Άκης Χατζηαντωνίου: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
JJTorrance (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
JJTorrance (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 2: Γραμμή 2:


==Καριέρα==
==Καριέρα==
Ο Χατζηαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Μετά το πέρασμα του από τον Έσπερο Θεσσαλονίκης (1992-93) μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε συνολικά για 11 χρόνια. Αγωνίστηκε επίσης στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το [[Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (πετοσφαίριση ανδρών)|Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης]] το 2005. Έχει επίσης υπάρξει παίκτης του Ηρακλή και της ΑΕΚ.
Ο Χατζηαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Μετά το πέρασμα του από τον Έσπερο Θεσσαλονίκης (1992-93) μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε συνολικά για 11 χρόνια. Αγωνίστηκε επίσης στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το [[Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (πετοσφαίριση ανδρών)|Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης]] το 2005. Έχει επίσης υπάρξει παίκτης του [[Ηρακλής (πετοσφαίριση)|Ηρακλή]] και της ΑΕΚ.


[[Κατηγορία:Έλληνες αθλητές της πετοσφαίρισης]]
[[Κατηγορία:Έλληνες αθλητές της πετοσφαίρισης]]

Έκδοση από την 21:16, 12 Οκτωβρίου 2013

Ο Άκης Χατζηαντωνίου (γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1974) είναι Έλληνας παλαίμαχος διεθνής πετοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη θέση του κεντρικού.

Καριέρα

Ο Χατζηαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στον Ορφέα Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Μετά το πέρασμα του από τον Έσπερο Θεσσαλονίκης (1992-93) μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε συνολικά για 11 χρόνια. Αγωνίστηκε επίσης στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 2005. Έχει επίσης υπάρξει παίκτης του Ηρακλή και της ΑΕΚ.