Μαζί σου: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Spiros790 (συζήτηση | συνεισφορές)
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 10: Γραμμή 10:
| Δημιουργοί = Αλέξανδρος Πανταζούδης<br/>Κώστας Βαζάκας
| Δημιουργοί = Αλέξανδρος Πανταζούδης<br/>Κώστας Βαζάκας
| Παραγωγή = [http://www.studioata.gr Studio ATA]
| Παραγωγή = [http://www.studioata.gr Studio ATA]
| Σκηνοθεσία = [[Αλέξανδρος Πανταζούδης]]
| Πρωταγωνιστές = [[Αποστόλης Τότσικας]]<br/>[[Μαριλύ Μήλια]]<br/>[[Κλειώ-Δανάη Οθωναίου]]<br/>[[Ράνια Σχίζα]]<br/>[[Τάσος Νούσιας]]
| Πρωταγωνιστές = [[Αποστόλης Τότσικας]]<br/>[[Μαριλύ Μήλια]]<br/>[[Κλειώ-Δανάη Οθωναίου]]<br/>[[Ράνια Σχίζα]]<br/>[[Τάσος Νούσιας]]
| Χώρα = {{GRE}}
| Χώρα = {{GRE}}

Έκδοση από την 17:29, 8 Φεβρουαρίου 2015

"Μαζί σου"
ΕίδοςΚοινωνικό Δράμα , Ρομάντζο
ΔημιουργοίΑλέξανδρος Πανταζούδης
Κώστας Βαζάκας
ΣκηνοθεσίαΑλέξανδρος Πανταζούδης
ΠρωταγωνιστέςΑποστόλης Τότσικας
Μαριλύ Μήλια
Κλειώ-Δανάη Οθωναίου
Ράνια Σχίζα
Τάσος Νούσιας
ΧώραΕλλάδα Ελλάδα
Αριθμός επεισοδίων20
Παραγωγή
ΠαραγωγήStudio ATA
Διάρκεια45΄ (ανα επεισόδιο)
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςMEGA
Αναλογία πλευρών4:3
Προβολή2006–
2007

Το Μαζί σου είναι τηλεοπτική σειρά η οποία προβλήθηκε από το Mega Channel το 2007. Κεντρικό θέμα της σειράς είναι η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ δύο εφήβων που το σκάνε από τα σπίτια τους.

Υπόθεση

Ο 17χρονος Άρης (Αποστόλης Τότσικας) μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και είναι παιδί αγνώστου πατρός. Από μικρός είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την κοινωνική λειτουργό Σοφία (Κλειώ Δανάη Οθωναίου). Την ημέρα που η Σοφία φεύγει από το ίδρυμα γιατί επρόκειτο να παντρευτεί, λίγες μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο, ο Άρης το σκάει με σκοπό να βρει τον πατέρα του.

Η επίσης 17χρονη Ζωή (Μαρίλυ Μήλια) είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, κόρη της βουλευτή Ελένης Παπανικολάου (Ράνια Σχίζα). Οι γονείς της είναι χωρισμένοι και η ίδια δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον πατέρα της. Όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο τζόγο και η μητέρα της τον χώρισε για να μην καταστραφεί η καριέρα της, το σκάει.

Ο Άρης και η Ζωή συναντιούνται τυχαία και αρχικά αντιπαθούν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο ο ειδικός αστυνομικός Αναστασίου (Τάσος Νούσιας) τους κυνηγά. Η Σοφία πηγαίνει μαζί του ψάχνοντας για τον Άρη και ακυρώνει το γάμο της προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες.

Με φόντο την περιοχή του ποταμού Έβρου Άρης και η Ζωή καταφέρνουνε πάντα να το σκάνε από τους διώκτες τους. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η μητέρα της Ζωής δηλώνει ότι θα δώσει αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον βρει την κόρη της. Παράλληλα, ο Άρης και η Ζωή έρχονται πιο κοντά και ερωτεύονται μεταξύ τους.

Στο τέλος ο Άρης ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του πέθανε πριν από 5 μέρες και κατηγορεί τη Ζωή ότι τον καθυστέρησε. Εκείνη παραδίνεται στον Αναστασίου και πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η μητέρα της, με την οποία συμφιλιώνεται ως ένα βαθμό. Ο Άρης επιστρέφει για να πάρει τη Ζωή μαζί του αλλά τον εμποδίζει ο Αναστασίου, ο οποίος του λέει ότι είναι ο φυσικός του πατέρας, ύστερα από τεστ DNA.

Στο τέλος, η Ελένη Παπανικολάου αποσύρεται από τη βουλή για να αφοσιωθεί στην κόρη της ενώ ο Άρης πηγαίνει να ζήσει με τον πατέρα του και τη Σοφία, οι οποίοι έχουν δεσμό. Ο Άρης και η Ζωή τα ξαναβρίσκουν και υπόσχονται να ξανασυναντηθούν στην Αθήνα "κάτω από φυσιολογικές συνθήκες".