Χρήστης:Itasos2000/Αμμοδοχείο 1: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Itasos2000 (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Itasos2000 (συζήτηση | συνεισφορές)
μ Ο Itasos2000 μετακίνησε τη σελίδα Itasos2000 Αμμοδωχείο 1 στη Χρήστης:Itasos2000/Αμμοδοχείο 1
(Καμία διαφορά)

Έκδοση από την 04:52, 12 Ιουνίου 2012

Itasos2000 Ελεύθερο Αμμοδωχείο 1

Αυτό το αμμοδωχείο χρησιμοποιήται για τα λήμματα που κατασκευάζω. Μπορείτε ελεύθερα να βοηθήσετε.

Σελίδες που κατασκευάζω

Η εποχή των παγετώνων 3: η αυγή των δεινοσαύρων

Itasos2000/Αμμοδοχείο 1
ΣκηνοθεσίαCarlos Saldanha
Michael Thurmeier
ΠαραγωγήLori Forte
John C. Donkin
ΠρωταγωνιστέςRay Romano
Queen Latifah
Denis Leary
John Leguizamo
Seann William Scott
Josh Peck
Simon Pegg
ΜουσικήJohn Powell
Διανομή20th Century Fox
Πρώτη προβολήCountry flag1 Ιουλίου 2007
Διάρκεια94 λεπτά
ΓλώσσαΑγγλικά
Προϋπολογισμός$90 εκατομμύρια

( Το κείμενο βρίσκεται σε μετάφραση ) Ice Age: Dawn των δεινοσαύρων, επίσης γνωστή ως Εποχή των Παγετώνων 3, είναι 2009 3-D ταινία κινουμένων σχεδίων υπολογιστή κωμωδία. Πρόκειται για την τρίτη δόση της σειράς Εποχής των Παγετώνων, που παράγεται από την Blue Sky Studios και διανέμεται από την 20th Century Fox. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι φωνές των Ρέι Ρομάνο, Τζον Leguizamo, Denis Leary, Κουίν Λατίφα, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, ο Josh Peck, Simon Pegg, και Chris Wedge.

Η ιστορία έχει Σιντ που λαμβάνονται από έναν θηλυκό Tyrannosaurus Rex μετά κλέβει τα αυγά της, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο από τους πρωταγωνιστές για να τον σώσει σε μια χαμένη τροπικό κόσμο που κατοικείται από δεινόσαυρους κάτω από τον πάγο. Παρά τη λήψη μικτές αναθεωρήσεις από τους κριτικούς, Αυγή των Δεινοσαύρων έγινε το τέταρτο μεγαλύτερο τζίρο ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, με 886,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, πίσω από το Toy Story 3 με 1,063 δισεκατομμύρια $, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών με 951,6 εκατομμύρια δολάρια και Shrek 2 με 919,8 εκατομμύρια $.

Ellie (Queen Latifah) και Manny (Ray Romano) περιμένουν το πρώτο τους παιδί, και Manny έχει εμμονή με τη ζωή τέλεια και ασφαλή για την οικογένεια, από τις πρώτες εμπειρίες του ως σύζυγος και πατέρας πήγε άσχημα όταν η οικογένειά του σκοτώθηκε από τους κυνηγούς. Ταυτόχρονα, Ντιέγκο (Ντένις Λίρι) βρίσκει τον εαυτό του δεν μπορεί να πιάσει μια γαζέλα αναιδής (Bill Hader) έχει καταδίωξη και αποφασίζει να εγκαταλείψει το κοπάδι, πιστεύοντας ότι χάνει ληστρική φύση του ως μια τίγρη. Sid (John Leguizamo) μεγαλώνει ζηλέψει Μάνι και η Έλλη και "υιοθετεί" τρεις φαινομενικά εγκαταλειφθεί αυγά που βρίσκει σε ένα παγωμένο, υπόγειο σπήλαιο και να καλέσει τους Eggbert, Σέλι, και η Γιόκο. Μάνι του λέει να τα θέσουν εκ νέου (λέγοντας Σιντ ποτέ δεν θα κάνει μια καλή μητρική, λέγοντας, «Πρώτο σημάδι: Κλοπή αυγά κάποιου άλλου Δεύτερο σημάδι:.. Ένα από αυτά έγινε σχεδόν μια ομελέτα»), αλλά ο Σιντ φαίνεται αντί μετά τα αυγά, που εκκολάπτονται σε μωρό τυραννόσαυρος το επόμενο πρωί.

Αν Σιντ προσπαθεί καλύτερο εαυτό του για να αυξήσει τις τρεις δεινόσαυρους, θορυβώδης συμπεριφορά τους απωθεί όλα τα άλλα ζώα »τους νέους και τα ερείπια μια παιδική χαρά Μάνι χτίστηκε για το μωρό της Ελι. Ένα θηλυκό τυραννόσαυρος, Momma, των οποίων τα αυγά Σιντ έκλεψε, επιστρέφει σύντομα και φέρει τόσο ο Σιντ και των νέων της υπόγεια, με Ντιέγκο κατά την άσκηση. Μάνι, Ελι, Crash, και ο Eddie (Σον Γουίλιαμ Σκοτ, ο Josh Peck), ακολουθούν, καθώς και να ανακαλύψουν ότι το παγωμένο σπηλαίου οδηγεί σε μια τεράστια ζούγκλα που κατοικείται από δεινόσαυρους πιστεύεται ότι είναι εξαφανιστεί. Εδώ, ένα Ankylosaurus απειλεί το κοπάδι παρά τις προσπάθειες του Ντιέγο να αποκρούσει? Σώζονται από ένα ακόμη πλήθος των ερπετών θυμωμένος εξαιτίας μιας παράλογης, μονόφθαλμο κουνάβι ονομάζεται Buckminster, ή Buck (Simon Pegg).

Buck έχει ζήσει σε αυτή τη ζούγκλα για κάποιο χρονικό διάστημα και κυνηγάει τον Ρούντι, έναν ασυνήθιστα μεγάλο αλμπίνο Baryonyx, [2], με την πρόθεση της εκδίκησης για την απώλεια του δεξιού ματιού του, στα χέρια του Ρούντι. Συμφωνεί να οδηγήσουν το κοπάδι μέσα από τους κινδύνους της ζούγκλας να Λάβα Falls, όπου Momma έχει λάβει Σιντ και τα μωρά της. Σε ένα σημείο, που πρέπει να διασχίσουμε τη «Χάσμα του Θανάτου", που είναι γεμάτη με καυσαερίων (ένα μείγμα του ηλίου και το γέλιο του φυσικού αερίου, προκαλώντας όποιον αναπνέει σε αυτό για να γελάσει ανεξέλεγκτα, ενώ μιλώντας σε υψηλό τόνο φωνής). Αν και το φυσικό αέριο δεν είναι η πραγματική αιτία θανάτου, θύματα συνήθως δεν μπορεί να σταματήσει το γέλιο και έτσι πεθαίνουν ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν το χάσμα. Τελικά η ομάδα καταφέρνει να διασχίσει το χάσμα. Εν τω μεταξύ, ο Σιντ και Momma προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον στη διατροφή τους απογόνους? Χάνει αυτό το διαγωνισμό, αλλά σύντομα καλωσόρισε στην οικογένεια ανεξάρτητα. Την επόμενη μέρα, όμως, ο Σιντ χωρίζεται από την οικογένεια και την επίθεση από Rudy. Σιντ χτύπησε πάνω σε μια πλάκα χαλαρό πέτρωμα που επιπλέει σε ένα ποτάμι λάβας και για να κατρακυλούν κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Δεδομένου ότι η αγέλη κινείται προς Λάβα Falls, Έλλη πηγαίνει στην εργασία και ένα πακέτο Guanlong απεργίες, προκαλώντας μια διαφάνεια βράχο που την χωρίζει από Μάνι και Ντιέγκο. Μάνι διπλασιάζει πίσω για να την προστατεύσει και Ντιέγκο fends από περαιτέρω επιθέσεις, ενώ ο Buck παίρνει Crash και Eddie μπροστά για να σώσουν Σιντ. Ακριβώς όπως ο ίδιος πηγαίνει πέρα ​​από τους καταρράκτες, το τρίο ορμούν μέσα σε μια επιτάχθηκε Pteranodon μόνο να καταδιώκεται από ένα σμήνος από Quetzalcoatlus στο δρόμο και του σώζει τη ζωή. Μάνι και η Έλλη φτάνει ακούει την κραυγή ενός νεογέννητου μωρού, και βλέπει ότι είναι ένα κορίτσι. Θέλει να αναφέρουμε Έλλη της, ή μικρή Έλλη, αλλά Έλλη ονόματα αντί Ροδάκινα της μετά τον καρπό (και η κωδική λέξη που είχαν επιλέξει για να χρησιμοποιήσει την Έλλη αν πήγε στην εργασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού). Σιντ θλίψη του για το γεγονός ότι ουδέποτε είχε την ευκαιρία να πει αντίο στα παιδιά «του» όπως ο ίδιος επιστρέφει στο κοπάδι και μαθαίνει από τη γέννησή Ροδάκινα ».

Δεδομένου ότι επιχείρηση πίσω στη σήραγγα, που είναι συγκλονισμένοι να ανακαλύψουν Ρούντι κρύβονται μέσα της εισόδου. Ο Rudy έξοδο από το τούνελ και οι επιθέσεις σε πλήρη ισχύ? Buck δελεάζει Ρούντι μακριά από την ομάδα και τρώγεται σχεδόν ο ίδιος, πριν από τον Ντιέγκο σώζει την τελευταία στιγμή. Μάνι, ο Σιντ, Ντιέγκο, και Buck καταφέρνουν να Ρούντι παγίδα και να χτυπήσει τον αναίσθητο, αλλά αρχίζουν να φύγουν, Σιντ ταξίδια πάνω από τα σχοινιά και σπάει. Rudy ανακτά γρήγορα και δραπετεύει, και είναι έτοιμος να επιτεθεί ο Σιντ όταν Momma φθάνει στη σκηνή, η φόρτιση στο Ρούντι και να χτυπήσει τον γκρεμό πριν από τη νίκη της φλοίσβος. Δεδομένου ότι τα παιδιά και την επιθυμία της Σιντ καλά, Buck - πλέον χωρίς σκοπό στη ζωή από το Rudy έχει φύγει - αποφασίζει να ενώσει το κοπάδι και να ζήσουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, μια μακρινή βοή του λέει ότι ο Ρούντι είναι ακόμα ζωντανός? Αλλάζει το μυαλό του και στέλνει το σπίτι κοπάδι, το να κλείσει τη διαδρομή προς το υπόγειο ζούγκλα ταυτόχρονα, έτσι ώστε κανείς άλλος δεν μπορεί να πάει εκεί πια. Μάνι και η Έλλη καλωσορίζουμε Ροδάκινα σε παγωμένο κόσμο τους και να παραδεχτούν ότι ο Σιντ έκανε καλή δουλειά τη φροντίδα των παιδιών Μαμά του (αν και Μάνι Ντιέγκο λέει ότι ποτέ δεν θα αφήσει Σιντ babysit Ροδάκινα). Ντιέγκο αποφασίσει να παραμείνει με το κοπάδι, ενώ παραμένει ο Buck, όπου θέλει να είναι: υπόγειο, μάχονται με Ρούντι. Σκρατ και scratte

Όπως και τις προηγούμενες ταινίες Εποχή των Παγετώνων, η ταινία ανοίγει με το σπαθί οδοντωτή Σκρατ σκίουρος (Chris Wedge), ο οποίος κάνει τα πάντα για να ανακτήσετε πολύτιμα βελανίδι και την αγάπη. Αυτή τη φορά, ερωτεύεται με γυναικεία scratte ομόλογό του (Karen Disher), με το τραγούδι "δεν θα βρείτε ποτέ άλλη αγάπη σαν τη δική μου" από Lou Rawls να παίζει στο παρασκήνιο, αλλά ένα βελανίδι αντίθετα φαίνεται μετά η μουσική σταματά. Οι δύο μάχη πάνω από το βελανίδι με scratte έχει πεταχτεί από το έδαφος. Όπως Σκρατ προσπαθεί να την σώσει, οι δύο κατέχουν πάνω στο βελανίδι και η μουσική ξεκινάει πίσω. Ξαφνικά, καταδεικνύει την ικανότητά της να γλιστρήσει όπως έναν πετώντας σκίουρο, αφήνοντας Σκρατ πέφτοντας στο έδαφος. Οι δύο τελικά ερωτεύονται μετά Σκρατ σώζει από την πτώση από το θάνατό της στο ποτάμι λάβας, ενώ η ίδια έχει τις αισθήσεις του. Εκείνος επιλέγει ακόμη και να εστιάσει την προσοχή του επάνω της, αντί του βελανιδιού μέχρι το τέλος της ταινίας, όταν κουράζεται σχολαστικός φύση της και επιστρέφει στους παλαιούς τρόπους του. Η επόμενη πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι οδηγεί σε μια ηφαιστειακή έκρηξη (που προκαλείται από scratte, λόγω χτυπά το βελανίδι στο έδαφος, όπως Σκρατ είχαν κάνει πριν, αν και προσπάθησε να την προειδοποιήσει για το τι θα συνέβαινε αν το έκανε) ότι ρίχνει τον Σκρατ και το βελανίδι πίσω στην επιφάνεια, αφήνοντας scratte παγιδευτεί υπόγεια. Ωστόσο, όπως Σκρατ είναι έτοιμος να απολαύσει βελανίδι και την αγάπη, ένα αδέσποτο κομμάτι πάγου πάνω του πέφτει και χτυπάει την πλάτη βελανίδι στα χέρια scratte του. Αυτός φωνάζει στην απογοήτευση, έχοντας χάσει τόσο βελανίδι και την αγάπη και scratte.

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Ice Age: Dawn of the dinosaurs της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).