Σίμος Καραγιαννίδης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{πηγές|05|05|2015}}{{πληροφορίες προσώπου}}
{{πηγές|05|05|2015}}{{πληροφορίες προσώπου}}
Ο '''Σίμος Καραγιαννίδης'''(γεννήθηκε το 1965) και είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ξεχώριζε για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.
Ο '''Σίμος Καραγιαννίδης''' γεννήθηκε το 1965 και είναι [[Ελλάδα|Έλληνας]] παλαίμαχος [[Ποδόσφαιρο|ποδοσφαιριστής]] που αγωνιζόταν ως αμυντικός και νυν προπονητής.
Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.


== Καριέρα ==
== Καριέρα ==

Έκδοση από την 22:52, 3 Οκτωβρίου 2016

Σίμος_Καραγιαννίδης
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση4  Ιουλίου 1965
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςνέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταποδοσφαιριστής

Ο Σίμος Καραγιαννίδης γεννήθηκε το 1965 και είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν ως αμυντικός και νυν προπονητής.

Ξεχώρισε ως ποδοσφαιριστής για τις ακριβείς μπαλιές και πάσες του, αλλά και για τις εκτελέσεις φάουλ.

Καριέρα

Ξεκίνησε σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής το 1979 στους Νέους Δραπετσώνας για να παίξει επαγγελματικά το 1987 στην Προοδευτική, με την οποία αναδείχθηκε. Με τη φανέλα της Προοδευτικής αγωνίστηκε 8 χρόνια μέχρι το 1995. Στη συνέχεια πήγε για 2 χρόνια στην Καλλιθέα, έτσι το 1997 μεταγράφηκε στην Αγία Ελεούσα και μετά στο Αιγάλεω. Στη συνέχεια έπαιξε για 1 χρόνο στην Κηπούπολη (Α’ Ε.Π.Σ. Αθηνών) και συνέχισε στον Φωστήρα το 1999 μέχρι και το 2000 όπου κρέμασε τα παπούτσια του. Στον Φωστήρα παρέμεινε για 3 χρόνια σαν βοηθός προπονητή και σκάουτερ και το 2003 πήγε στον Απόλλων Αθηνών σαν συνεργάτης με τον Νίκο Αργυρούλη. Στη συνέχεια ταψίδεψε στην Κύπρο και συνέχισε με τον Απόλλων Λεμεσού μαζί με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, συνέχισε σαν προπονητής της Χαραυγής (Α’ Ε.Π.Σ Πειραιώς) από το 2005 μέχρι το 2007. Συνέχισε στις Αετό Κορυδαλλού (Α’ Ε.Π.Σ Πειραιώς), Νέους Ευγένειας (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιώς), Ελλάς Ποντίων (Δ΄ Εθνική), Ολυμπιάδα (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιώς), Α.Σ. Δραπετσώνας (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιώς) και Α.Ο. Κορυδαλλού (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιώς).