Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών WWE: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
ανανεωση
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του [[WWE]], είναι ένας επαγγελματικός τίτλος της πάλης. Ανήκει στο ρόστερ του [[WWE Raw]], αλλά είναι τυπικό, αφού μπορεί να διεκδικηθεί και από το άλλο ρόστερ, δηλαδή του [[WWE SmackDown]].<small><ref>http://wwe.com/classics/titlehistory/unitedstates</ref></small> Το πρωτάθλημα είναι γενικά διεκδικήσιμο στον τομέα των επαγγελματικών αγώνων πάλης, στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν σκηνοθετημένους αγώνες πάλης. Κάτοχος του τίτλου αυτή την περίοδο είναι ο [[Αλεξάντερ Ρούσεβ|Ρούσεβ]].
Το Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του [[WWE]], είναι ένας επαγγελματικός τίτλος της πάλης. Ανήκει στο ρόστερ του [[WWE Raw]], αλλά είναι τυπικό, αφού μπορεί να διεκδικηθεί και από το άλλο ρόστερ, δηλαδή του [[WWE SmackDown]].<small><ref>http://wwe.com/classics/titlehistory/unitedstates</ref></small> Το πρωτάθλημα είναι γενικά διεκδικήσιμο στον τομέα των επαγγελματικών αγώνων πάλης, στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν σκηνοθετημένους αγώνες πάλης. Κάτοχος του τίτλου αυτή την περίοδο είναι ο [[Ρομαν Ρεινς]]


==Ιστορία==
==Ιστορία==

Έκδοση από την 13:41, 13 Οκτωβρίου 2016

Το Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του WWE, είναι ένας επαγγελματικός τίτλος της πάλης. Ανήκει στο ρόστερ του WWE Raw, αλλά είναι τυπικό, αφού μπορεί να διεκδικηθεί και από το άλλο ρόστερ, δηλαδή του WWE SmackDown.[1] Το πρωτάθλημα είναι γενικά διεκδικήσιμο στον τομέα των επαγγελματικών αγώνων πάλης, στον οποίο οι συμμετέχοντες εκτελούν σκηνοθετημένους αγώνες πάλης. Κάτοχος του τίτλου αυτή την περίοδο είναι ο Ρομαν Ρεινς

Ιστορία

Ο συγκεκριμένος τίτλος υπάρχει από το 1975 στην τότε εταιρεία NWA, που το 1988 εξαγοράστηκε από το WCW. Αυτό με την σειρά του, πουλήθηκε στο WWE το 2001, το οποίο έχει μέχρι σήμερα τα δικαιώματα του τίτλου. Από το Νοέμβριο του 2001, ο τίτλος είχε τεθεί σε αχρησία, αλλά επέστρεψε και πάλι στα σόου της εταιρείας τον Ιούλιο του 2003.

Σημαντικότητα

Αυτή την στιγμή, ο τίτλος των Ηνωμένων Πολιτειών του WWE, είναι τρίτος σε αξία στην εταιρεία, αφού ακολουθεί τον νούμερο ένα τίτλο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του WWE και τον δεύτερο κατά σειρά σημαντικότητας τίτλο, τον Διηπειρωτικό.

Ιστορικό Πρωταθλητών

Τα ρεκόρ

  • Για 948 μέρες είχε τον τίτλο στην κατοχή του και τις πέντε φορές μαζί που τον κατέκτησε, ο Λεξ Λούγκερ, περισσότερο από όλους τους υπολοίπους.
  • Για πέντε λεπτά, είχε πάρει τον τίτλο ο Στιβ Όστιν κάτι που σημαίνει ότι τον είχε λιγότερο από κάθε πρωταθλητή.
  • Για 523 μέρες κράτησε τον τίτλο, μια από τις πέντε φορές που τον είχε στην κατοχή του ο Λεξ Λούγκερ, κάτι που είναι ρεκόρ.
  • Για 351 μέρες κράτησε τον τίτλο, ο Ντιν Αμπρόουζ, περισσότερες από τότε που ήρθε ο τίτλος στην κατοχή του WWE.
  • Πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του τίτλου, ήταν ο Χάρλεϊ Ρέις.

Δείτε επίσης

Παραπομπές