Συζήτηση χρήστη:Magioladitis: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Eugkats (συζήτηση | συνεισφορές)
→‎3o Μάθημα: νέα ενότητα
Γραμμή 239: Γραμμή 239:
== 3o Μάθημα ==
== 3o Μάθημα ==


Καλησπέρα σας.Έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Τυρός.
Καλησπέρα σας.Έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Άγνωστος Θεός.

Έκδοση από την 19:14, 6 Οκτωβρίου 2016


Wikimedia GR

Έλαβα το email σχετικά με την Wikimedia, και επιβεβαιώνω πως εγώ έκανα την προσθήκη. Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην αγγλόφωνη wiki, κάτω απο το ίδιο nickname--Catlemur (συζήτηση) 19:33, 3 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

μάθημα 3ο

Καλησπέρα, Στον όρο "μουσικό πριόνι" πρόσθεσα πηγή - βιβλίο. Ευχαριστώ, Μπελενιώτης Επαμεινώνδας - Παναγιώτης.

Εργασία Σκούμπαφλος Γιώργος Εβδομάδα 3

Γεια σου Μάριε!Να σε ενημερώσω πως προχώρησα στη διόρθωση δύο εκφραστικών σφαλμάτων και στην προσθήκη δύο παραπομπών στο λήμμα "Ελληνική Επανάσταση του 1821". Ευχαριστώ!

Μάθημα 3ο

Έκανα αλλαγές στο λήμμα της πόλης του Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην παράγραφο για την εκπαίδευση.

Μάθημα 3ο

Γεια σου Μάριε. Έκανα αλλαγές στο λήμμα Mac OS και συγκεκριμένα στην τελευταία παράγραφο όπου συμπλήρωσα την πρόσφατη αλλαγή του ονόματος του λειτουργικού συστήματος από Mac OS X σε MacOS.

Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλησπέρα! Στο λήμμα Αμφίκλεια διορθώθηκε το "Παλαιοχωρίου" σε "Παλαιοχωρίου Δωριαίων" και προστέθηκε παραπομπή ( [2] ) σχετικά με τα δημοτικά διαμερίσματα.

Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλημέρα! Ελπίζω να είστε καλά. Αυτό που έκανα για την εργασία είναι το εξής: 1ον, στο λήμμα "ροδάκινο" αφαίρεσα τη φράση "και τα ροδάκινα με τους κόκκινους καρπούς , τα σαγκουίνια." καθώς τα σαγκουίνια είναι είδος πορτοκαλιού και όχι ροδάκινου. 2ον, στο ίδιο λήμμα πρόσθεσα μια παραπομπή, "Δενδροκομία Ι Σημειώσεις για ειδικά θέματα", Νάνου Γεωργίου, Αναπληρωτού Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Βόλου",όπου γίνεται αναφορά στη δραστηριοποίηση της Ελλάδας στην κονσερβοποιία ροδάκινου.

Nalatina (συζήτηση) 08:24, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλημέρα! Ονομάζομαι Αθανασία Παπαχρήστου και οι αλλαγές που έκανα μέχρι στιγμής είναι οι παρακάτω:

10:52, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (0)‎ . . μ Ντίνος Χριστιανόπουλος ‎ (→‎Βιβλιογραφία: Διόρθωση στον αριθμό του τεύχους και τη χρονολογία έκδοσης) (τελευταίος) (Ετικέτα: Οπτική επεξεργασία) 07:59, 11 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (-2)‎ . . μ Βικιπαίδεια:Απλοί κανόνες ‎ (τελευταίος) 07:58, 11 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (-18)‎ . . μ Βικιπαίδεια:Απλοί κανόνες ‎ (διορθώσεις στη χρήση του τελικού ν)

Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλημέρα και καλή Κυριακή... Επεξεργάστηκα το λήμμα "Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου" προσθέτοντας επεξήγηση, συνδέσμους και φωτογραφίες. Επίσης δημιούργησα το λήμμα "Ματαράγκα Καρδίτσας" και έβαλα παραπομπές, συνδέσμους και φωτογραφίες. Μπουντούρη Νικολέτα Χρήστης:Bountourin

Εργασία 3ης εβδομάδας

Γειά σου, Μάριε! Έκανα μια τροποποίηση- συμπλήρωση στο λήμμα "Οργανική Χημεία" - Ονοματολογία οργανικών ενώσεων και πρόσθεσα μια παραπομπή - βιβλίο στο λήμμα "Υποατομικά σωματίδια". ````

3η βδομάδα

Πρόσθεσα κάποιες πληροφορίες στο Γοργόμυλο Πρέβεζας -15:59, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC) papatsimpas

Εργασία- 3η εβδομάδα

Καλησπέρα. Στο λήμμα ξύλο, πρόσθεσα τη λέξη ανόργανη (όσο αναφορά τη χημική σύσταση του ξύλου, σειρά 5) και ακριβώς δίπλα πρόσθεσα μια παραμπομπή (βιβλίο) για το ξύλο (The Woodbook).Nkillbee (συζήτηση) 08:59, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Εργασία- 3η εβδομάδα

Καλησπέρα. Στο λήμμα "Εκπαίδευση στην πληροφορική στην Ελλάδα" πρόσθεσα την παράγραφο που αναφέρεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με τις αντίστοιχες παραπομπές (χρήστης apostkap)

Επεξεργασία Λήμματος

Καλησπέρα και από μένα. Πρόσθεσα μία παράγραφο στο λήμμα: Μαλανδρίνο, με τίτλο:"Το Μαλανδρίνο στην αρχαιότητα" και μία παραπομπή σε βιβλίο του L. Lerat. Είναι οκ?

μάθημα 3

Γεια σας και από μένα ,έκανα μια αλλαγή στον όρο ελιά όσο αφορά το ύψος του δέντρου και πρόσθεσα μια παραπομπή για τον καρπό της ελιάς από την πτυχιακή εργασία http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/steg/fp/2010/LeventakiChrysoula/attached-document-1298362249-149767-15071/Leventaki2011.pdf στη σελ 11 με τίτλο βιβλίου Βιολογική καλλιέργεια ελιάς

Εργασία 3ης εβδομάδας

Προσθήκη στο Twitter της διαδικασάις εξαγοράς.

3ο Μάθημα

Καλησπέρα! Στο λήμμα Αράχωβα πρόσθεσα την βιβλιογραφία και ενημέρωσα τους περισσότερους συνδέσμους. Αθανάσιος Κουτσονικόλας. Ονομα χρήστη: Akouts Akouts (συζήτηση) 17:58, 26 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

3ο Μάθημα

Γεια σας! Στο λήμμα Καταλανικό στερεό έκανα διορθώσεις στη σύνταξη και σε κάποιους συνδέσμους. Katsba (συζήτηση) 20:04, 26 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

MAΘΗΜΑ 3ο

Στο λήμμα "Ιστορία των Υπολογιστών" δημιούργησα έναν σύνδεσμο για τα "Αντικυθηρα"

3ο Μάθημα: Εργασία

Καλησπέρα,

στο Βικιπαίδεια:Το πρώτο σου λήμμα διόρθωσα δύο συντακτικά λαθάκια και στο λήμμα Java, πρόσθεσα μία παραπομπή σε γνωστό και έγκυρο βιβλίο, η οποία τεκμηριώνει τη λειτουργία της "Εικονικής Μηχανής (JVM)".

Ιωάννης Γκουτσίδης (συζήτηση) 16:27, 27 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

3ο μάθημα

Καλησπέρα και από εμένα! Εγώ έχω κάνει διορθώσεις στα λήμματα Πολύπλοκα βιολογικά δίκτυα και Πετραία Πέλλας. Επίσης έχω προσθέσει παραπομπή στο λήμμα Πετραία Πέλλας.

3ο μάθημα

Καλημέρα σε όλους! Εγώ έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Πετραία Πέλλας.

Εργασία 3ης Εβδομάδας

Πολύ καλησπέρα σας...

Να σας ενημερώσω ότι στο λήμμα "Πέτρος Β΄ της Ρωσίας" έκανα επεξεργασία το πεδίο "Ενθρόνιση και Κηδεμονία" και έπειτα πρόσθεσα ως πηγή εξωτερικό σύνδεσμο.

Καλή μας συνέχεια, λοιπόν!

3 ΜΑΘΗΜΑ

Καλησπέρα

στο λήμμα Daimler πρόσθεσα μία τελεία και στο λήμμα Κονσταντέν Μενιέ πρόσθεσα μία πηγή.
Τσαουσιώτης ΚυριάκοςTsaougerek (συζήτηση) 12:17, 28 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλησπέρα και από εμένα.

Στο λήμμα Βικιπαίδεια:Εξωτερικοί σύνδεσμοι διόρθωσα κάποια γραμματικά/συντακτικά λάθη και στο λήμμα αλγόριθμος πρόσθεσα σύνδεσμο.

Επεξεργασία λήμματος

Στο λήμμα σκάκι πρόσθεσα μια πρόταση για το σκάκι στα Δημοτικά σχολεία. Ευχαριστώ Makrodimos (συζήτηση) 16:00, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC) Μακροδήμος Νίκος[απάντηση]

Αλλαγές στο λήμμα: "Προγραμματισμός"

Καλησπέρα και από μένα! Επεξεργάστηκα το λήμμα "Προγραμματισμός" και τροποποίησα την τελευταία παράγραφο,αλλάζοντας την σύνταξη και αντικαθιστώντας την τελευταία πρόταση με καινούρια. Ακόμη, πρόσθεσα μία παραπομπή σε βιβλίο και ένα εξωτερικό σύνδεσμο.

Εγκυκλοπαιδεικοτητα

Δυστυχώς την πρώτη μου προσθήκη στο λήμμα σκάκι, που αφορούσε την ένταξη του σκακιού στο Δημοτικό σχολείο την εκοψαν ως μη εγκυκλοπαιδικη. Δεν καταλαβαίνω ποιος μπορεί να αποφασίζει να κόβει κάτι το οποίο είναι αντικειμενικό, αξιόπιστο και ενδιαφέρει όλους τους δασκάλους και τους φίλους του σκακιού. Κόπηκε χωρίς συζήτηση. Κρίμα.Makrodimos (συζήτηση) 21:34, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Επεξεργασία λημμάτων

Καλημέρα κ. Μαγιολαδίτη,

επεξεργάστηκα το λήμμα "Μετανάστευση", στο οποίο πρόσθεσα περιεχόμενο και περαπομπές και διόρθωσα τις παραγράφους "Μετανάστευση" και "Αιτία".

Με φιλικούς χαιρετισμούς Ντακαλέτση Θεοδώρα

3ο Μάθημα

Καλησπέρα, στο λήμμα "Κωπαϊδα - Ηα αποξήρανση της Κωπαϊδας κατά την αρχιαότητα έκανα διορθώσεις στη στίξη (κόμματα) και στο λήμμα "Θήβα-κατά την τουρκοκρατία" πρόσθεσα μία παραπομπή. Ευχαριστώ!

προσθήκη πηγής

Καλή σας μέρα κ Μαγιολαδίτη Η "χειρουργική επέμβαση" (wikipedia) έγινε στο λήμμα: Μάχη της Μόσχας. Εισαγωγή βίντεο. Προσθήκη πηγής.

Germany After WW2 | A Defeated People | Documentary on Germany in the Immediate Aftermath of WW2

https://www.youtube.com/watch?v=x8XG-nbM3BE ημερομηνία προσπέλασης 2-10-2016 Παράλληλα έγινε μικρή τροποποίηση στα σημεία του κειμένου (Μάχη της Μόσχας) Τροποποιήθηκαν τα επιρρήματα "βορείως" και "νοτίως" (του Λένινγκραντ) σε: "στα βόρεια" & "στα νότια" (λεξικό Μπαμπινιώτη)

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

με εκτίμηση Φωτεινή Γκουντουβά!

προσθήκη πηγής

Καλή σας μέρα κ Μαγιολαδίτη Η "χειρουργική επέμβαση" (wikipedia) έγινε στο λήμμα: Μάχη της Μόσχας. Εισαγωγή βίντεο. Προσθήκη πηγής.

Germany After WW2 | A Defeated People | Documentary on Germany in the Immediate Aftermath of WW2

https://www.youtube.com/watch?v=x8XG-nbM3BE ημερομηνία προσπέλασης 2-10-2016

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

με εκτίμηση Φωτεινή Γκουντουβά!

Εργασία 3ου Μαθήματος

Καλησπέρα σας,

Στο λήμμα https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenie_Bouchard πρόσθεσα περιεχόμενο γράφοντας το σύνδεσμο στο τέλος.

εργασία 3ης εβδομάδας

Καλησπέρα σας,

Το λήμμα που επέλεξα είναι η “δευτεροβάθμια εξίσωση” με τη βοήθεια των τύπων του Βιέτ και πρόσθεσα την παραπομπή προς το σχολικό βιβλίο της Α΄ Λυκείου. Επιπλέον στο λήμμα που αναφερόταν στην “ Κάλυμνο” επεξεργάστηκα την παράγραφο που αναφέρεται στην αναρρίχηση στην Κάλυμνο πρόσθεσα την ηλεκτρονική παραπομπή διαδρομές αθλητικής αναρρίχησης. Chrysaleiv (συζήτηση) 14:50, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Μάθημα 2, Επεξεργαστείτε τη Βικιπαίδεια

Επεξεργάστηκα το λήμμα: [http://"Ευρωπαϊκή%20Ένωση" https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7] στην παράγραφο με τίτλο Εκπαίδευση και επιστήμες. Το δικό μου κείμενο αφορά τις πολιτικές της ΕΕ για εκπαίδευση και κατάρτιση.

Μία δεύτερη επεξεργασία έγινε στην https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82με την εισαγωγή ενός συνδέσμου που αφορά πάλι την εκπαίδευση και κατάρτιση στην Ευρώπη. --Metkous (συζήτηση) 23:13, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Εργασία για Μάθημα 3, Δραστηριοποιηθείτε τη Βικιπαίδεια

Έχω γράψει λήμμα για τον Ελευθέριος Ζούρος. Επίσης μπορείτε στην προσωπική μου σελίδα [| Η συνεισφορά μου] να δείτε περισσότερα για την εμπλοκή μου. Μάλιστα σε κάποιο μάθημα που δίδαξα σε μεταπτυχιακό παρότρυνα τους φοιτητές και για τη δική τους εμπλοκή. Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που έχετε οργανώσει και παρακολουθούμε. --RNAman (συζήτηση) 16:17, 4 Οκτωβρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Δραστηριοποιηθείτε τη Βικιπαίδεια_Εργασία 3ης εβδομάδας

Καλησπέρα σας. Στο λήμμα Σέρρες έκανα"τας Σέρρας" (της Καθαρεύουσας)αλλαγή στο καθαρευούσης και εισαγωγή παραπομπής εισαγωγή ιστότοπου ΤΕΙ Κ.μακεδονίας).

3o Μάθημα

Καλησπέρα σας.Έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Άγνωστος Θεός.