Μαζαράκι Ιωαννίνων: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 7: Γραμμή 7:
| πρώην όνομα =
| πρώην όνομα =
}}
}}
Το '''Μαζαράκι''' είναι ένα παραδοσιακό χωριό των [[Νομός Ιωαννίνων|Ιωαννίνων]]. Απέχει 45 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων και βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων περίπου. Είναι κτισμένο ανάμεσα στο λόφο Βίκο και στη δεξιά όχθη του ποταμού Καλαμά. Ανήκει στο δήμο Άνω Καλαμά και οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 140 με κύρια ασχολία την κτηνοτροφία και την γεωργία.
Το '''Μαζαράκι''' είναι παραδοσιακό χωριό των [[Νομός Ιωαννίνων|Ιωαννίνων]]. Απέχει 45 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων και βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων περίπου. Είναι κτισμένο ανάμεσα στο λόφο Βίκο και στη δεξιά όχθη του ποταμού Καλαμά. Ανήκει στο δήμο Άνω Καλαμά και οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 140 με κύρια ασχολία την κτηνοτροφία και την γεωργία.


==Εξωτερικοί σύνδεσμοι==
==Εξωτερικοί σύνδεσμοι==

Έκδοση από την 19:31, 4 Ιουλίου 2018

Μαζαράκι
Μαζαράκι is located in Greece
Μαζαράκι
Μαζαράκι
Διοίκηση
ΧώραΕλλάδα
ΠεριφέρειαΗπείρου
ΔήμοςΠωγωνίου
Γεωγραφία
ΝομόςΙωαννίνων
Πληθυσμός
Μόνιμος139
Έτος απογραφής2021

Το Μαζαράκι είναι παραδοσιακό χωριό των Ιωαννίνων. Απέχει 45 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων και βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων περίπου. Είναι κτισμένο ανάμεσα στο λόφο Βίκο και στη δεξιά όχθη του ποταμού Καλαμά. Ανήκει στο δήμο Άνω Καλαμά και οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 140 με κύρια ασχολία την κτηνοτροφία και την γεωργία.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

http://users.sch.gr/bakosv/mazaraki/