Φουαγιέ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Templar52 (συζήτηση | συνεισφορές)
Νέα σελίδα: Με τον διεθνή όρο '''φουαγιέ''' ονομάζεται ειδική αίθουσα του σύγχρονου θεάτρου όπου κατά...
 
Templar52 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Με τον διεθνή όρο '''φουαγιέ''' ονομάζεται ειδική αίθουσα του σύγχρονου [[θέατρο|θεάτρου]] όπου κατά τα διαλείμματα μεταβαίνουν εκεί οι θεατές για να καπνίσουν, να πάρουν αναξυκτικά, να συζητήσουν κ.λπ. Από τα αξιολογότερα φουαγιέ των ελληνικών θεάτρων είναι το φουαγιέ του [[Δημοτικό θέατρο Πειραιώς|Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά]] όπου πολλές φορές πραγματοποιούνται εκθέσεις.
Με τον διεθνή όρο '''φουαγιέ''' ονομάζεται ειδική αίθουσα του σύγχρονου [[θέατρο|θεάτρου]] όπου κατά τα διαλείμματα μεταβαίνουν εκεί οι θεατές για να καπνίσουν, να πάρουν αναξυκτικά, να συζητήσουν κ.λπ. Από τα αξιολογότερα φουαγιέ των ελληνικών θεάτρων είναι το φουαγιέ του [[Δημοτικό θέατρο Πειραιώς|Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά]] στο χώρο του οποίου όπου πολλές φορές πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας κ.λπ.


[[Κατηγορία:Μέρη και εξοπλισμός Θεάτρου]]
[[Κατηγορία:Μέρη και εξοπλισμός Θεάτρου]]

Έκδοση από την 06:42, 9 Μαΐου 2007

Με τον διεθνή όρο φουαγιέ ονομάζεται ειδική αίθουσα του σύγχρονου θεάτρου όπου κατά τα διαλείμματα μεταβαίνουν εκεί οι θεατές για να καπνίσουν, να πάρουν αναξυκτικά, να συζητήσουν κ.λπ. Από τα αξιολογότερα φουαγιέ των ελληνικών θεάτρων είναι το φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά στο χώρο του οποίου όπου πολλές φορές πραγματοποιούνται εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας κ.λπ.