Νώε για μια Εβδομάδα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
JackHams12 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 14: Γραμμή 14:
μουσική = John Debney |
μουσική = John Debney |
}}
}}
To '''Evan Almighty''' (ελλ. τίτλος '''Νώε για μια Εβδομάδα''') είναι μια [[κωμωδία]] [[Αμερική|Αμερικανικής]] παραγωγής του [[2007]], συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του [[2003]], ''[[Bruce Almighty]]'' (ελλ. τίτλος ''[[Θεός για μια Εβδομάδα]]''). Τη σκηνθεσία υπογράφει ο [[Τομ Σάντιακ]] ενώ επανεμφανίζονται στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία οι [[Στιβ Καρέλ]] και [[Μόργκαν Φρίμαν]]. Η ταινία είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις ελληνικές αίθουσες στις [[21 Ιουνίου]] [[2007]].
To '''Evan Almighty''' (ελλ. τίτλος '''Νώε για μια Εβδομάδα''') είναι μια [[κωμωδία]] [[Αμερική|Αμερικανικής]] παραγωγής του [[2007]], συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του [[2003]], ''[[Bruce Almighty]]'' (ελλ. τίτλος ''[[Θεός για μια Εβδομάδα]]''). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο [[Τομ Σάντιακ]] ενώ επανεμφανίζονται στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία οι [[Στιβ Καρέλ]] και [[Μόργκαν Φρίμαν]]. Η ταινία κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες στις [[21 Ιουνίου]] [[2007]].


== Περίληψη ==
== Περίληψη ==

Έκδοση από την 16:42, 8 Φεβρουαρίου 2018

Evan Almighty
ΣκηνοθεσίαΤομ Σάντιακ
ΠαραγωγήGary Barber
Roger Birnbaum
ΣενάριοSteve Oedekerk
ΠρωταγωνιστέςΣτιβ Καρέλ
Μόργκαν Φρίμαν
Λόρεν Γκράχαμ
ΜουσικήJohn Debney
ΦωτογραφίαΊαν Μπέικερ
Εταιρεία παραγωγήςSpyglass Media Group, Original Film, Columbia Pictures, Relativity Media και Shady Acres Entertainment
ΔιανομήUniversal Studios, UIP-Dunafilm και Netflix
Πρώτη προβολή21 Ιουνίου 2007
ΠροέλευσηΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΓλώσσαΑγγλικά
ΠροηγείταιBruce Almighty

To Evan Almighty (ελλ. τίτλος Νώε για μια Εβδομάδα) είναι μια κωμωδία Αμερικανικής παραγωγής του 2007, συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2003, Bruce Almighty (ελλ. τίτλος Θεός για μια Εβδομάδα). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τομ Σάντιακ ενώ επανεμφανίζονται στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία οι Στιβ Καρέλ και Μόργκαν Φρίμαν. Η ταινία κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2007.

Περίληψη

Ο νεοεκλεγμένος στο Κονγκρέσο Evan (Στιβ Καρέλ)μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη σε ένα προάστιο της Βιρτζίνια. Τη φαινομένικα ήσυχη εκεί ζωή του έρχεται να ταράξει ο Θεός (Μόργκαν Φρίμαν) όταν εμφανίζεται και του αναθέτει να φτιάξει μια κιβωτό για να προφυλαχθεί από έναν επερχόμενο κατακλυσμό. Η οικογένεια του δεν μπορεί να καταλάβει αν ο Evan περνάει μια απλή κρίση της μέσης ηλικίας η αν έχει εμπλακεί σε γεγονότα βιβλικών διαστάσεων.

Διανομή

Εξωτερικοί σύνδεσμοι