Εξέβιερ Γουντς: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Νέα σελίδα: thumb|right|Ο Γουντς το 2008 Ο '''Ώστιν Γουότσον''' (γεν. 4 Σεπτεμβρίου 1986)...
(Καμία διαφορά)

Έκδοση από την 00:32, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γουντς το 2008

Ο Ώστιν Γουότσον (γεν. 4 Σεπτεμβρίου 1986) είναι Αμερικάνος επαγγελματίες παλαιστής, που εργάζεται στην εταιρεία πάλης WWE. Στα ρινγκ που εμφανίζεται είναι γνωστός ως "Εξέβιερ Γουντς".

Καριέρα στη πάλη

Πορεία στο TNA Wrestling

Δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη πάλη, εμφανίστηκε στο Bound for Glory του 2007 ως ο "Κονσεκουένσις Κριντ". Αφού απείχε για ένα διάστημα, επέστρεψε τον Απρίλιο του 2008. Τους επόμενους μήνες, έφθασε να διεκδικεί το Πρωτάθλημα Κατηγορίας Χ χωρίς ωστόσο να το κατακτήσει. Τον Οκτώβριο συμμετείχε στην ομάδα "Φροντλάιν" μαζί με άλλους νέους παλαιστές και είχαν κόντρα με την ομάδα "Μέιν Ιβέντ Μάφια".

Τον Ιανουάριο του 2009, ο Κονσεκουένσις Κριντ συμμάχησε με τον Τζέι Λίθαλ για να κατακτήσουν το Ομαδικό Πρωτάθλημα. Σύντομα, έχασαν το πρωτάθλημα απο τους Μπιρ Μάνεϊ. Παρόλο που δεν διεκδίκησαν το ομαδικό πρωτάθλημα, οι δυο τους συνέχισαν να είναι ομάδα. Τον Οκτώβριο του 2009, ο Κονσεκουένσις Κριντ είχε ένα ντροπιαστικό ατύχημα σε έναν αγώνα του. Τον Μάρτιο του 2010, αποδεσμεύτηκε απο το TNA.

Πορεία στο WWE

Τον Ιούλιο του 2010, ο Γουότσον υπέγραψε συμβόλαιο με το WWE και στάλθηκε στο θυγατρικό εκπαιδευτήριο FCW. Το 2013 έκανε το ντεμπούτο του στο WWE Raw με το ψευδώνυμο "Εξέβιερ Γουντς". Σύντομα συμμάχησε με τον Αρ Τρουθ και άρχισε κόντρα με τον Μπόντους Κλέι.

Τίτλοι και κατορθώματα

Πηγές

http://xavier-woods.com/