Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα TNA: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Yiannis4f (συζήτηση | συνεισφορές)
μ Ο Yiannis4f μετακίνησε τη σελίδα Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα (TNA) στη Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα TNA
Yiannis4f (συζήτηση | συνεισφορές)
Γραμμή 3: Γραμμή 3:


==Ιστορία==
==Ιστορία==
Τον τίτλο αυτό, δημιούργησε ο [[Μπούκερ Τι]], με την τότε ομάδα με το όνομα [[Main Event Mafia]]. Κουβαλούσε μια σιδερένια βαλίτσα για εβδομάδες, έως ότου αποκάλυψε το περιεχόμενο που ήταν ο τίτλος. Στις 15 Μαρτίου 2009, ο [[Έι Τζέι Στάιλς]] τον νίκησε, κατακτώντας τον τίτλο. Σεναριακά εκείνη την ημερομηνία ο τίτλος έγινε επίσημο πρωτάθλημα στο TNA. Κανονικά υπάρχει από τις 23 Οκτωβρίου του 2008, όταν και παρουσιάστηκε από τον Μπούκερ Τι. Το πρωτάθλημα άλλαξε όνομα από την δημιουργία του, δύο φορές.
Τον τίτλο αυτό, δημιούργησε ο [[Μπούκερ Τι]], με την τότε ομάδα με το όνομα Main Event Mafia. Κουβαλούσε μια σιδερένια βαλίτσα για εβδομάδες, έως ότου αποκάλυψε το περιεχόμενο που ήταν ο τίτλος. Στις 15 Μαρτίου 2009, ο [[Έι Τζέι Στάιλς]] τον νίκησε, κατακτώντας τον τίτλο. Σεναριακά εκείνη την ημερομηνία ο τίτλος έγινε επίσημο πρωτάθλημα στο TNA. Κανονικά υπάρχει από τις 23 Οκτωβρίου του 2008, όταν και παρουσιάστηκε από τον Μπούκερ Τι. Το πρωτάθλημα άλλαξε όνομα από την δημιουργία του, δύο φορές.


===Πρωτάθλημα Θρύλων TNA===
===Πρωτάθλημα Θρύλων TNA===

Έκδοση από την 09:39, 18 Ιουλίου 2012

Ο Έι Τζέι Στάιλς ως τηλεοπτικός πρωταθλητής.

Το Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα είναι ένας τίτλος επαγγελματικής πάλης, που ανήκει στην εταιρεία Total Nonstop Action Wrestling (TNA).

Ιστορία

Τον τίτλο αυτό, δημιούργησε ο Μπούκερ Τι, με την τότε ομάδα με το όνομα Main Event Mafia. Κουβαλούσε μια σιδερένια βαλίτσα για εβδομάδες, έως ότου αποκάλυψε το περιεχόμενο που ήταν ο τίτλος. Στις 15 Μαρτίου 2009, ο Έι Τζέι Στάιλς τον νίκησε, κατακτώντας τον τίτλο. Σεναριακά εκείνη την ημερομηνία ο τίτλος έγινε επίσημο πρωτάθλημα στο TNA. Κανονικά υπάρχει από τις 23 Οκτωβρίου του 2008, όταν και παρουσιάστηκε από τον Μπούκερ Τι. Το πρωτάθλημα άλλαξε όνομα από την δημιουργία του, δύο φορές.

Πρωτάθλημα Θρύλων TNA

Η ίδρυση του τίτλου έγινε στις 23 Οκτωβρίου του 2008 σε τηλεοπτικό επεισόδιο του Impact Wrestling, με το όνομα "Πρωτάθλημα Θρύλων TNA" (TNA Legends Championship). Με το ίδιο όνομα υπήρχε για τον επόμενο χρόνο, συγκεκριμένα έως τις 29 Οκτωβρίου του 2009.

Παγκόσμια Ζώνη TNA

Στις 29 Οκτωβρίου, ο τίτλος αλλάζει όνομα και τον συστήνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, ως "Παγκόσμια Ζώνη TNA" (TNA Global Championship). Με αυτό τον τίτλο παρέμεινε λιγότερο από έναν χρόνο. Άλλαξε εκ νέου όνομα στις 22 Ιουλίου του 2010.

Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα TNA

Το νέο όνομα του Πρωταθλήματος, που άλλαξε στις 22 Ιουλίου, είναι "Τηλεοπτικό Πρωτάθλημα TNA" (TNA Television Championship). Μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο.

Ρεκόρ

Πρωταθλητές

Πηγές

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα TNA Television Championship της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).
CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα List of TNA Television Champions της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).