K-12 (άλμπουμ): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ προστέθηκε η Κατηγορία:Δισκογραφία (με το HotCat)
Stamatis97 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 6: Γραμμή 6:


== Προώθηση ==
== Προώθηση ==
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''</nowiki>[[Χιούμορ|σκοτεινού χιούμορ]], [[Σουρεαλισμός|σουρεαλιστική]] και [[μιούζικαλ]]<nowiki>''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο [[Instagram]] ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια.
Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία <nowiki>''</nowiki>[[Χιούμορ|σκοτεινού χιούμορ]], [[Σουρεαλισμός|σουρεαλιστική]] και [[μιούζικαλ]]<nowiki>''</nowiki> όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο [[Instagram]] ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια. Στις 17 Ιουνίου, 2019, στα MTV Movie & TV Awards παίχτηκε το τέταρτο teaser δείχνοντας κομμάτια της ταινίας και παίζοντας ένα απ'τα τραγούδια του άλμπουμ από πίσω.


[[Κατηγορία:Δισκογραφία]]
[[Κατηγορία:Δισκογραφία]]

Έκδοση από την 11:56, 18 Ιουνίου 2019

K-12
Studio Album από Melanie Martinez
Κυκλοφόρησε6 Σεπτεμβρίου, 2019
Ηχογραφήθηκε2015-2019
ΓλώσσαΑγγλικά
ΔισκογραφικήAtlantic Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Melanie Martinez)
Cry Baby (2015)K-12 (2019)

Κ-12 είναι το ερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Μέλανι Μαρτίνεζ. Η Μαρτίνεζ ανακοίνωσε στο τρίτο teaser του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα συνοδευτεί μαζί με μια ταινία.

Προώθηση

Το πρώτο teaser το οποίο παρουσιάζει την Μαρτίνεζ μέσα σε μια παστέλ τάξη κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου, 2019. Στις 17 Μαΐου, 2019, η Μαρτίνεζ αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ μέσω των λογαριασμών της στα social media. Η Μαρτίνεζ αποκάλυψε μαζί με το τρίτο teaser το οποίο ανέβηκε σε όλους της τους λογαριασμούς στις 29 Μαΐου, ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου το οποίο θα συνοδευτεί από μια ταινία ''σκοτεινού χιούμορ, σουρεαλιστική και μιούζικαλ'' όπως είπε η Μαρτίνεζ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, η οποία θα έχει διάρκεια μίας ώρας και τριάντα λεπτών. H Mαρτίνεζ επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι το άλμπουμ θα έχει 13 τραγούδια. Στις 17 Ιουνίου, 2019, στα MTV Movie & TV Awards παίχτηκε το τέταρτο teaser δείχνοντας κομμάτια της ταινίας και παίζοντας ένα απ'τα τραγούδια του άλμπουμ από πίσω.