Λούνα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Marikwn (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
Ταυτίζεται με την [[Σελήνη (μυθολογία)|Σελήνη]] της [[Ελληνική μυθολογία|Ελληνικής Μυθολογίας]] και με την Λόσνα της [[Ετρουσκική μυθολογία|Ετρουσκικής]].
Ταυτίζεται με την [[Σελήνη (μυθολογία)|Σελήνη]] της [[Ελληνική μυθολογία|Ελληνικής Μυθολογίας]] και με την Λόσνα της [[Ετρουσκική μυθολογία|Ετρουσκικής]].


Η " λούνα " περιγράφετε περισσότερο στα βιβλία ως η θυληκιά λύκαινα. Πέρνει την θέση δίπλα από τον " Άλφα " δηλαδή τον αρχηγό του κοπαδιού.
Η " λούνα " περιγράφετε περισσότερο στα βιβλία ως η θηλυκή λύκαινα. Πέρνει την θέση δίπλα από τον " Άλφα " δηλαδή τον αρχηγό του κοπαδιού.
Η Λούνα είναι η πιο δυνατή θυληκιά λύκαινα ανάμεσα στις άλλες. Ο Άλφα είναι αυτός που διαλέγει ποια θα είναι η Λούνα , αυτή που θα είναι στο πλάι του για πάντα. Όμως η Λούνα και ο Άλφα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αυτοί θα κάνουν κομάντο σε όλο το κοπάδι. Συνήθως η Λούνα περιγράφετε και ως η βασίλισσα της σελήνης και όλο το κοπάδι την προσέχει σαν βασίλισσα.
Η Λούνα είναι η πιο δυνατή θηλυκή λύκαινα ανάμεσα στις άλλες. Ο Άλφα είναι αυτός που διαλέγει ποια θα είναι η Λούνα , αυτή που θα είναι στο πλάι του για πάντα. Όμως η Λούνα και ο Άλφα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αυτοί θα κάνουν κομάντο σε όλο το κοπάδι. Συνήθως η Λούνα περιγράφετε και ως η βασίλισσα της σελήνης και όλο το κοπάδι την προσέχει σαν βασίλισσα.





Έκδοση από την 11:46, 11 Σεπτεμβρίου 2020


Η Λούνα είναι η θεότητα της σελήνης στη Ρωμαϊκή Μυθολογία.

Ταυτίζεται με την Σελήνη της Ελληνικής Μυθολογίας και με την Λόσνα της Ετρουσκικής.

Η " λούνα " περιγράφετε περισσότερο στα βιβλία ως η θηλυκή λύκαινα. Πέρνει την θέση δίπλα από τον " Άλφα " δηλαδή τον αρχηγό του κοπαδιού. Η Λούνα είναι η πιο δυνατή θηλυκή λύκαινα ανάμεσα στις άλλες. Ο Άλφα είναι αυτός που διαλέγει ποια θα είναι η Λούνα , αυτή που θα είναι στο πλάι του για πάντα. Όμως η Λούνα και ο Άλφα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αυτοί θα κάνουν κομάντο σε όλο το κοπάδι. Συνήθως η Λούνα περιγράφετε και ως η βασίλισσα της σελήνης και όλο το κοπάδι την προσέχει σαν βασίλισσα.