Σίμος Καραγιαννίδης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{πηγές|05|05|2015}}{{πληροφορίες προσώπου}}
{{πηγές|05|05|2015}}{{πληροφορίες προσώπου}}
Ο '''Σίμος Καραγιαννίδης''' γεννήθηκε το 1965 και είναι [[Ελλάδα|Έλληνας]] παλαίμαχος [[Ποδόσφαιρο|ποδοσφαιριστής]] που αγωνιζόταν ως αμυντικός και νυν προπονητής.
Ο '''Σίμος Καραγιαννίδης''' γεννήθηκε στον [[Πειραιάς|Πειραιά]] στις [[4 Ιουλίου]] του [[1965]] και είναι [[Ελλάδα|Έλληνας]] παλαίμαχος [[Ποδόσφαιρο|ποδοσφαιριστής]] που αγωνιζόταν ως αμυντικός και νυν προπονητής.


Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.
Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.

Έκδοση από την 03:34, 17 Ιανουαρίου 2017

Σίμος_Καραγιαννίδης
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση4  Ιουλίου 1965
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςνέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταποδοσφαιριστής

Ο Σίμος Καραγιαννίδης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Ιουλίου του 1965 και είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως αμυντικός και νυν προπονητής.

Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.

Καριέρα

Ποδοσφαιρική καριέρα

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του σαν ερασιτέχνης στους Νέους Δραπετσώνας το 1979.

Το 1987 πήγε στην Προοδευτική, με την οποία έγινε επαγγελματίας και αναδείχθηκε. Με τη φανέλα της Προοδευτικής αγωνίστηκε συνολικά 8 συνεχή χρόνια με επιτυχία, σε Β' και Γ' Εθνική, μέχρι το 1995.

Στη συνέχεια πήγε για 2 χρόνια στην Καλλιθέα και το 1997 μεταγράφηκε στην Αγία Ελεούσα και μετά στο Αιγάλεω. Στη συνέχεια έπαιξε για 1 χρόνο στην Κηπούπολη (Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών) και συνέχισε στον Φωστήρα το 1999 μέχρι και το 2000 όπου κρέμασε τα παπούτσια του.

Προπονητική καριέρα

Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, παρέμεινε στον Ταύρο και τον Φωστήρα, αναλαμβάνοντας για 3 χρόνια το πόστο του βοηθού προπονητή και σκάουτερ.

Το 2003 πήγε στον Απόλλων Αθηνών σαν συνεργάτης με τον Νίκο Αργυρούλη. Στη συνέχεια ταψίδεψε στην Κύπρο για τον Απόλλων Λεμεσού, σαν συνεργάτης με τον νυν προπονητή και πρώην συμπαίκτη του στην Προοδευτική, Σούλη Παπαδόπουλο.

Με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, συνέχισε σαν προπονητής, αναλαμβάνοντας από το 2005 μέχρι το 2007 την Α.Ε. Χαραυγής. Συνέχισε στους Αετό Κορυδαλλού, Νέους Ευγένειας, Ελλάς Ποντίων, Α.Ε. Ολυμπιάδα Κερατσινίου και Α.Σ. Δραπετσώνας. Τον Δεκέμβριο του 2014 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Κορυδαλλού[1], στον οποίο διετέλεσε χρέη προπονητή για δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2016[2].

Παραπομπές

Πηγές