ή όχι;
Δεύτερον, γιατί αναστρέφεις τον εσωτερικό σύνδεσμο που έβαλα μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω των ταραχών που ξέσπασαν εξαιτίας του σκανδάλου των Πυραμίδων και επαναφέρεις τον αλβανικό εμφύλιο πόλεμο που είναι λάθος;; "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Το παράδειγμα με τον τίτλο εθνικότητας ήταν γενικό και δεν έχει να κάνει με το πώς αποκτάται η υπηκοότητα σε κάθε χώρα. Σου έδωσα ήδη 3 παραδείγματα και υπάρχουν και άλλα τόσα, μην επιμένεις μόνο και μόνο επειδή δεν καλύπτουν αυτά που θες να ακούσεις εσυ. Ο φετινός εκπρόσωπος της Τσεχίας στη Γιουροβίζιον από άλλη χώρα έχει καταγωγή, όμως ως ΤΣΈΧΟΣ αναφέρεται για τους λόγους που έχουν ηδη χιλιοειπωθει σε προηγουμενα comment section. Και όταν και στην ξένη ως Greek την αναφέρει και εδώ και καποιους μηνες ως Ελληνιδα αναφεροταν και στην ελληνικη περα καποιων ατεκμηριωτων εντιτ ε νομίζω πως από κάποιο σημείο κ έπειτα είναι κουβέντα να γίνεται. Την υπηκοότητα παρεμπιπτόντως την έχει πάρει εδώ και πολλα χρόνια οπότε ούτε αυτό που λες ισχύει. Θα γίνει λοιπόν εκ νέου διόρθωση και όσον αφορά αυτό με τις πυραμίδες δεν έχει ακουστεί πουθενά, εξαιτίας του εμφυλίου ήρθε Ελλάδα η Φουρειρα κατι που δεν το ονοματαζει μόνο αυτή όπως μου απάντησες σε προηγούμενο εντιτ μου αλλά είναι κάτι που όντως έχει γίνει. Ψαξ'το αν εξακολουθείς να με αμφισβητείς.


Εγώ το έχω ψάξει, εσύ αμφιβάλλω, Βάλε στο Google αλβανικός εμφύλιος πόλεμος και πες μου τι σου βγάζει. Δεύτερον, πως πήρε την υπηκοότητα, και αν ναι που είναι η πηγή που το επιβεβαιώνει;; "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Ναι φαίνεται πόσο το έχεις ψάξει όταν η Αγγλική που είναι και η πιο αξιόπιστη γράφει CIVIL WAR ΚΑΙ σου παρέχει και ΠΗΓΉ αλλά εσυ εξακολουθείς να αμφιβάλλεις, προφανώς για δικούς σου λόγους :) την έχει πάρει την υπηκοότητα, όταν είχε πάει Γιουροβίζιον και είχε γίνει όλος ο ντόρος με τον αλβανικο αετο η Μακρη (μέλος της τότε κυβέρνησης) είχε πει να της αφαιρεθεί η υπηκοότητα (κάτι που προφανώς και δεν εγινε). Υπάρχουν τουλάχιστον 3 άρθρα στο γκουγκλ, ψαξ'το και αν εξακολουθείς να αμφιβάλλεις εδώ είμαστε. Όσον αφορά τα εντιτ θα συνεχίσω μόλις μου ξαναδοθεί η άδεια μιας και εσύ εξακολουθείς να κάνεις undo τα δικά μου οπότε μου περνάει αδιάφορη η συγκεκριμένη παρατήρηση (και αν παρενεβεις εσυ για το ότι μου έγινε φραγή απλά λυπάμαι).

Απ' ότι βλέπω στις εμβόλιμες πηγές η ίδια δηλώνει Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα., Ο παππούς μου είναι Έλληνας, αισθάνομαι Ελληνίδα. Αν έβγαινα τότε και έλεγα πως είμαι Βόρειο- Ηπειρώτισσα πάλι θα με έκριναν. Είπα ότι γεννήθηκα στην Αλβανία και αυτό είναι όλο. Οπότε το αιτιολογικό ότι αυτοπροσδιορίζεται ως αλβανή φαίνεται ότι είναι εσφαλμένο [[1]], τουλάχιστον στις συγκεκριμένες διαθέσιμες παραπομπές αποδεικνύεται μία διαφορετική εκδοχή.Alexikoua (συζήτηση) 05:15, 19 Απριλίου 2021 (UTC)[απάντηση]

Συζήτηση χρήστη:Alexikoua δηλαδή τι εννοείς; όταν λέει ότι είναι Αλβανή, λες να μην ξέρει τι λέει; ή ποιας χώρας έχει την υπηκοότητα;; Η χώρα που γεννιέσαι είναι η χώρα της οποίας έχει κατ' αρχήν την υπηκοότητα. και μετά - αν παντρευτείς Έλληνα - παίρνεις και την ελληνική. Τα διάφορα sites μπορούν να λένε ότι θέλουνε, όταν όμως γράφεις σε εγκυκλοπαίδεια πρέπει να γράφεις με βάση τεκμηριωμένες πηγές. Και προς το παρόν, η δήλωσή της αλλά και η κοινή λογική (αφού δεν αρνείται ότι είναι Αλβανή) είναι ότι πιο τεκμηριωμένο μπορεί να βρεθεί. (μέχρι τουλάχιστον να δημοσιεύσει την ταυτότητά της 😆) "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Δώρα: σε ποια πηγή λέει ότι "είμαι Αλβανίδα"; Μέχρι τώρα οι πηγές επιβεβαιώνουν το αντίθετο. Πολύ απλά δίνεις πηγή (που τώρα δεν υπάρχει) και λύνεται το θέμα. Με την ευκαιρία όταν λες ότι γεννήθηκα στην χώρα Χ δεν σημαίνει ότι είμαι της συγκεκριμένης εθνικότητας. Alexikoua (συζήτηση) 20:52, 19 Απριλίου 2021 (UTC)[απάντηση]
Όσον αφορά την δήλωση της, νομίζω ότι εννοείς αυτό: Έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά είμαι Ελληνίδα; [[2]]. Επίσης και στο βίντεο νομίζω ότι ακούγεται καθαρά.Alexikoua (συζήτηση) 21:19, 19 Απριλίου 2021 (UTC)[απάντηση]

Χρήστης: Alexikoua μα καλά, τι έχετε πάθει όλοι σας;; δε διαβάζεις ολόκληρη την παραπομπή που βάζεις;; : Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από πού είσαι, θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Μιλάει για τα συναισθήματά της όχι για τα γεγονότα. Ας τελειώνουμε κάποια φορά. "ΔώραΣ.'' (συζήτηση)

Επομένως το παραδέχεσαι ότι πρέπει να διορθωθεί σε Ελληνίδα. Ομολογώ ότι είναι ιδιαίτερα ρατσιστικό να μην αποδέχεται μία κοινωνία άνθρωπο ως μέλος της ακόμη και μετά από 20 χρόνια παραμονής σε μια χώρα. Ο τίτλος το λέει ξεκάθαρα "είμαι Ελληνίδα". Ευχαριστώ.Alexikoua (συζήτηση) 06:30, 20 Απριλίου 2021 (UTC)[απάντηση]