Πανθυρεατικός Α.Ο.: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 17: Γραμμή 17:
|ιστοσελίδα =
|ιστοσελίδα =
}}
}}
Ο '''"Πανθυρεατικός" Αθλητικός Όμιλος''' είναι [[ποδόσφαιρο|ποδοσφαιρικό]] σωματείο που εδρεύει στο [[Άστρος]] Κυνουρίας. Ιδρύθηκε το [[1928]] και χρώματά του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της [[Ε.Π.Σ. Αρκαδίας]]<ref>[http://epsarkadias.gr/teams/display_team.php?team_id=8 Πληροφορίες ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ] από epsarkadias.gr</ref> έχοντας κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία κατέκτησε το [[Νταμπλ (ποδόσφαιρο)|νταμπλ]] για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Ο '''"Πανθυρεατικός" Αθλητικός Όμιλος''' είναι [[ποδόσφαιρο|ποδοσφαιρικό]] σωματείο που εδρεύει στο [[Άστρος]] Κυνουρίας. Ιδρύθηκε το [[1928]] και χρώματά του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της [[Ε.Π.Σ. Αρκαδίας]]<ref>[http://epsarkadias.gr/teams/display_team.php?team_id=5 Πληροφορίες ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ] από epsarkadias.gr</ref> έχοντας κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία κατέκτησε το [[Νταμπλ (ποδόσφαιρο)|νταμπλ]] για πρώτη φορά στην ιστορία του.


==Τίτλοι==
==Τίτλοι==
Γραμμή 30: Γραμμή 30:
{{DEFAULTSORT:Πανθυρεατικός}}
{{DEFAULTSORT:Πανθυρεατικός}}
[[Κατηγορία:Αθλητικοί σύλλογοι Αρκαδίας]]
[[Κατηγορία:Αθλητικοί σύλλογοι Αρκαδίας]]
[[Κατηγορία:Ιδρύσεις αθλητικών συλλόγων το 1928]]
[[Κατηγορία:Ποδοσφαιρικές ομάδες Ελλάδας]]
[[Κατηγορία:Ποδοσφαιρικές ομάδες Ελλάδας]]
[[Κατηγορία:Ιδρύσεις ποδοσφαιρικών ομάδων το 1928]]


{{Αθλητικός σύλλογος-επέκταση}}
{{Αθλητικός σύλλογος-επέκταση}}

Έκδοση από την 10:48, 30 Δεκεμβρίου 2016

Πανθυρεατικός Α.Ο.
Επίσημη ονομασίαΠανθυρεατικός Αθλητικός Όμιλος
Σύντομο όνομαΠανθυρεατικός
Ίδρυση1928
ΈδραΆστρος, Ελλάδα
ΣτάδιοΔημοτικό στάδιο Άστρους
Χρώματα          Κίτρινο, Μαύρο

Ο "Πανθυρεατικός" Αθλητικός Όμιλος είναι ποδοσφαιρικό σωματείο που εδρεύει στο Άστρος Κυνουρίας. Ιδρύθηκε το 1928 και χρώματά του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας[1] έχοντας κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία κατέκτησε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Τίτλοι

Παραπομπές