Nokia Networks: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ Ρομπότ: Προσθήκη: fr:Nokia Siemens Networks Τροποποίηση: zh:诺基亚西门子通信
Tsoklis 1 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 10: Γραμμή 10:
:''Το άρθρο αυτό είναι ακριβής μετάφραση του [[:en:Nokia Siemens Networks|αντίστοιχου άρθρου]] της [[:en:Wikipedia|Αγγλικής Wikipedia]].''
:''Το άρθρο αυτό είναι ακριβής μετάφραση του [[:en:Nokia Siemens Networks|αντίστοιχου άρθρου]] της [[:en:Wikipedia|Αγγλικής Wikipedia]].''


[[Κατηγορία:Επιχειρήσεις]]
[[Κατηγορία:Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις]]
[[Κατηγορία:Τηλεπικοινωνίες]]
[[Κατηγορία:Τηλεπικοινωνίες]]



Έκδοση από την 22:50, 3 Σεπτεμβρίου 2007

Αρχείο:Nokia Siemens Networks joint revenue logo.jpg
Το λογότυπο της κοινοπραξίας.

Η Nokia Siemens Networks είναι η προτεινόμενη νέα εταιρεία που ανακοινώθηκε στις 19 Ιουνίου του 2006. Είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης (με 50%/50% κοινοπραξία) του τμήματος COM της Siemens, εκτός της μονάδας Enterprise business, και του Network Business Group της Nokia. Η συγχώνευση προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2006.

Η κεντρική διοίκηση της Nokia Siemens Networks θα βρίσκεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ενώ η Ευρωπαϊκή διοίκηση και τρία από τα πέντε τμήματά της θα εδρεύουν στο Μόναχο της Γερμανίας. Το εύρος των επιχειρήσεών της θα εκτείνεται σε όλες οι μεγάλες περιοχές του κόσμου.

Προβλέπεται ότι, με ένα μεικτό εισόδημα πάνω από 15 δισεκατoμμύρια EUR για το 2005, η νέα εταιρεία θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμών τηλεπικοινωνίας στον κόσμο.

Ο Simon Bresford-Wylie, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της μονάδας Networks της Nokia, διορίστηκε ως ο πρώτος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας. Ο Peter Schönhofer, ο Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της Siemens Austria, ανέλαβε στην ίδια θέση.

Το άρθρο αυτό είναι ακριβής μετάφραση του αντίστοιχου άρθρου της Αγγλικής Wikipedia.