Θανάσης Τζενεράλης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ο '''Θάνος Τζενεράλης''' γεννήθηκε το [[1910]] και πέθανε το [[1988]]. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην ταινία ''[[Ο Ηλίας του 16ου]]'' και στην ταινία ''Μανταλένα'' στο ρόλο του τσιγκούνη και ανάποδου προέδρου. Έμενε στην Βουλιαγμένη και είχε μια κόρη. Πέθανε ξεχασμένος αφού ο ίδιος το ήθελε. Κηδεύτηκε χωρίς την παρουσία ομότεχνού του στο Α΄ Νεκροταφειο.
Ο '''Θάνος Τζενεράλης''' γεννήθηκε το [[1910]] και πέθανε το [[1989]]. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην ταινία ''[[Ο Ηλίας του 16ου]]'' και στην ταινία ''Μανταλένα'' στο ρόλο του τσιγκούνη και ανάποδου προέδρου. Έμενε στην Βουλιαγμένη και είχε μια κόρη. Πέθανε ξεχασμένος αφού ο ίδιος το ήθελε. Κηδεύτηκε χωρίς την παρουσία ομότεχνού του στο Α΄ Νεκροταφειο.


{{επέκταση}}
{{επέκταση}}


[[Κατηγορία:Έλληνες ηθοποιοί|Τζενεραλης Θανασης]]
[[Κατηγορία:Έλληνες ηθοποιοί|Τζενεραλης Θανασης]]
[[Κατηγορία:Γεννήσεις το 1910|Τζενεραλης Θανασης]]
[[Κατηγορία:Θάνατοι το 1989|Τζενεραλης Θανασης]]

Έκδοση από την 00:09, 24 Μαρτίου 2007

Ο Θάνος Τζενεράλης γεννήθηκε το 1910 και πέθανε το 1989. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην ταινία Ο Ηλίας του 16ου και στην ταινία Μανταλένα στο ρόλο του τσιγκούνη και ανάποδου προέδρου. Έμενε στην Βουλιαγμένη και είχε μια κόρη. Πέθανε ξεχασμένος αφού ο ίδιος το ήθελε. Κηδεύτηκε χωρίς την παρουσία ομότεχνού του στο Α΄ Νεκροταφειο.