Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Tropecomes (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
34kor34 (συζήτηση | συνεισφορές)
Αναίρεση έκδοσης 6667813 από τον Tropecomes (Συζήτηση)
Γραμμή 23: Γραμμή 23:
}}
}}


Το '''Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα''' είναι τηλεοπτική [[Κωμωδία|κωμική σειρά]] που προβλήθηκε από τον [[ANT1]], την σεζόν [[2016]]-[[2017]], σε 12 επεισόδια. Πρόκειται για μαύρη κωμωδία σε [[σενάριο]] του [[Λευτέρης Παπαπέτρου|Λευτέρη Παπαπέτρου]] και σκηνοθεσία της Αμαλίας Γιαννίκου. [http://www.epimikinsipeous.gr/ Πρωταγωνιστές] της σειράς είναι η [[Μαρία Καβογιάννη]], ο [[Χρήστος Χατζηπαναγιώτης]], ο [[Aλέξανδρος Λογοθέτης]], η [[Ζέτα Μακρυπούλια]], ο [[Θοδωρής Κατσαφάδος]], η [[Ιωάννα Μαυρέα]], η [[Στέλλα Γκίκα]], ο [[Παντελής Καναράκης]] και ο [[Νίκος Κάπιος]].
Το '''Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα''' είναι τηλεοπτική [[Κωμωδία|κωμική σειρά]] που προβλήθηκε από τον [[ANT1]], την σεζόν [[2016]]-[[2017]], σε 12 επεισόδια. Πρόκειται για μαύρη κωμωδία σε [[σενάριο]] του [[Λευτέρης Παπαπέτρου|Λευτέρη Παπαπέτρου]] και σκηνοθεσία της Αμαλίας Γιαννίκου. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η [[Μαρία Καβογιάννη]], ο [[Χρήστος Χατζηπαναγιώτης]], ο [[Aλέξανδρος Λογοθέτης]], η [[Ζέτα Μακρυπούλια]], ο [[Θοδωρής Κατσαφάδος]], η [[Ιωάννα Μαυρέα]], η [[Στέλλα Γκίκα]], ο [[Παντελής Καναράκης]] και ο [[Νίκος Κάπιος]].


== Επισκόπηση σειράς ==
== Επισκόπηση σειράς ==

Έκδοση από την 23:04, 2 Οκτωβρίου 2017

Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα
Οι πρωταγωνιστές της σειράς
ΕίδοςΜαύρη κωμωδία
ΔημιουργοίΛευτέρης Παπαπέτρου
ΣκηνοθεσίαΑμαλία Γιαννίκου
ΠρωταγωνιστέςΜαρία Καβογιάννη
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Aλέξανδρος Λογοθέτης
Ζέτα Μακρυπούλια
Θοδωρής Κατσαφάδος
Ιωάννα Μαυρέα
Στέλλα Γκίκα
Παντελής Καναράκης
Νίκος Κάπιος
ΧώραΕλλάδα Ελλάδα
Αριθμός επεισοδίων12
Παραγωγή
ΠαραγωγήANTS Productions
Διάρκεια45 λεπτά ανά επεισόδιο
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςΑΝΤ1
Αναλογία πλευρών16:9, έγχρωμη ψηφιακή εικόνα
Προβολή21 Νοεμβρίου 2016–
3 Μαρτίου 2017
Εξωτερικοί σύνδεσμοι
ΙστοσελίδαΕπίσημη ιστοσελίδα

Το Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα είναι τηλεοπτική κωμική σειρά που προβλήθηκε από τον ANT1, την σεζόν 2016-2017, σε 12 επεισόδια. Πρόκειται για μαύρη κωμωδία σε σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία της Αμαλίας Γιαννίκου. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Μαρία Καβογιάννη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Aλέξανδρος Λογοθέτης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Ιωάννα Μαυρέα, η Στέλλα Γκίκα, ο Παντελής Καναράκης και ο Νίκος Κάπιος.

Επισκόπηση σειράς

Κύκλος Επεισόδια Α' Προβολή
Πρεμιέρα κύκλου Φινάλε κύκλου
1 12 21 Νοεμβρίου 2016 3 Μαρτίου 2017


Υπόθεση

Η σειρά εκτυλίσσεται το καλοκαίρι του 2015, λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα. Πρωταγωνιστούν δύο οικογένειες, της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη, και της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, οι οποίες έχουν βαθιές διαφορές.

Διανομή

Χαρακτήρες

Εξωτερικοί σύνδεσμοι