Συζήτηση χρήστη:Wiklib14: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 58: Γραμμή 58:




Αγαπητέ [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] νομίζω ήμουν ξεκάθαρος απέναντί σου. Επιμένεις να μπαίνεις σε ένα διάλογο χωρίς τέρμα. Επαναλαμβάνω ότι εγώ αναίρεσα μόνο τις τελευταίες ενέργειες σου και αυτό έγινε για τους λόγους που σου εξήγησα. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιες τεκμηριώσεις στο αρχικό μου κομμάτι και στις αρχικές αναφορές μπορείς να το κάνεις ελεύθερα και τηρώντας του κανόνες της wikipedia. Δεν θα σου το απαγορεύσω, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Το μόνο που σου ζήτησα είναι να μην αφαιρείς περιεχόμενο ή να παραποιείς τη δομή των αρχικών λημμάτων. Άλλωστε πρόκειται για γνωστά και δημόσια πρόσωπα και εμείς απλά ενισχύουμε τα λήμματα με τις γνώσεις και τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Ευχαριστώ για τη συνεργασία και την κατανόηση.
Αγαπητέ [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] ήμουν ξεκάθαρος απέναντί σου. Επιμένεις να μπαίνεις σε ένα διάλογο χωρίς τέρμα. Επαναλαμβάνω ότι εγώ αναίρεσα μόνο τις τελευταίες ενέργειες σου και αυτό έγινε για τους λόγους που σου εξήγησα. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιες τεκμηριώσεις στο αρχικό μου κομμάτι και στις αρχικές αναφορές μπορείς να το κάνεις ελεύθερα και τηρώντας του κανόνες της wikipedia. Δεν θα σου το απαγορεύσω, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Το μόνο που σου ζήτησα είναι να μην αφαιρείς περιεχόμενο ή να παραποιείς τη δομή των αρχικών λημμάτων. Άλλωστε πρόκειται για γνωστά και δημόσια πρόσωπα και εμείς απλά ενισχύουμε τα λήμματα με τις γνώσεις και τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Ευχαριστώ για τη συνεργασία και την κατανόηση.


==Σύσταση==
==Σύσταση==
Μην προχωρήσεις σε άλλη αφαίρεση περιεχομένου΄ή αλλαγές στη χρήση προτύπων--[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos|συζήτηση]]) 12:14, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)
Μην προχωρήσεις σε άλλη αφαίρεση περιεχομένου΄ή αλλαγές στη χρήση προτύπων--[[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos|συζήτηση]]) 12:14, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)


Αγαπητέ [[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] δεν προέβηκα σε καμία αφαίρεση περιεχομένου. Το μόνο που έπραξα ήταν να αναιρέσω τις παρεμβάσεις του χρήστη Xaris333 για τους λόγους που του εξήγησα στην πιο πάνω συζήτηση.
Αγαπητέ [[Χρήστης:Kalogeropoulos|Kalogeropoulos]] δεν προέβηκα σε καμία αφαίρεση περιεχομένου. Το μόνο που έπραξα ήταν να αναιρέσω τις παρεμβάσεις του χρήστη [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] για τους λόγους που του εξήγησα στην πιο πάνω συζήτηση.

Έκδοση από την 08:16, 27 Φεβρουαρίου 2020

Καλώς ήρθες!


Wiklib14, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 08:57, 1 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)[απάντηση]

Αναιρέσεις

Παρακαλώ να μην αφαιρείτε τεκμηριωμένο περιεχόμενο από τα λήμματα το οποίο συνάδει με την οδηγία Βικιπαίδεια:Παράθεση πηγών. Xaris333 (συζήτηση) 11:50, 22 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητέ Xaris333 έχω προσέξει ότι σε αρκετά από τα λήμματα τα οποία έχω επιμεληθεί έχεις επέμβει και έχεις αλλάξει τη φύση και την δομή τους. Δεν έχω πρόβλημα με τις διορθώσεις. Θα ήταν όμως πιο σωστά να δικαιολογούσες τις αλλαγές στις οποίες έχεις προβεί. Εξού και η αναίρεσή τους. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Wiklib14 (συζήτησησυνεισφορά) .

Προσθέτεις ατεκμηρίωτο περιεχόμενο (χωρίς παραπομπές) και αφαιρείς τεκμηριωμένο. Επίσης, αλλάζεις λανθασμένα της κατηγορίες των λημμάτων. Παρακαλώ να σταματήσεις τις αναιρέσεις μέχρι να επέλθει απόφαση επί του περιεχομένου των λημμάτων. Xaris333 (συζήτηση) 12:05, 22 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]


Αγαπητέ Xaris333 δεν έχω αλλάξει, ούτε αφαιρέσει τεκμηριώσεις, ούτε παραπομπές. Έχεις το δικαίωμα να κάνεις όσες διορθώσεις θέλεις, φτάνει να μην παραποιείται χωρίς δικαιολόγηση η όλη δουλειά που έχω κάνει. Ευχαριστώ.

Σάβια Ορφανίδου Το μεγαλύτερο μέρος του λήμματος χωρίς παραπομπές. Είναι η τελευταία έκδοση του από σένα.

Ξένια Κωνσταντίνου Μέρος του λήμματος χωρίς παραπομπές. Είναι η τελευταία έκδοση του από σένα.

Υπάρχουν και άλλα. Xaris333 (συζήτηση) 22:04, 23 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]


Αγαπητέ Xaris333 μου έχεις παραθέσει δύο λήμματα με βιογραφικές πληροφορίες δύο βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Παρόμοια λήμματα έχω δημιουργήσει πάρα πολλά για δημόσια πρόσωπα (πολιτικούς, ποδοσφαιριστές, καλλιτέχνες κ.ο.κ). Τα συγκεκριμένα έχουν από 21 και 13 παραπομπές αντιστοίχως. Συνεπώς δεν ευσταθεί ό,τι μου έχεις αναφέρει περί μη τεκμηρίωσης. Αν θέλεις να προσθέσεις παραπομπές ή να ενισχύσεις την τεκμηρίωση μπορείς να το κάνεις ελεύθερα. Το να παραλλάσεις όμως όλο το λήμμα αφαιρώντας σχεδόν τις μισές πληροφορίες, είναι λάθος και απαράδεκτο.


Σάβια Ορφανίδου

  • Η πρώτη παράγραφος δεν έχει καμία παραπομπή.
  • Η δεύτερη παράγραφος έχει πρώτη παραπομπή στη δωδέκατη γραμμή. Όλες οι προηγούμενες πληροφορίες δεν έχουν παραπομπή.
  • Το ότι "Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα" δεν είναι μια πληροφορία που χρειάζεται σε ένα τέτοιο λήμμα.
  • Λανθασμένος κόκκινος σύνδεσμος της Μαρίας Κυριάκου. Υπάρχει το λήμμα και ήταν μια χαρά μπλε σύνδεσμος πριν την επεξεργασία σου.
  • Από το πρότυπο αφαίρεσες χρήσιμα στοιχεία όπως η εκλογική περιφέρεια και πρόσθεσες αχρείαστε πληροφορίες όπως Μέλος Πολιτικού Γραφείου ΔΗ.ΣΥ.. Δεν είναι κάποιο αξίωμα για να μπει στο πρότυπο. Και για το σημαντικό αξίωμα, το ότι είναι βουλευτής, δεν άφησες καμία πληροφορία στο πρότυπο.
  • Ημερομηνία γέννησης: υπήρχε η πλήρης ημερομηνία, άφησες μόνο τη χρονολογία
  • Ενώ υπήρχε σύνδεσμος Πανεπιστήμιο του Γουόρικ, τον μεάτρεψες σε Πανεπιστήμιο του Warwick.
  • Το πρότυπο σου εμφανίζει Στρατιωτική Υπηρεσία!!! Και μετά αναφέρει και την πίστη χωρίς καμία παραπομπή.
  • Αφαίρεσες κατηγορία επαγγέλματος και ιδιότητας ως βουλευτή Λευκωσίας.
  • Αφαίρεσες πηγή με το βιογραφικό της από την ιστοσελίδα της βουλής.

Χρειάζεται να γράψω και άλλα; Xaris333 (συζήτηση) 12:06, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]


Αγαπητέ Xaris333 ήμουν ξεκάθαρος απέναντί σου. Επιμένεις να μπαίνεις σε ένα διάλογο χωρίς τέρμα. Επαναλαμβάνω ότι εγώ αναίρεσα μόνο τις τελευταίες ενέργειες σου και αυτό έγινε για τους λόγους που σου εξήγησα. Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιες τεκμηριώσεις στο αρχικό μου κομμάτι και στις αρχικές αναφορές μπορείς να το κάνεις ελεύθερα και τηρώντας του κανόνες της wikipedia. Δεν θα σου το απαγορεύσω, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Το μόνο που σου ζήτησα είναι να μην αφαιρείς περιεχόμενο ή να παραποιείς τη δομή των αρχικών λημμάτων. Άλλωστε πρόκειται για γνωστά και δημόσια πρόσωπα και εμείς απλά ενισχύουμε τα λήμματα με τις γνώσεις και τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Ευχαριστώ για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Σύσταση

Μην προχωρήσεις σε άλλη αφαίρεση περιεχομένου΄ή αλλαγές στη χρήση προτύπων--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:14, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]

Αγαπητέ Kalogeropoulos δεν προέβηκα σε καμία αφαίρεση περιεχομένου. Το μόνο που έπραξα ήταν να αναιρέσω τις παρεμβάσεις του χρήστη Xaris333 για τους λόγους που του εξήγησα στην πιο πάνω συζήτηση.