Βοήθεια:Πρόσφατες αλλαγές: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η σελίδα '''Πρόσφατες Αλλαγές''' περιέχει σε κάθε δεδομένη στιγμή τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν σε οποιοδήποτε άρθρο της Βικιπαίδειας, όπως επίσης και ποιος τις έκανε, την ώρα της επεξεργασίας, και τέλος συνδέσμους προς το ιστορικό της σελίδας που υπέστη επεξεργασία. Είναι ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τη Βικιπαίδεια και να ενημερώνεστε σε σχέση με το ποια άρθρα γράφονται.
Η σελίδα '''[[Ειδικό:Recentchanges|Πρόσφατες Αλλαγές]]''' περιέχει σε κάθε δεδομένη στιγμή τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν σε οποιοδήποτε άρθρο της Βικιπαίδειας, όπως επίσης και ποιος τις έκανε, την ώρα της επεξεργασίας, και τέλος συνδέσμους προς το ιστορικό της σελίδας που υπέστη επεξεργασία. Είναι ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τη Βικιπαίδεια και να ενημερώνεστε σε σχέση με το ποια άρθρα γράφονται.
[[Category:Βικιπαίδεια]]
[[Category:Βικιπαίδεια]]

Έκδοση από την 09:50, 3 Αυγούστου 2005

Η σελίδα Πρόσφατες Αλλαγές περιέχει σε κάθε δεδομένη στιγμή τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν σε οποιοδήποτε άρθρο της Βικιπαίδειας, όπως επίσης και ποιος τις έκανε, την ώρα της επεξεργασίας, και τέλος συνδέσμους προς το ιστορικό της σελίδας που υπέστη επεξεργασία. Είναι ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τη Βικιπαίδεια και να ενημερώνεστε σε σχέση με το ποια άρθρα γράφονται.