Βικιπαίδεια:Κριτική λημμάτων: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
αφαίρεση συζητηθέντων -παρέλευση 15 ημερών
προσθήκη ανοικτών συζητήσεων από τον Γενάρη!!!!!!!!!;;;;;;;
Γραμμή 42: Γραμμή 42:
== Κατάλογος λημμάτων ==
== Κατάλογος λημμάτων ==
<!-- Προσθέστε: {{Συζήτηση:Τίτλος λήμματος/Κριτική λημμάτων}} στο τέλος της λίστας-->
<!-- Προσθέστε: {{Συζήτηση:Τίτλος λήμματος/Κριτική λημμάτων}} στο τέλος της λίστας-->
{{Συζήτηση:ΕΡΤ1/Κριτική λημμάτων}}
{{Συζήτηση:ΕΡΤ2/Κριτική λημμάτων}}
{{Συζήτηση:ΕΡΤ3 (τηλεοπτικό κανάλι)/Κριτική λημμάτων}}


[[Κατηγορία:Κριτική λημμάτων]]
[[Κατηγορία:Κριτική λημμάτων]]

Έκδοση από την 11:17, 8 Μαρτίου 2016

Με τη διαδικασία της κριτικής λημμάτων ένας χρήστης ζητά από τους υπόλοιπους να εξετάσουν ένα λήμμα και να ασκήσουν εποικοδομητική κριτική προτείνοντας βελτιώσεις. Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η περαιτέρω ποιοτική βελτίωση λημμάτων, τα οποία έχουν ήδη γίνει αντικείμενο εκτεταμένης επεξεργασίας, σε αναζήτηση περαιτέρω τρόπων βελτίωσής τους. Δεν πρόκειται για έλεγχο από ειδικούς σε κάποιον τομέα και τα λήμματα που έχουν υποβληθεί σε αυτήν τη διαδικασία δε θα πρέπει να θεωρούνται εγκυρότερα από τα υπόλοιπα. Η κριτική λημμάτων μπορεί να λειτουργήσει πολλές φορές ως προστάδιο υποψηφιότητας για προβεβλημένο λήμμα. Ωστόσο δεν έχει άμεση σχέση με αυτή και δεν είναι προαπαιτούμενη πριν από την υποψηφιότητα. Στην κριτική λημμάτων μπορεί να υποβληθούν λήμματα τα οποία απέχουν αρκετά από το τελευταίο στάδιο, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι συντάκτες από αρκετά πρώιμο στάδιο επεξεργασίας.

Η κριτική αφορά λήμματα, τα οποία είναι ήδη δουλεμένα και βρίσκονται ήδη σε ένα ελάχιστο επίπεδο αρτιότητας. Δεν αφορά λήμματα που γνωρίζετε ότι χρειάζονται επέκταση ή επιμέλεια ή πηγές. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να τοποθετείται απλά το αντίστοιχο πρότυπο {{επέκταση}}, {{επιμέλεια}} ή {{συντακτική επιμέλεια}}, {{πηγές}}. Η κριτική έχει ως στόχο κυρίως λήμματα για τα οποία δεν έχετε κάποια άλλη ιδέα για το πώς να τα βελτιώσετε και γι' αυτό ζητάτε την συνεργασία άλλων χρηστών.

Πώς να υποβάλετε ένα λήμμα στη διαδικασία της κριτικής λημμάτων

Ο καθένας μπορεί να υποβάλλει ένα λήμμα στη διαδικασία της κριτικής λημμάτων, εφόσον προτίθεται ο ίδιος να προβεί στις βελτιώσεις που θα του υποδείξουν οι άλλοι. Ο καλύτερος τρόπος για να λάβει κανείς πολλές κριτικές και γνώμες είναι να απαντά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στα σχόλια των άλλων και να λαμβάνει υπ’όψιν τη γνώμη τους. Αν ζητήσετε τη γνώμη άλλων, μην τους αποθαρρύνετε αγνοώντας τον κόπο τους. Για να υποβάλλετε ένα λήμμα στην κριτική λημμάτων:

1. Γράψτε τον τίτλο του λήμματος στο πλαίσιο πριν την / και πατήστε το κουμπί.:


Εναλακτικά πηγαίνετε στη σελίδα συζήτησης του λήμματος και πατήστε στη λέξη Κριτική από το μενού Άλλες συζητήσεις.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στη νέα σελίδα.

3. Τοποθετήστε το πρότυπο {{κριτική λημμάτων}} στην κορυφή της σελίδας συζήτησης του λήμματος, ώστε να ειδοποιήσετε τους χρήστες που συμμετέχουν στη διαδικασία.

4. Καταχωρίστε το λήμμα στον Κατάλογο λημμάτων γράφοντας {{Συζήτηση:Τίτλος λήμματος/Κριτική λημμάτων}}.

Η κριτική που ζητάτε θα είναι πιο εποικοδομητική, αν ειδοποιήσετε χρήστες που γνωρίζετε ότι έχουν ασχοληθεί με αυτό ή με συναφή λήμματα.

Πώς να απαντήσετε σε μια αίτηση κριτικής λήμματος

  • Κοιτάξτε τα λήμματα που είναι στον κατάλογο και διατυπώστε τη γνώμη σας εδώ, στην ενότητα που αφορά το κάθε λήμμα. Πιθανά προβλήματα είναι ενδεικτικά η έκταση του λήμματος, η έλλειψη πηγών, η γλώσσα και η ορθογραφία, η εισαγωγή, ο χωρισμός σε ενότητες, η επαρκής κάλυψη του θέματος, λάθη περιεχομένου.
  • Μη διστάσετε να προβείτε μόνος/-η σας στις αντίστοιχες διορθώσεις. Μόνο σημειώστε εδώ τι διορθώσεις κάνατε, ώστε να ξέρουν και οι υπόλοιποι.
  • Ως βάση για την κριτική σας χρησιμοποιήστε τις υποδείξεις για το τέλειο λήμμα.

Αφαίρεση λημμάτων από τον κατάλογο

Αν αυτός που ζήτησε την κριτική δεν απαντήσει εντός 15 ημερών στις προτάσεις κάποιου χρήστη ή αν για διάστημα 15 ημερών δεν προστεθεί κάποια κριτική, το λήμμα αφαιρείται από τον εδώ κατάλογο και μετακινείται στο Αρχείο. Μπορεί να επαναπροστεθεί κάθε στιγμή, αν υπάρξει νέο ενδιαφέρον από τον ίδιο ή από άλλο χρήστη.

Επανεισαγωγή λημμάτων

Αν θέλετε να εισαγάγετε ένα λήμμα στη διαδικασία της κριτικής, το οποίο έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Αναζητήστε την προηγούμενη σελίδα κριτικής από το αρχείο κριτικής.
  • Μετακινήστε την ως αρχείο 1 (ή 2,3 κλπ., αν υπάρχουν ήδη περισσότερα αρχεία): για παράδειγμα τη σελίδα [[Βικιπαίδεια:Κριτική λημμάτων/Φιλοσοφία]] μετακινήστε την στη σελίδα [[Βικιπαίδεια:Κριτική λημμάτων/Φιλοσοφία/Αρχείο 1]].
  • Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα κριτικής (π.χ. [[Βικιπαίδεια:Κριτική λημμάτων/Φιλοσοφία]]) και σβήστε την ανακατεύθυνση. Γράψτε πάνω-πάνω το όνομα του κύριου λήμματος ως επικεφαλίδα τρίτου επιπέδου (π.χ. ===[[Φιλοσοφία]]===).
  • Προσθέστε τη σελίδα αυτήν στον κατάλογο ανάμεσα σε {{...}}, όπως γίνεται με όλες τις σελίδες που εισάγονται εδώ για κριτική.

Κατάλογος λημμάτων

ΕΡΤ1 (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Βλέπω ότι το λήμμα ετούτο δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο. Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ κακοοργανωμένο.

Ιδού τα μειονεκτήματα:

1.)Στο κουτί πληροφοριών του λήμματος υπάρχει μια αντίφαση ως προς την ημερομηνία ίδρυσης. Πότε ακριβώς ιδρύθηκε τελικά η ΕΡΤ1;

2.)Στο περιεχόμενο Λογότυπα του καναλιού σχεδόν καμία από τις φωτογραφίες δεν εμφανίζονται(με εξαίρεση στο υποπεριεχόμενο Τηλεοπτικά Λογότυπα, όπου εμφανίζονται δυο μόνο φωτογραφίες).

3.)Το λήμμα ετούτο αν και αναφέρει πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία του καναλιού, ελάχιστα πράγματα αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα του καναλιού(ποια τηλεοπτικά προγράμματα προβάλλει, ποιες εκπομπές, ποιες τηλεοπτικές σειρές προβάλλει και το τι ώρα περίπου, αν προβάλλει τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων ή καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων). Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν αναφέρει και πολλά πράγματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του καναλιού.

4.)Τώρα δεν έχει νόημα να υπάρχει κι ένα περιεχόμενο με τον τίτλο Λήξη προγράμματος, εκτός κι αν ήταν υποπεριεχόμενο.

5.)Τώρα δεν έχει νόημα να υπάρχει κι ένα περιεχόμενο με τον τίτλο Μετά την ΕΡΤ. Κανονικά πρέπει να ονομάζεται Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ.

6.)Υπάρχουν δυο κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν. Η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι έκλεισαν το 2013 και η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι ξαναάνοιξαν το 2015. Πόσα λήμματα μπορούν να υπάρχουν σε μια κατηγορία σχετικά με τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι επαναλειτούργησαν κάποια συγκεκριμένη στιγμή; Πολύ λίγα. Επιπλέον στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αναφέρεται το έτος επαναλειτουργίας του καθώς και το τέλος λειτουργίας, το επίσημο και το ανεπίσημο.

7.)Στο περιεχόμενο Επαναλειτουργία & ο νέος χαρακτήρας του καναλιού , ο νέο χαρακτήρας του προγράμματος αναφέρεται έτσι εν συντομία και όχι με λεπτομέρειες όπως θα έπρεπε. Με άλλα λόγια δεν αναφέρονται και πολλά πράγματα σχετικά με τον νέο χαρακτήρα του προγράμματος γενικά, με συνέπεια να δίνονται λίγες πληροφορίες σχετικά με την επαναλειτουργία του και τον νέο χαρακτήρα του καναλιού. Εκεί θα έπρεπε να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πράγματα κι όχι στην πρώτη σελίδα, στην κεντρική δηλαδή, όπως γίνεται τώρα.(Αναφέρομαι στην πρώτη σελίδα κάτω από το κουτί πληροφοριών η οποία δεν είναι περιεχόμενο.)

8.)Δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο το λήμμα σε θέματα παραγράφου.Θα μπορούσε να υπάρχει μια ξεχωριστή παραγραφος σχετικά με την ίδρυση και τα π΄ρωτα της χρόνια και μια ξεχωριστή παράγραφός σχετικά με την πορεία της λειτουργίας της. Ενώ έτσι όπως το έχετε κάνει τα έχετε συνδυάσει όλα τα παραπάνω σε μια παράγραφο (δηλ. σε ένα περιεχόμενο) με την ονομασία Στην εποχή της ΕΡΤ.

9.)Επίσης έχει και πολλά ορθογραφικά λάθη τα οποία φαίνονται όποιος τα προσέξει.

Επίσης η σελίδα συζήτησης δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένη. Θα πρέπει να δημιουργηθεί έστω ένα αρχείο συζήτησης σχετικά με αυτήν την σελίδα. Όπως σχεδόν όλοι οι χρήστες έχουν αρχεία συζήτησης, έτσι και αυτή η σελίδα θε έπρεπε να έχει ένα αρχείο συζήτησης. Επίσης γιατί δεν δημιουργείτε την Βικιεπιχείρηση τηλεόραση;΄Στα πρότυπα της Βικιεπιχείρησης Κινηματογράφος να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη επιχείρηση η οποία θα εστιάζει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την τηλεόραση (τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.) --85.72.247.184 (συζήτηση) 22:21, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

ΕΡΤ2 (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Βλέπω ότι το λήμμα ετούτο δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο. Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ κακοοργανωμένο.

Ιδού τα μειονεκτήματα:

1.)Όπως και τα λήμματα ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1, έτσι και το λήμμα ετούτο αν και αναφέρει πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία του καναλιού, ελάχιστα πράγματα αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα του καναλιού(ποια τηλεοπτικά προγράμματα προβάλλει, ποιες εκπομπές, ποιες τηλεοπτικές σειρές προβάλλει και το τι ώρα περίπου, αν προβάλλει τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων ή καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων). Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν αναφέρει και πολλά πράγματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του καναλιού.

2.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1, έτσι και σε αυτήν την σελίδα υπάρχουν δυο κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν. Η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι έκλεισαν το 2013 και η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι ξαναάνοιξαν το 2015. Πόσα λήμματα μπορούν να υπάρχουν σε μια κατηγορία σχετικά με τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι επαναλειτούργησαν κάποια συγκεκριμένη στιγμή; Πολύ λίγα. Επιπλέον στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αναφέρεται το έτος επαναλειτουργίας του καθώς και το τέλος λειτουργίας, το επίσημο και το ανεπίσημο.

3.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1, έτσι και σε αυτήν την σελίδα στο περιεχόμενο Επαναλειτουργία & ο νέος χαρακτήρας του καναλιού , ο νέο χαρακτήρας του προγράμματος αναφέρεται έτσι εν συντομία και όχι με λεπτομέρειες όπως θα έπρεπε. Με άλλα λόγια δεν αναφέρονται και πολλά πράγματα σχετικά με τον νέο χαρακτήρα του προγράμματος γενικά, με συνέπεια να δίνονται λίγες πληροφορίες σχετικά με την επαναλειτουργία του και τον νέο χαρακτήρα του καναλιού. Εκεί θα έπρεπε να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πράγματα κι όχι στην πρώτη σελίδα, στην κεντρική δηλαδή, όπως γίνεται τώρα.(Αναφέρομαι στην πρώτη σελίδα κάτω από το κουτί πληροφοριών η οποία δεν είναι περιεχόμενο.)

4.)Όπως και οι σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1,έτσι και αυτή έχει ορθογραφικά λάθη (όχι πάρα πολλά όπως η ΕΡΤ1) τα οποία φαίνονται όποιος τα προσέξει.

5.)Δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο το λήμμα σε θέματα παραγράφου. Το περιεχόμενο Ιστορία είναι πολύ κακοοργανωμένο. Στο υποπεριεχόμενο Μετά την Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. ως ΕΡΤ2 υπάρχουν τρια ξεχωριστά περιεχόμενα μέσα στο υποπεριεχόμενο αυτό τα οποία θα μπορούσαν να μην υπάρχουν. Το υπο-υποπεριεχόμενα Ίδρυση, Η εταιρία και Συγχώνευση.Επίσης το υποπεριεχόμενο Μετά την Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. ως ΕΡΤ2, θα μπορούσε να είχε την ονομασία Ίδρυση και τα πρώτα Χρόνια, μια και είναι ατσούμπαλη ως ονομασία. Επίσης τα υπο-υποπεριεχόμενα Ίδρυση και Η εταιρία θα μπορούσαν να είναι μαζί, δηλ. συνδυασμένα, ενώ το υπο-υποπεριεχόμενο Συγχώνευση δεν χρειάζεται να υπάρχει. Ας σβηστεί εντελώς.

6.)Στο τέλος της πρώτης σελίδας, της κεντρικής δηλαδή, αντί να λέει «Επανήλθε μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ HD) στις 11 Ιουνίου 2015 με πρώτη εικόνα και ήχο τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας Ύμνος εις την ελευθερίαν το ίδιο έγινε και με την ΕΡΤ1.» θα μπορούσε να λέει »Μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, που έγινε στις 11 Ιουνίου του 2015, η ΕΡΤ2 μεταδίδει κυρίως μορφωτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, Προβάλλει, επίσης, σε μικρό ποσοστό εκκλησιαστικές εκπομπές και παιδικά προγράμματα, κυρίως τα Σαββατοκύριακα.»

7.)Τώρα δεν έχει νόημα να υπάρχει κι ένα περιεχόμενο με τον τίτλο Μετά την ΕΡΤ. Κανονικά πρέπει να ονομάζεται Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ.

8.)Τώρα δεν έχει νόημα να υπάρχει κι ένα τέτοιο υποπεριεχόμενο με τον τίτλο Λήξη προγράμματος το οποίο να λέει ,«Αυτό ήταν το σήμα της ΕΡΤ2 για λίξη προγράμματος της [1].» ακόμα κι αν υπάρχει παραπομπή σε άλλη ιστοσελίδα.Επίσης είναι λάθος γραμμένο το ουσιαστικό λήξη. ΛΗΞΗ, όχι λίξη.ΛΗΞΗ.

Επίσης, όπως και η σελίδα συζήτησης της ΕΡΤ1, έτσι και αυτή η σελίδα συζήτησης δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένη. Θα πρέπει να δημιουργηθεί έστω ένα αρχείο συζήτησης σχετικά με αυτήν την σελίδα. Όπως σχεδόν όλοι οι χρήστες έχουν αρχεία συζήτησης, έτσι και αυτή η σελίδα θε έπρεπε να έχει ένα αρχείο συζήτησης. Επίσης γιατί δεν δημιουργείτε την Βικιεπιχείρηση τηλεόραση;΄Στα πρότυπα της Βικιεπιχείρησης Κινηματογράφος να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη επιχείρηση η οποία θα εστιάζει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την τηλεόραση (τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.) --85.72.247.184 (συζήτηση) 22:21, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Απλώς, για να ξέρεις, η Βικιπαίδεια δεν αποτελεί χώρο για δημοσίευση προγραμμάτων τηλεόρασης. --C Messier 20:43, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Και πάλι λάθος κάνεις. Δεν είπα ποτέ να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στην καθεμία από τις σελίδες αυτές. Δεν με κατάλαβες, μάλλον.--85.72.247.184 (συζήτηση) 22:21, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Παραπάνω δεν έχεις γράψει «ποια τηλεοπτικά προγράμματα προβάλλει, ποιες εκπομπές, ποιες τηλεοπτικές σειρές προβάλλει και το τι ώρα»; --C Messier 20:58, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Το τι ώρα είναι περιττό. Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε η προσθήκη της ώρας. Όσο για τα άλλα τρια, ψαξε να τα βρεις στο Διαδίκτυο΄, όπως πχ στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, όπου λέει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα.

Ότι είναι να πω το είπα. Καταλάβετε τα λεγόμενά μου.

ΕΡΤ3 (τηλεοπτικό κανάλι) (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Βλέπω ότι το λήμμα ετούτο δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένο. Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ κακοοργανωμένο.

Ιδού τα μειονεκτήματα:

1.)Όπως και τα λήμματα ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1, έτσι και το λήμμα ετούτο αν και αναφέρει πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία του καναλιού, ελάχιστα πράγματα αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα του καναλιού(ποια τηλεοπτικά προγράμματα προβάλλει, ποιες εκπομπές, ποιες τηλεοπτικές σειρές προβάλλει και το τι ώρα περίπου, αν προβάλλει τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων ή καμιά ταινία κινουμένων σχεδίων). Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν αναφέρει και πολλά πράγματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του καναλιού.

2.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1 , έτσι και σε αυτήν υπάρχουν δυο κατηγορίες οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν. Η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι έκλεισαν το 2013 και η κατηγορία Τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι ξαναάνοιξαν το 2015. Πόσα λήμματα μπορούν να υπάρχουν σε μια κατηγορία σχετικά με τηλεοπτικά κανάλια και σταθμοί οι οποίοι επαναλειτούργησαν κάποια συγκεκριμένη στιγμή; Πολύ λίγα. Επιπλέον στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αναφέρεται το έτος επαναλειτουργίας του καθώς και το τέλος λειτουργίας, το επίσημο και το ανεπίσημο.

3.)Όπως και στις σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1 , έτσι και σε αυτήν στο περιεχόμενο Επαναλειτουργία & ο νέος χαρακτήρας του καναλιού , ο νέο χαρακτήρας του προγράμματος αναφέρεται έτσι εν συντομία και όχι με λεπτομέρειες όπως θα έπρεπε. Με άλλα λόγια δεν αναφέρονται και πολλά πράγματα σχετικά με τον νέο χαρακτήρα του προγράμματος γενικά, με συνέπεια να δίνονται λίγες πληροφορίες σχετικά με την επαναλειτουργία του και τον νέο χαρακτήρα του καναλιού. Εκεί θα έπρεπε να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πράγματα κι όχι στην πρώτη σελίδα, στην κεντρική δηλαδή, όπως γίνεται τώρα.(Αναφέρομαι στην πρώτη σελίδα κάτω από το κουτί πληροφοριών η οποία δεν είναι περιεχόμενο.)

4.)Όπως και οι σελίδες ΕΡΤ2 και ΕΡΤ1,έτσι και αυτή έχει ορθογραφικά λάθη (όχι πάρα πολλά όπως η ΕΡΤ1) τα οποία φαίνονται όποιος τα προσέξει.

5.)Το λήμμα ετούτο περιλαμβάνει στους εξωτερικούς του συνδέσμους τον σύνδεσμο <<ΕΡΤ3 στην ΕΡΤopen>>.Ο σύνδεσμος αυτός είναι ανούσιος, αφού το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3 πλέον επαναλειτουργεί. Επίσης το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3 δεν συνεργάζεται πια με την ΕΡΤopen. Αυτό μπορείτε να το ψάξετε στο Διαδίκτυο.

6.)Επίσης ας αφαιρεθεί από εκεί αυτό εδώ΄:<<Το πρώτο ident της ΕΤ3[1]>>Δεν στέκει τώρα αυτό.Η βάλτε το κάπου άλλου, όχι στην πρώτη σελίδα, που είναι και η κεντρική.

7.)Πρόσεξα ότι στο κουτί πληροφοριών του λήμματος αυτού υπάρχει η διαδικτυακή πλατφόρμα ΕΡΤopen. Δεν έχει νόημα η ύπαρξη μιας τέυταιας πλατφόρμας,ούτε της ιστοδελίδας ertopen , για τον ίδιον λόγο που δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο εξωτερικός σύνδεσμος <<ΕΡΤ3 στην ΕΡΤopen>>.Γι αυτό να αφαιρεθεί αμέσως τώρα.

8.)Δεν έχει νόημα η ύπαρξη της πρότασης <<Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους ανθρώπους που ανέλαβαν το στήσιμο του περιφερειακού σταθμού στη συμπρωτεύουσα το 1976 για λογαριασμό της ΕΡΤ ήταν ο Τέρενς Κουίκ.>> από την στιγμή που υπάρχει η πρόταση <<Το στούντιο βρίσκονταν στο Περίπτερο 8 και παρουσιαστής ήταν ο Τέρενς Κουίκ.>> Ας συνδυαστούν οι δυο αυτές προτάσεις σε μια ενιαία πρόταση. Επίσης το υποπεριεχόμενο ετούτο,Η ίδρυση, τα λέει σχεδόν όλα τουρλουμπούκι, δηλ. κακοοργανωμένα. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να μην υπάρχουν καν.Π.χ. Δεν χρειάζεται να αναφέρεται η πλήρης ημερομηνία ότι η Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου του 1988 ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας της ΕΡΤ3. Και πολλά άλλα τέτοια λάθη έχει επίσης αυτό το υποπεριεχόμενο τα οποία θα τα δείτε.


Επίσης, όπως και η σελίδα συζήτησης της ΕΡΤ1, έτσι και αυτή η σελίδα συζήτησης δεν είναι και πολύ καλά οργανωμένη. Θα πρέπει να δημιουργηθεί έστω ένα αρχείο συζήτησης σχετικά με αυτήν την σελίδα. Όπως σχεδόν όλοι οι χρήστες έχουν αρχεία συζήτησης, έτσι και αυτή η σελίδα θε έπρεπε να έχει ένα αρχείο συζήτησης. Επίσης γιατί δεν δημιουργείτε την Βικιεπιχείρηση τηλεόραση;΄Στα πρότυπα της Βικιεπιχείρησης Κινηματογράφος να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη επιχείρηση η οποία θα εστιάζει σε οτιδήποτε έχει σχέση με την τηλεόραση (τηλεοπτικά κανάλια, τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.) --85.72.247.184 (συζήτηση) 22:21, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]