Σεθ Ρόλινς: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ r2.7.2) (Ρομπότ: Τροποποίηση: en:Seth Rollins
Thijs!bot (συζήτηση | συνεισφορές)
μ r2.7.2) (Ρομπότ: Τροποποίηση: en:Tyler Black
Γραμμή 21: Γραμμή 21:


[[de:Seth Rollins]]
[[de:Seth Rollins]]
[[en:Seth Rollins]]
[[en:Tyler Black]]
[[es:Tyler Black]]
[[es:Tyler Black]]
[[fr:Seth Rollins]]
[[fr:Seth Rollins]]

Έκδοση από την 22:59, 29 Ιουλίου 2012

Ο Λόπεζ ως Τάιλερ Μπλακ.

Ο Κόλμπι Λόπεζ (γεννημένος στις 28 Μαΐου του 1986) είναι ένας Αμερικανός επαγγελματίας παλαιστής. Στην καριέρα του έχει γίνει γνωστός με το ψευδώνυμο Τάιλερ Μπλακ, ενώ πλέον χρησιμοποιεί το Σεθ Ρόλινς. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με την εταιρεία WWE και εμφανίζεται στο σόου NXT.

Καριέρα

ROH & λοιπά

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και αγωνίστηκε για πολλές μικρές εταιρείες πάλης στην Αμερική. Το 2007 συμφώνησε με το Ring of Honor, όπου έμεινε ως το 2010, ενώ παράλληλα συνέχισε να αγωνίζεται και στην ανεξάρτητη σκηνή. Στην εταιρεία ROH, δημιούργησε μια καλή φήμη γύρω από το όνομά του, με τις εμφανίσεις του, και κατέκτησε μια φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ROH και δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων ROH με τον Τζίμι Τζέικομπς.

WWE

Το καλοκαίρι του 2010, υπέγραψε συμβόλαιο με την μεγαλύτερη εταιρεία επαγγελματικής πάλης, το WWE και μεταφέρθηκε στο θυγατρικό FCW για να εκπαιδευτεί. Εκεί κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών της εταιρείας, το Ομαδικό Πρωτάθλημά της με τον Ρίτσι Στιμμπόατ και το "Πρωτάθλημα 15" από μια φορά το κάθε ένα. Από το 2012, εμφανίζεται στο σόου WWE NXT. Τον Ιούλιο του 2012, ο Τάιλερ Μπλακ έγινε ο πρώτος πρωταθλητής NXT.

Πηγές