Χάρι Στάιλς: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ Προστασία (κλείδωμα) του Χάρι Στάιλς: Συνεχείς βανδαλισμοί ([Επεξεργασία=Φραγή μη συνδεμένων χρηστών] (λήγει 17:46, 28 Αυγούστου 2015) [Μετακίνησ...
Το έκανα επειδή ο Zayn Malik δεν είναι ποια με τους one direction
Ετικέτες: Επεξεργασία από κινητό Διαδικτυακή επεξεργασία από κινητό
Γραμμή 3: Γραμμή 3:
Ο '''Χάρρυ Έντουαρτ Στάιλς''' (Harry Edward Styles) είναι Άγγλος τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος [[One Direction]].
Ο '''Χάρρυ Έντουαρτ Στάιλς''' (Harry Edward Styles) είναι Άγγλος τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος [[One Direction]].


Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1994 στο Χολμς Τσάπελ (Holmes Chapel) μια μικρή περιοχή στο Λονδίνο.Οι γονείς του, Ντες Στάιλς (Des Styles) και Άνν Στάιλς (Anne Styles) χώρισαν όταν εκείνος ήταν 7 χρονών και η αδελφή του, Τζέμμα Στάιλς (Gemma Styles) ήταν 9.Μετακόμισε με την μητέρα του και την αδελφή του στο κέντρο όπου εκεί η Aνν ξαναπαντρεύτηκε τον Ρόμπιν και επέστρεψαν ξανά στο Χόλμς Τσάπελ όταν ο Χάρρυ ήταν 11 ετών. Στο σχολείο ήταν ο τραγουδιστής τoυ δικού του συγκροτήματος ονόματι "White Eskimo" το οποίο κέρδισε τον σχολικό διαγωνισμό την 1η θέση. Το 2010 έλαβε μέρος στο Βρετανικό ''X-factor'' με το τραγούδι "Isn't she lovely" και πέρασε με ομοφωνία. Εκεί ο Simon Cowell δημιούργησε το παγκοσμίως φήμης μουσικό συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο One Direction. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Νάιαλ Χόραν (Niall Horan), Ζέυν Μάλικ (Ζayn Malik), Λούι Τόμλινσον (Louis Tomlinson), Λίαμ Πέιν (Liam Payne) και Χάρι Στάιλς.
Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1994 στο Χολμς Τσάπελ (Holmes Chapel) μια μικρή περιοχή στο Λονδίνο.Οι γονείς του, Ντες Στάιλς (Des Styles) και Άνν Στάιλς (Anne Styles) χώρισαν όταν εκείνος ήταν 7 χρονών και η αδελφή του, Τζέμμα Στάιλς (Gemma Styles) ήταν 9.Μετακόμισε με την μητέρα του και την αδελφή του στο κέντρο όπου εκεί η Aνν ξαναπαντρεύτηκε τον Ρόμπιν και επέστρεψαν ξανά στο Χόλμς Τσάπελ όταν ο Χάρρυ ήταν 11 ετών. Στο σχολείο ήταν ο τραγουδιστής τoυ δικού του συγκροτήματος ονόματι "White Eskimo" το οποίο κέρδισε τον σχολικό διαγωνισμό την 1η θέση. Το 2010 έλαβε μέρος στο Βρετανικό ''X-factor'' με το τραγούδι "Isn't she lovely" και πέρασε με ομοφωνία. Εκεί ο Simon Cowell δημιούργησε το παγκοσμίως φήμης μουσικό συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο One Direction. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Νάιαλ Χόραν (Niall Horan), Λούι Τόμλινσον (Louis Tomlinson), Λίαμ Πέιν (Liam Payne) και Χάρι Στάιλς.


== Εξωτερικοί σύνδεσμοι ==
== Εξωτερικοί σύνδεσμοι ==

Έκδοση από την 19:32, 9 Οκτωβρίου 2015

Ο Χάρρυ Έντουαρτ Στάιλς (Harry Edward Styles) είναι Άγγλος τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος One Direction.

Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1994 στο Χολμς Τσάπελ (Holmes Chapel) μια μικρή περιοχή στο Λονδίνο.Οι γονείς του, Ντες Στάιλς (Des Styles) και Άνν Στάιλς (Anne Styles) χώρισαν όταν εκείνος ήταν 7 χρονών και η αδελφή του, Τζέμμα Στάιλς (Gemma Styles) ήταν 9.Μετακόμισε με την μητέρα του και την αδελφή του στο κέντρο όπου εκεί η Aνν ξαναπαντρεύτηκε τον Ρόμπιν και επέστρεψαν ξανά στο Χόλμς Τσάπελ όταν ο Χάρρυ ήταν 11 ετών. Στο σχολείο ήταν ο τραγουδιστής τoυ δικού του συγκροτήματος ονόματι "White Eskimo" το οποίο κέρδισε τον σχολικό διαγωνισμό την 1η θέση. Το 2010 έλαβε μέρος στο Βρετανικό X-factor με το τραγούδι "Isn't she lovely" και πέρασε με ομοφωνία. Εκεί ο Simon Cowell δημιούργησε το παγκοσμίως φήμης μουσικό συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο One Direction. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Νάιαλ Χόραν (Niall Horan), Λούι Τόμλινσον (Louis Tomlinson), Λίαμ Πέιν (Liam Payne) και Χάρι Στάιλς.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι