Attica Bank: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 15: Γραμμή 15:
|ιστοσελίδα = [http://www.atticabank.gr/ www.atticabank.gr]
|ιστοσελίδα = [http://www.atticabank.gr/ www.atticabank.gr]
}}
}}
Η '''Attica Bank''' (πρώην Τράπεζα Αττικής) είναι μία ελληνική τράπεζα που ανήκει στον ομώνυμο χρηματοπιστωτικό όμιλο, με παρουσία 72 καταστημάτων στην χώρα (2013). Εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί περίπου 1.000 εργαζομένους. Είναι εισηγμένη στο [[Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών]] και οι κυριότεροι [[Μετοχή (οικονομία)|μέτοχοί]] της είναι το Ταμείο Συντάξεων Μηχανικών – Εργοληπτών – Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), το [[Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο]] και το [[Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων]].
Η '''Attica Bank''' (πρώην Τράπεζα Αττικής) είναι μία ελληνική τράπεζα που ανήκει στον ομώνυμο χρηματοπιστωτικό όμιλο, με παρουσία 72 καταστημάτων στην χώρα (2013). Εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί περίπου 930 εργαζομένους. Είναι εισηγμένη στο [[Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών]] και οι κυριότεροι [[Μετοχή (οικονομία)|μέτοχοί]] της είναι το Ταμείο Συντάξεων Μηχανικών – Εργοληπτών – Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), το [[Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο]] και το [[Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων]].


[[Κατηγορία:Τράπεζες της Ελλάδας]]
[[Κατηγορία:Τράπεζες της Ελλάδας]]

Έκδοση από την 12:35, 11 Απριλίου 2014

Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία
Νομική μορφήΑνώνυμη Εταιρεία (ΧΑΑ%E1%F4%F4)
ΚλάδοςΟικονομικές υπηρεσίες
Ίδρυση1925
ΈδραΑθήνα, Ελλάδα
Σημαντικά πρόσωπαΙωάννης Γαμβρίλης (Πρόεδρος Δ.Σ. & Εντεταλμένος Σύμβουλος)
Προϊόντα/
Υπηρεσίες
Λιανική τραπεζική και τραπεζική επιχειρήσεων
Ιστότοποςwww.atticabank.gr
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σελίδα στο Twitter Σελίδα στο Instagram Λογαριασμός στο YouTube Σελίδα στο Linkedin

Η Attica Bank (πρώην Τράπεζα Αττικής) είναι μία ελληνική τράπεζα που ανήκει στον ομώνυμο χρηματοπιστωτικό όμιλο, με παρουσία 72 καταστημάτων στην χώρα (2013). Εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί περίπου 930 εργαζομένους. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και οι κυριότεροι μέτοχοί της είναι το Ταμείο Συντάξεων Μηχανικών – Εργοληπτών – Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.