Συζήτηση χρήστη:Egmontaz: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Banku (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Egmontaz (συζήτηση | συνεισφορές)
Ανακατεύθυνση στο Συζήτηση χρήστη:Ah3kal
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
#REDIRECT[[User talk:Ah3kal]]
{{Συζήτηση χρήστη:Egmontaz/κεφαλίδα}}

<!-- Αφήστε το μήνυμα σας στο τέλος της σελίδας -->
== Λεμούριοι ==
Είδες που πληθύνονται οι λεμούριοι στη Βικιπαίδεια; Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όχι, δεν φταίει η φόσα :). Απλώς, δεν έχω συχνό- πόσο μάλλον γρήγορο- Ίντερνετ από εδώ που βρίσκομαι. Προσπαθώ όμως και επιφυλάσσομαι για πιο πολλή ενημέρωση αργότερα. Καλά να περνάς, ----[[Χρήστης:Lemur12|'''<font color="maroon">Lemur12</font>''']][[Συζήτηση χρήστη:Lemur12|<sup>'''<font color="orange">να'στε καλά</font></sup>]] 19:07, 29 Ιουλίου 2011 (UTC)

==[[Πρότυπο:Πληροφορίες χημικού στοιχείου]]==
Επειδή τα περισσότερα χημικά στοιχεία έχουν "Επικινδυνότητα" δηλ. φράσεις-R, φράσεις-S κλπ. μήπως θα μπορούσε να προστεθεί στο [[Πρότυπο:Πληροφορίες χημικού στοιχείου]] μετά την ταχύτητα του ήχου, ένα κομμάτι από το [[Πρότυπο:Πληροφορίες χημικής ένωσης]] δηλ. τα κομμάτια :

Ενότητα : Επικινδυνότητα

Εικόνες επικινδυνότητας
Ενότητα : Εκρηκτικό

--[[Χρήστης:Xhmikos|Xhmikos]] 17:48, 30 Ιουλίου 2011 (UTC)

:Θα το κοιτάξω μία από αυτές τις μέρες αγαπητέ Χημικέ. Θα σε ειδοποιήσω στη σελίδα σου για νεότερα. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 14:54, 31 Ιουλίου 2011 (UTC)

Πού φαίνονται οι αλλαγές και πώς γίνεται η χρήση του νέου προτύπο, δεν κατάλαβα ...--[[Χρήστης:Xhmikos|Xhmikos]] 05:17, 2 Αυγούστου 2011 (UTC)


Είναι εύκολο να προστεθεί στα Πρότυπο:κουτιά πληροφοριών χημικών στοιχείων και ενώσεων και στην "επικινδυνότητα" το "ραδιενεργό" ;--[[Χρήστης:Xhmikos|Xhmikos]] 07:04, 22 Αυγούστου 2011 (UTC)

Έψαξα αλλά δε βρήκα κάποιο εικονίδιο ραδιενέργειας όπως τα άλλα οπότε όντως θα υπάρχει θέμα αισθητικής στο πρότυπο αφού το σήμα [[File:Danger radiation.svg|30εσ]] θα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από τα άλλα που προέρχονται από το [[:commons:ECB hazard symbols]] και θα έχει και διαφορετικό χρώμα. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα...--[[Χρήστης:Xhmikos|Xhmikos]] 11:07, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)

== αφαίρεση σχολίου ==

Αν σε βλέπω και βήχεις και σου πω ότι έχεις ανάγκη από ιατρική βοήθεια δεν σε προσβάλω παρόλο που μπορεί να μην είσαι άρρωστος ή ο γιατρός να αποφανθεί κάτι τέτοιο. Με την ίδια λογική άφησα το σχόλιο.. δεν χρησιμοποίησα προσβλητικό χαρακτηρισμό [http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1:%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD&curid=218774&diff=2830596&oldid=2830572]. Το να παραπέψεις κάποιον για ψυχιατρική βοήθεια δεν θεωρείται προσβολή. Ρώτα αν θες και κάποιον ψυχίατρο για αυτό (θα σου δώσει το παράδειγμα με τον βήχα). [[Χρήστης:Ggia|Ggia]] 11:35, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)
:Κάποιος μπορεί να προσβληθεί κάποιος άλλος όχι, και το αν έχει δίκιο να προσβληθεί ή όχι δεν είναι θέμα της Βικιπαίδειας να λύση. Εκτός από το παράδειγμα του βήχα υπάρχει και το παράδειγμα της σεξουαλικής ανικανότητας, αν πας στο καφενείο συστήσεις δημοσίως σε ένα φίλο σου να πάει σε γιατρό για να τον βοηθήσει να του ξανασηκωθεί, πιθανώς να πάψει να είναι φίλος σου. Δεν είναι πάντα απλά τα πράγματα. Εκτός του ότι από την απρόσωπη επικοινωνία δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα ακόμα και αν είσαι ειδικός. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 11:42, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)

:Εδώ δεν μιλάμε για κάποιον "φίλο" αλλά για ένα άτομο που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κοινότητα κοροϊδεύοντάς με τους πολλαπλούς λογαριασμούς και εμείς συνεχίζουμε να ξοδεύουμε "δικτυακό σάλιο" για το θέμα αυτό. [[Χρήστης:Ggia|Ggia]] 11:50, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)
::Κατά την άποψη μου, όταν δημιουργεί κάποιος προβλήματα πρέπει να εφαρμόζεται η πολιτική χωρίς περιττές ενέργειες και σχόλια. Όταν προσπαθεί κάποιος να βρεί τις αιτίες που κάποιος δημιουργεί προβλήματα ή ακόμη χειρότερο εκτρέπεται σε περιττά σχόλια το πιο πιθανό είναι να περιπλακεί η κατάσταση, να παραβιαστούν και άλλες πολιτικές και να δημιουργηθεί μπάχαλο εκεί που μία απλή εφαρμογή της πολιτικής θα έλυνε απλά το πρόβλημα. Τα υπόλοιπα μέσα, όπως επίσης και οι υπερβολές όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά χειροτερεύουν την κατάσταση. Εγώ κάποτε είχα πει να του δωθεί άφεση υπό τον όρο να δηλώσει τους λογαριασμούς του και να δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει με έναν. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή είναι μία καλή και ανεκτική λύση. Από κει και πέρα προβλέπω να γίνεται ανεκτός μέχρι να ξεφύγει η κατάσταση και να πάρει και 2-3 μαζί του σε μεγάλες ή μόνιμες φραγές. Σχόλια όπως αυτό που έκανες κατά την γνώμη μου είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντα κατά την γνώμη μου. Αν επιμείνεις και το επαναφέρεις δεν θα το αναιρέσω ξανά. Φιλικά. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 12:06, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)

Το ενδιαφέρον είναι ότι θεωρείς πολύ φυσιολογικό να ανεχόμαστε μια τέτοια κατάσταση. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί γιατί ο συγκεκριμένος χρήστης γνωρίζει την πολιτική, ακροβατεί στα όρια της πολιτικής παίζοντας με πολλαπλούς λογαριασμούς, γνωρίζει ότι ενοχλεί αλλά φροντίζει να είναι όσο το δυνατόν πολικά ορθός. Μου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να εκδικηθεί την κοινότητα ψαρεύοντας άτομα τα οποία θα κάνουν προσωπική επίθεση και θα φραγούν ή να αποτρέψει χρήστες να συνεισφέρουν.

Η περίπτωση μου θυμίζει μια περίπτωση αξιόλογου χρήστη στα commons... Αναφέρομαι στο χρήστη [http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Lycaon&redirect=no Lycaon]. Αυτός κάποια στιγμή σταμάτησε να συνεισφέρει στα commons αφού είχε κάποια προβλήματα με χρήστες και του επιβλήθηκε να μην συναναστρέφεται με αυτούς. Δημιούργησε το λογαριασμό [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Biopics Biopics] όπου συνέχιζε να ανεβάζει τις φωτογραφίες του.. και στην συνέχεια δημιούργησε τον λογαριασμό [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Wetenschatje Wetenschatje] όπου το χρησιμοποιούσε για να ψηφίζει τις αξιολογότερες φωτογραφίες στα commons (Featured Pictures Candidates). Δυστυχώς ψήφιζε φωτογραφίες με αρκετά επιθετικό τρόπο και άρχισε να δημιουργείται ένταση... Κάποια στιγμή ανακαλύφθηκε τυχαία ότι ο Wetenschatje είναι sock puppet του User:Biopics [http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User%3ABiopics&action=historysubmit&diff=51057083&oldid=51056199]. Έγινε μόνιμη φραγή και το θέμα συζητήθηκε [http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Administrators%27_noticeboard/User_problems/Archive_20#User:Wetenschatje δες αναφορά στο σημειωματάριο των διαχειριστών στα commons]. Η φραγή αναιρέθηκε όπως θα δεις και ο συγκεκριμένος χρήστης δεν χρησιμοποιεί μαριονέτες και επειδή έχει 2 λογαριασμούς τους έχει κάνει link όπως βλέπεις.

Εμείς ως πότε θα ανεχόμαστε αυτόν τον εμπαιγμό; Για φαντάσου τώρα να μπούνε στο "παιχνίδι ορίων πολιτικής" και άλλοι χρήστες όπως κάνει ο Μέρμηγκας. [[Χρήστης:Ggia|Ggia]] 14:45, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)
:: :) ! Ακριβώς έτσι είναι, αλλά από που κατάλαβες ότι είμαι υπέρ του να ανεχόμαστε την παρούσα κατάσταση? [δεν είμαι] Μόνο προβλέπω ότι έτσι θα γίνει δυστυχώς. Για δες λίγο τι έγραψα στο ΣΔ και τώρα και [[ΒΠ:ΣΔ#χρήστης Πλαστελήνης|παλιότερα]], με το μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι το σχόλιο σου, ή μάλλον ακριβέστερα, το να θέτεις δημόσια τέτοια σχόλια προς αποφυγή άσκοπων εντάσεων. Κατά τα άλλα μάλλον συμφωνούμε :) --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 15:03, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)

Επειδή μπορεί να μη θυμόσαστε αυτό που θα πω, θα ανακατευτώ στη συζήτηση. Το Μυρμηγκάκι άλλαξε αιφνίδια συμπεριφορά, όταν έφαγε την πρώτη φραγή. Έκανε αρκετό καιρό (μήνες νομίζω) να ξαναεμφανιστεί, χωρίς να πει σε κανέναν γιατί ένιωσε τόσο θιγμένος. Λίγο αργότερα άρχισε το παιχνίδι με τις περσόνες. Κι εγώ δεν θα είχα πρόβλημα αν το σταματούσε και τις συνέδεε με ένα μόνιμο λογαριασμό αλλά δεν πιστεύω πως θα το δούμε.--[[Χρήστης:Dipa1965|Dipa1965]] 22:40, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)

== Πρότυπο:Μετεωρολογία-επέκταση ==

Έφτιαξα αυτό το πρότυπο, αλλά στα άρθρα εμφανίζεται η κατηγορία:μετεωρολογία-επέκταση, η οποία είναι κρυφή κανονικά. Πώς μπορεί να να μην εμφανίζεται εκεί;--[[Χρήστης:C messier|C messier]] 20:42, 28 Αυγούστου 2011 (UTC)
:Για να γίνει κρυφή η κατηγορία πρέπει στη σελίδα της να μπει ο κώδικας <nowiki>__HIDDENCAT__</nowiki>, μπορείς επίσης να βάλεις το πρότυπο {{tl|hiddencat}} το οποίο επιπλέον βγάζει και μήνυμα ότι η κατηγορία δεν εμφανίζεται στα άρθρα που ανήκουν σε αυτή. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 06:27, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)

==Παλάτινη Ανθολογία==

Πώς ένας κατάλογος απλών ονομάτων είναι '''εγκυκλοπαιδικός'''; Αν είχει περιγραφή, με λίγη βιογραφία των καθενών, και κυρίως το έργο τους θα έλεγα '''ΟΚ, είναι εγκυκλοπαιδικό''' αλλά αυτό.. [[File:Fuego;Avatar The Last Airbender.svg|20px]] [[Χρήστης:Nataly8|Μαχητής της Φωτιάς]]<sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Nataly8|<font color="red">Όγκνι Κάι</font>]]</sup> 16:42, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)
:(1) [[Βικιπαίδεια:Γρήγορη διαγραφή σελίδων]]: Διάβασε καλά τα κρητήρια γρήγορης διαγραφής. Αν έχεις αμφιβολία για την εγκυκλοπαιδικότητα του πρότεινέ το κανονικά αλλά όχι για γρήγορη. Και κυρίως μην προτείνεις για γδ ότι δεν καλύπτει κάποιο από τα κρητήρια της σελίδας πολιτικής.
:(2) Είναι κατάλογος με σαφές κρητήριο συμπερίληψης. Και μόνο η ύπαρξη ενός ποιητή σε αυτή την ανθολογία τον καθιστά εγκυκλοπαιδικό. Και φυσικά είναι μεγάλος κατάλογος για να μπει στο κύριο άρθρο.
:(3) Ο Κατάλογος δημιουργήθηκε '''μόλις''' σήμερα, περιγραφή είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή. Τι θα πει λίγη βιβλιογραφία των καθενών; Το θέμα του καταλόγου είναι ποιοι ποιητές περιλαμβάνονται στην [[Παλατινή Ανθολογία]] και όχι το έργο τους εν γένει. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 16:49, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)

== ==
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Egmontaz για την πληροφόρηση --[[Χρήστης:nikosguard|Nikoguard]]<sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Nikosguard|''συζήτηση'']]</sup> 09:50, 30 Αυγούστου 2011 (UTC)

'''Πολύ''' χρήσιμο και σωστό το πρότυπο για διευκρινίσεις! Ήδη συμπληρώθηκε ανάλογα ο [[μαγνησίτης]]. --[[Χρήστης:Ttzavaras|Ttzavaras]]<sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Ttzavaras|''συζήτηση'']]</sup> 12:24, 30 Αυγούστου 2011 (UTC)


Αγαπητέ (ή μήπως αγαπητή ;) Egmonta, ευχαριστώ για την βοήθεια '''και''' στην επεξεργασία των άρθρων. Όπως θα δεις στη σελίδα των συζητήσεών μου είχα πάλι απειλές από τον Μαχητή της Φωτιάς για διαγραφή. Πολύ ορμητικός νεανίας ! [[Χρήστης:Pagaeos|Pagaeos]] 17:30, 30 Αυγούστου 2011 (UTC)

::Είσαι βέβαιος πως κοιτάζει τη σελίδα συζήτησης αυτού του παμπάλαιου λογαριασμού του; Έχει να μπει ως "Μυρμηγκάκι" πάνω από χρόνο! Εσύ βέβαια έκανες αυτό που πρέπει, κατά πόσον θα το δει δεν ξέρω... --[[Χρήστης:Ttzavaras|Ttzavaras]]<sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Ttzavaras|''συζήτηση'']]</sup> 07:15, 31 Αυγούστου 2011 (UTC)
:::Και με νεότερη μαριονέτα να είχε φτιάξει το πρότυπο εκεί θα ειδοποιούσα. Δεν εγκρίνω τον τρόπο με τον οποίον συνεισφέρει. --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 07:17, 31 Αυγούστου 2011 (UTC)
::::Το πρακτικό θέμα είναι να δει την ειδοποίηση... --[[Χρήστης:Ttzavaras|Ttzavaras]]<sup>[[Συζήτηση Χρήστη:Ttzavaras|''συζήτηση'']]</sup> 08:14, 31 Αυγούστου 2011 (UTC)
:::::Δικό του πρόβλημα! :) --'''[[User talk:Egmontaz|<font color="black">Egmontaℨ</font>]]''' 08:37, 31 Αυγούστου 2011 (UTC)

Egmonta, ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθειά σου. Μπορείς να κάνεις κάτι και τώρα ? Έχω φοβερό πρόβλημα με τα μικρά άρθρα στα οποία παραπέμπω από τον κατάλογο ποιητών Παλατινής Ανθολογίας που δημιούργησα. Διορθώνουν λάθος τα άρθρα, αλλάζουν τις κατηγορίες στο τέλος, επιμένουν στη διαγραφή και πάνω απ' όλα δέχομαι προσβολές όπως από τον -46.246.135.240 (κοίταξε στην συζήτηση Εύηνος ο Ασκαλωνίτης) και από τον Focal Point (στις συζητήσεις μου). Κι αυτά παρά την ειδοποίηση του Dipa ότι καλώς προχωρώ. Είναι δυνατόν ? Και όλα αυτά για την Παλατινή Ανθολογία για την οποία όλοι δηλώνουν (και είναι) αδιάφοροι και άσχετοι. Το ξέρω ότι δεν είναι τέλεια, ας μ' αφήσουν όμως να τελειώσω όπως ξέρω εγώ και μετά θα τα επιμεληθώ. Αντί να βοηθήσουν καταστρέφουν, χωρίς να σέβονται τον κόπο μου αλλά και τον δικό σου. Ευχαριστώ. ---[[Χρήστης:Pagaeos|Pagaeos]] 21:19, 3 Σεπτεμβρίου 2011 (UTC)

== [[Επιχείρηση Ουρανός]]-Αναίρεση ==

Egmontaz επειδή δεν είμαι καιρό εδώ, τι έκανα λάθος και έκανες αναίρεση στην διόρθωση των εσωτερικών συνδέσμων που έκανα; Και μια απορία, στις ημερομηνίες δεν βάζουμε συνδέσμους; '''--[[Χρήστης:Vagrand|Vagrand]] 07:30, 12 Οκτωβρίου 2011 (UTC)'''

== Apple ==

Ώστε έτσι λοιπόν. Θα τα αφαιρέσω τότε. [[Χρήστης:Dimitrisss|Dimitrisss]] 14:17, 13 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

== Your bot Egmontbot on fr.wp ==

Hi,

Your bot Egmontbot hasn't edited fr.wikipedia.org in over a year and may lose its botflag. Would you object ?

Regards, [[Χρήστης:Esprit Fugace|Esprit Fugace]] 19:48, 26 Οκτωβρίου 2011 (UTC)

== inactive bot in ru.wiki ==
Your bot [[:ru:User:Egmontbot|Egmontbot]] had no edits in ruwiki for a last year and now we are discussing removing bot flags from such inactive bots ([[:ru:Википедия:Заявки на статус бота/неактивные боты 3|discussion]]). If you have any objections or comments, please, answer in that discussion or on my userpage ([[:ru:User talk:Rubin16]] - I am the bureaucrat in ru.wiki). Thanks [[Χρήστης:Rubin16|Rubin16]] 08:04, 22 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

== [[Πρότυπο : Πληροφορίες χημικής ένωσης]] ==
Καλησπέρα ! Το [[Πρότυπο : Πληροφορίες χημικής ένωσης]] δε δουλεύει σωστά στους κινδύνους κατά NFPA ! Δες το [[μονοξείδιο του άνθρακα]] όπου δε δέχεται το NFPA3 = 2 και δίνει NFPA3 = 0 --[[Χρήστης:Xhmikos|Xhmikos]] ([[Συζήτηση χρήστη:Xhmikos|talk]]) 18:15, 11 Απριλίου 2012 (UTC)

== Robot status for your robot at svwiki_p ==

Hello! The bot status for your bot [[:sv:User:Egmontbot]] at the swedish Wikipedia has been revoked due to inactivity. This is for security reasons. If/when you activate your bot again, please drop a note to anyone of [[:sv:Special:ListUsers/bureaucrat|our bureaucrats]] or at [[:sv:Wikipedia:Robotansökan|Wikipedia:Robotansökan]] and the robot status will be restored. --[[Χρήστης:MagnusA|MagnusA]] ([[Συζήτηση χρήστη:MagnusA|talk]]) 17:40, 2 Μαΐου 2012 (UTC)

== Bot status @ it.wiki ==

Dear Egmontaz, [[:it:w:User:Egmontbot|Egmontbot]] had no edits on it.wiki for last 12 months. If you have objections, answer on my [https://it.wikipedia.org/w/index.php?title=Discussioni_utente:Gnumarcoo&action=edit&section=new&preloadtitle=+%E2%86%92+%E2%86%92+Title+of+topic+%E2%86%90+%E2%86%90 talk], otherwise your bot will be deflagged in 7 days. Best regards, --[[Χρήστης:Gnumarcoo|Gnumarcoo]] ([[Συζήτηση χρήστη:Gnumarcoo|συζήτηση]]) 17:47, 13 Μαΐου 2012 (UTC)

== Μισοτελειωμένος ορισμός στο "Αειφόρος Ανάπτυξη" ==

==Μισοτελειωμένος ορισμός στο "Αειφόρος Ανάπτυξη"==
Στο λήμμα "Αειφόρος ανάπτυξη" και στο κομμάτι όπου αναφέρονται κάποιοι ορισμοί στον όρο υπάρχει μια μισοτελειωμένη πρόταση που ενδεχομένως απο τον τρόπο που αναγράφεται να μην έχει και καθόλου σχέση με τους ορισμούς.. Συγκεκριμένα το κομμάτι με τους ορισμούς τελειώνει ως εξής: "Ακομα υπαρχουν και πολλα δεντρα και σκατακια σαν την φατσα του πασα. ακομα ο"..
Το κείμενο διακόπτεται εκεί.. Προς ενημέρωση και πιθανώς διόρθωση του λάθους..
Ευχαριστώ Σακης Λύκος..
[[Ειδικό:Συνεισφορές/78.87.8.165|78.87.8.165]] 19:39, 26 Μαΐου 2012 (UTC)
== Καλή Χρονιά ==
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το '''2013''', με υγεία, αγάπη, χαρά και ειρήνη.--[[Χρήστης:Στέλιος Τ.|<font color="green">'''Στέλιος'''</font>]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:Στέλιος Τ.|<font color="purple">''Περιμένω ἀπάντηση''</font>]]</sup> <sup>[[Ειδικό:Συνεισφορές/Στέλιος Τ.|'''<font color="blue">*</font>''']]</sup> 22:24, 31 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)

Καλησπέρα Egmontaz. Μου στείλατε μην ότι έκανα κάποιες αλλαγές στη σελίδα Οικονομικά. Δεν έχω μπει ποτέ, ούτε ήξερα ότι υπήρχε. Γιατί έτσι? Έψαξα το ip μου κι είναι όντως αυτό. Τι τρέχει? Ευχαριστώ. Ν'ανησυχώ?

== Αλλαγές στα Οικονομικά ==

Καλησπέρα Egmontaz. Μου στείλατε μην ότι έκανα κάποιες αλλαγές στη σελίδα Οικονομικά, ενώ δεν έχω μπει ποτέ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Γιατί έτσι? Ευχαριστώ.

== Inactive bot on Japanese Wikipedia ==
{{ {{{|safesubst:}}}PAGENAME}}さん、こんにちは。

ウィキペディア日本語版であなたの管理するBotが1年間以上稼働していません。

もし、Botフラグを維持されたいのであれば1か月以内に最低1度だけBotを動かしてください。このまま1か月稼働しなければあなたのBotはフラグ除去申請が提出されます。

Hi {{ {{{|safesubst:}}}PAGENAME}},

I noticed that your bot on japanese Wikipedia has been inactive for more than a year. If you wish to keep its bot flag, please use once within a month. If you no longer need it, the bot flag will be removed.

Regards,
-- [[w:ja:User:Banku|Banku on ja.wikipedia]] 05:59, 12 Αυγούστου 2014 (UTC)

Έκδοση από την 12:50, 26 Οκτωβρίου 2014

Ανακατεύθυνση σε: