Μπρους Γουίλις: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Willis_filmography
mporous
Γραμμή 19: Γραμμή 19:
}}
}}


Ο '''Μπρους Γουίλις''' ([[αγγλικά]]: ''Bruce Willis''), γεννημένος το 1955 στη [[Δυτική Γερμανία]], είναι [[ΗΠΑ|Αμερικανός]] [[ηθοποιός]] του [[Κινηματογράφος|κινηματογράφου]] και παλαιότερα της [[Τηλεόραση|τηλεόρασης]]. Ξεκίνησε με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 80, αλλά η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 1988, όταν πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια ''[[Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει]]'' (''Die Hard''). Από τότε ο Μπρους Γουίλις έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμα ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν:
Ο '''πρους Γουίλις''' ([[αγγλικά]]: ''Bruce Willis''), γεννημένος το 1955 στη [[Δυτική Γερμανία]], είναι [[ΗΠΑ|Αμερικανός]] [[ηθοποιός]] του [[Κινηματογράφος|κινηματογράφου]] και παλαιότερα της [[Τηλεόραση|τηλεόρασης]]. Ξεκίνησε με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 80, αλλά η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 1988, όταν πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια ''[[Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει]]'' (''Die Hard''). Από τότε ο Μπρους Γουίλις έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμα ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν:


==Φιλμογαφία==
==Φιλμογαφία==

Έκδοση από την 08:56, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μπρους Γουίλις
Ο Μπρους Γουίλις το 2007 στο Λονδίνο
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Bruce Willis (Αγγλικά)
Γέννηση19 Μαρτίου 1955 (1955-03-19) (69 ετών)
Ίνταρ-Όμπερσταϊν, Ρηνανία-Παλατινάτο, Γερμανία
ΚατοικίαΛος Άντζελες
ΣπουδέςΠολιτειακό Πανεπιστήμιο Μοντκλαίρ και Penns Grove High School
Ιδιότηταηθοποιός τηλεόρασης, ηθοποιός ταινιών, τραγουδιστής, ηθοποιός, ηθοποιός φωνής, εκτελεστικός παραγωγός, παραγωγός ταινιών[1] και σεναριογράφος[2]
ΣύζυγοςΝτέμι Μουρ (1987–2000) και Έμα Χέμινγκ (από 2009)
ΤέκναΡάμερ Γουίλις, Scout Willis και Ταλούλα Γουίλις
ΑδέλφιαDavid Willis
Όργαναφωνή και φυσαρμόνικα
Είδος τέχνηςΗθοποιός, Παραγωγός, Μουσικός
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο πρους Γουίλις (αγγλικά: Bruce Willis), γεννημένος το 1955 στη Δυτική Γερμανία, είναι Αμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου και παλαιότερα της τηλεόρασης. Ξεκίνησε με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του 80, αλλά η καριέρα του εκτοξεύτηκε το 1988, όταν πρωταγωνίστησε στην περιπέτεια Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει (Die Hard). Από τότε ο Μπρους Γουίλις έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ακόμα ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν:

Φιλμογαφία



Εξωτερικοί σύνδεσμοι


Πρότυπο:Link FA

  1. Ανακτήθηκε στις 22  Μαΐου 2019.
  2. nm0000246. Ανακτήθηκε στις 14  Σεπτεμβρίου 2023.