Νάσος Αθανασίου: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Xaris333 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
{{Πηγές|09|10|2010}}<br>
{{Πηγές|09|10|2010}}


Ο '''Νάσος Αθανασίου''', γεννημένος στο [[Αιγάλεω]], είναι [[Έλληνας]] [[δημοσιογράφος]].


Απόφοιτος της [[Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών|Νομικής Σχολής Αθηνών]], έχει εργαστεί στις εφημερίδες «[[Έθνος (εφημερίδα)|Έθνος]]», «[[Καθημερινή]]», «[[Ελεύθερος Τύπος]]» και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες». Στις [[2 Φεβρουαρίου]] του [[1976]], ξεκίνησε να παρουσιάζει στην [[ΕΡΤ]] την ενημερωτική εκπομπή [[Κάθε μεσημέρι]]. Στις [[20 Δεκεμβρίου]] του έτους αυτού πήγε να υπηρετήσει τη θητεία του στο Στρατό και τη θέση του στην παρουσίαση της εκπομπής αυτής πήρε ο [[Μιχάλης Ρούσσος]], ο οποίος τη συνέχισε μέχρι τις [[14 Απριλίου]] του
Ο '''Νάσος Αθανασίου''', γεννημένος στο [[Αιγάλεω]], είναι [[Έλληνας]] [[δημοσιογράφος]].
[[1979]], που η ΕΡΤ αποφάσισε την οριστική διακοπή της από τη ροή του προγράμματός της για οικονομικούς λόγους. Ο Ρούσσος έφυγε για πάντα από κοντά μας σε ηλικία 42 ετών στις [[6 Αυγούστου]] του [[1983]]. Έχει εργαστεί επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό [[ΕΤ1]] μαζί με τον [[Γιώργος Παπαδάκης|Γιώργο Παπαδάκη]] και τη Σεμίνα Διγενή όπου παρουσίαζαν την ενημερωτική εκπομπή «Τρεις στον αέρα». Για πολλά χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό [[Mega Channel]] παρουσιάζοντας την «Εκπομπή».


Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Απόφοιτος της [[Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών|Νομικής Σχολής Αθηνών]], έχει εργαστεί στις εφημερίδες «[[Έθνος (εφημερίδα)|Έθνος]]», «[[Καθημερινή]]», «[[Ελεύθερος Τύπος]]» και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες».
Στις [[2 Φεβρουαρίου]] του [[1976]], ξεκίνησε να παρουσιάζει στην [[ΕΡΤ]] την ενημερωτική εκπομπή [[Κάθε μεσημέρι]]. Στις [[20 Δεκεμβρίου]] του έτους αυτού πήγε να υπηρετήσει τη θητεία του στο Στρατό και τη θέση του στην παρουσίαση της εκπομπής αυτής πήρε ο [[Μιχάλης Ρούσσος]], ο οποίος τη συνέχισε μέχρι τις [[14 Απριλίου]] του
[[1979]], που η ΕΡΤ αποφάσισε την οριστική διακοπή της απ'τη ροή του προγράμματός της για οικονομικούς λόγους. Ο Ρούσσος έφυγε για πάντα από κοντά μας σε ηλικία 42 ετών στις [[6 Αυγούστου]] του [[1983]].
Έχει εργαστεί επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό [[ΕΤ1]] μαζί με τον [[Γιώργος Παπαδάκης (δημοσιογράφος)|Γιώργο Παπαδάκη]] και τη [[Σεμίνα Διγενή]] όπου παρουσίαζαν την ενημερωτική εκπομπή «Τρεις στον αέρα». Για πολλά χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό [[Mega Channel]] παρουσιάζοντας την «Εκπομπή».


{{DEFAULTSORT:Αθανασίου Νάσος}}
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση.


{{DEFAULTSORT:Αθανασιου Νασος}}
{{Δημοσιογράφος-επέκταση}}
{{Δημοσιογράφος-επέκταση}}



Έκδοση από την 17:58, 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο Νάσος Αθανασίου, γεννημένος στο Αιγάλεω, είναι Έλληνας δημοσιογράφος.

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Έθνος», «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος» και στα περιοδικά «Ένα» και «Εικόνες». Στις 2 Φεβρουαρίου του 1976, ξεκίνησε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την ενημερωτική εκπομπή Κάθε μεσημέρι. Στις 20 Δεκεμβρίου του έτους αυτού πήγε να υπηρετήσει τη θητεία του στο Στρατό και τη θέση του στην παρουσίαση της εκπομπής αυτής πήρε ο Μιχάλης Ρούσσος, ο οποίος τη συνέχισε μέχρι τις 14 Απριλίου του 1979, που η ΕΡΤ αποφάσισε την οριστική διακοπή της από τη ροή του προγράμματός της για οικονομικούς λόγους. Ο Ρούσσος έφυγε για πάντα από κοντά μας σε ηλικία 42 ετών στις 6 Αυγούστου του 1983. Έχει εργαστεί επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΤ1 μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σεμίνα Διγενή όπου παρουσίαζαν την ενημερωτική εκπομπή «Τρεις στον αέρα». Για πολλά χρόνια εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την «Εκπομπή».

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση.