Πύλη για τη Δύση: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Νέα σελίδα: Η Πύλη για τη Δύση είναι το ψηλότερο χαλύβδινο μνημείο του κόσμου. Η ύψους 192 m αψίδα ολοκληρώθη...
 
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{πηγές|11|01|2014}}
Η Πύλη για τη Δύση είναι το ψηλότερο χαλύβδινο μνημείο του κόσμου. Η ύψους 192 m αψίδα ολοκληρώθηκε το 1965 προς τιμήν των πρωτοπόρων που εγκατέλειψαν το Σεν Λούις του Μισούρι και εγκαταστάθηκαν στην αμερικανική Δύση μετά το 1803. Είναι φτιαγμένη από πλάκες ανοξείδωτου χάλυβα που αντανακλούν το φως. Το πλάτος της αψίδας είναι ίσο με το ύψος της. Επίσης υπάρχουν δύο θέατρα και ένα μουσείο στην βάση της αψίδας. Υπάρχει και ένα τροχιοδρομικό όχημα που μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα παρατηρητήριο στην κορυφή.
Η '''Πύλη για τη Δύση''' είναι το ψηλότερο χαλύβδινο μνημείο του κόσμου. Η ύψους 192 μ. αψίδα ολοκληρώθηκε το 1965 προς τιμήν των πρωτοπόρων που εγκατέλειψαν το Σαιν Λούις του Μισούρι και εγκαταστάθηκαν στην αμερικανική Δύση μετά το 1803. Είναι φτιαγμένη από πλάκες ανοξείδωτου χάλυβα που αντανακλούν το φως. Το πλάτος της αψίδας είναι ίσο με το ύψος της. Επίσης υπάρχουν δύο θέατρα και ένα μουσείο στην βάση της αψίδας. Υπάρχει και ένα τροχιοδρομικό όχημα που μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα παρατηρητήριο στην κορυφή.

{{επέκταση}}

Έκδοση από την 19:35, 11 Ιανουαρίου 2014

Η Πύλη για τη Δύση είναι το ψηλότερο χαλύβδινο μνημείο του κόσμου. Η ύψους 192 μ. αψίδα ολοκληρώθηκε το 1965 προς τιμήν των πρωτοπόρων που εγκατέλειψαν το Σαιν Λούις του Μισούρι και εγκαταστάθηκαν στην αμερικανική Δύση μετά το 1803. Είναι φτιαγμένη από πλάκες ανοξείδωτου χάλυβα που αντανακλούν το φως. Το πλάτος της αψίδας είναι ίσο με το ύψος της. Επίσης υπάρχουν δύο θέατρα και ένα μουσείο στην βάση της αψίδας. Υπάρχει και ένα τροχιοδρομικό όχημα που μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα παρατηρητήριο στην κορυφή.