Στέλιος Παπαφλωράτος: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 25: Γραμμή 25:
}}
}}


Ο Στέλιος Παπαφλωράτος είναι πρώην διεθνής τερματοφύλακας γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου [[1954]]. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της γειτονιάς τους, τον Πανκρηνιακό, όπου χάρη στο μεγάλα φυσικά του προσόντα (ύψος 1.85μ ,λεπτός, αθλητικός σωματότυπος κτλ) προσέλκυσε τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων της πόλης. Τελικά μεταγράφηκε στον [[Α.Σ. Άρης|Άρη]] το [[1970]] και παρέμεινε εκεί μέχρι την περίοδο 1981/82. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Νέων, Ελπίδων, Ενόπλων. Επίσης έχει 2 συμμετοχές με την [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο αντρών)|Εθνική Ελλάδος]] στις οποίες δε δέχθηκε γκολ και έκανε το ντεμπούτο του στις 01/04/75. Συμμετείχε στην αποστολή της [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο αντρών)|Εθνικής Ελλάδος]] στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία, εκείνη την περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του [[Α.Σ. Άρης|Άρη]].<br />
Ο Στέλιος Παπαφλωράτος είναι πρώην διεθνής τερματοφύλακας γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου [[1954]].

Έχει 2 συμμετοχές με την [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο αντρών)|Εθνική Ελλάδος]] στις οποίες δε δέχθηκε γκολ και έκανε το ντεμπούτο του στις 01/04/75. Συμμετείχε στην αποστολή της [[Εθνική Ελλάδος (ποδόσφαιρο αντρών)|Εθνικής Ελλάδος]] στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία, εκείνη την περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του [[Α.Σ. Άρης|Άρη]].



Σήμερα δεν ασχολείται με τον αθλητισμός αλλά είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και διευθύνει μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία.
{{Εθνική Ελλάδος - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1980}}
{{Εθνική Ελλάδος - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1980}}
[[Κατηγορία:Ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος|Παπαφλωράτος]]
[[Κατηγορία:Ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος|Παπαφλωράτος]]

Έκδοση από την 18:53, 12 Ιανουαρίου 2008

Στέλιος Παπαφλωράτος
Προσωπικές πληροφορίες
Ημερ. γέννησης1954
Τόπος γέννησηςΕλλάδα
ΘέσηΤερματοφύλακας

Ο Στέλιος Παπαφλωράτος είναι πρώην διεθνής τερματοφύλακας γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1954. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της γειτονιάς τους, τον Πανκρηνιακό, όπου χάρη στο μεγάλα φυσικά του προσόντα (ύψος 1.85μ ,λεπτός, αθλητικός σωματότυπος κτλ) προσέλκυσε τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων της πόλης. Τελικά μεταγράφηκε στον Άρη το 1970 και παρέμεινε εκεί μέχρι την περίοδο 1981/82. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Νέων, Ελπίδων, Ενόπλων. Επίσης έχει 2 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος στις οποίες δε δέχθηκε γκολ και έκανε το ντεμπούτο του στις 01/04/75. Συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία, εκείνη την περίοδο ήταν ποδοσφαιριστής του Άρη.

Σήμερα δεν ασχολείται με τον αθλητισμός αλλά είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και διευθύνει μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία.