Συζήτηση χρήστη:Ank: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Kassianos (συζήτηση | συνεισφορές)
μ Ανώνυμος χρήστης
Γραμμή 232: Γραμμή 232:
:* For som ereason I cannot change the name of the user. My suggestion is to forget the "bad" user name and use the one you want. Move all your work into that user pages. Unfortunately there is no way to delete a user. --[[Χρήστης:Ank|ank]] 21:53, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)
:* For som ereason I cannot change the name of the user. My suggestion is to forget the "bad" user name and use the one you want. Move all your work into that user pages. Unfortunately there is no way to delete a user. --[[Χρήστης:Ank|ank]] 21:53, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)
::* Oh. Geraki has taken care of this, that's why. Have fun. --[[Χρήστης:Ank|ank]] 21:59, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)
::* Oh. Geraki has taken care of this, that's why. Have fun. --[[Χρήστης:Ank|ank]] 21:59, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

== Ανώνυμος χρήστης ==

Θα ήθελα με την ίδια ευγένεια που αντιμετωπίσατε τον κ. Μακρή να αντιμετωπίσετε και την ανωνυμία μου (?). Παρακαλώ να διευκρινίσετε στην ανάλογη σελίδα, αν η ψήφος μου για διαγραφή στο λήμμα [['''Βασίλης Μακρής''']] παραμένει άκυρη. Επίσης θα ήθελα να μου διευκρινίσετε, αν βέβαια έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, αν η ταυτότητα ενός χρήστη ορίζεται από την ip του, ή το "όνομα χρήστη" που καταχωρείται αυτόματα στο "ιστορικό" των σελίδων ή από την υπογραφή του στα μηνύματα του.

Τέλος, αν σας είναι εύκολο, να μου υποδείξετε που ακριβώς αναφέρεται στην Πολιτική ή τους Όρους χρήσης του ιστοχώρου, ότι για τη συμμετοχή στις συζητήσεις θα πρέπει οι χρήστες να υπογράφουν επώνυμα (Όνομα, Επώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα κλπ.).

Όπως βλέπετε, δε θα μπω σε ανούσιες συζητήσεις περί δειλών, ύπουλων, κλπ. Τις θεωρώ αντιπροσωπευτικές της άγνοιας των "περαστικών" χρηστών που θέλουν να προβληθούν μέσα από τη Βικιπαίδεια. Ευγενικότατα, [[Χρήστης:Kassianos|'''''Δεν είμαι εγώ''''']]

Έκδοση από την 02:56, 30 Δεκεμβρίου 2006

Αρχείο

2004 -- 2005

Ελληνικό όνομα

Picture request

Please see Βικιπαίδεια:Αγορά#Picture request. Thanks. -Diego UFCG 22:47, 10 Φεβ. 2005 (UTC)

Είμαι νέο μέλος και προσφέρομαι να βοηθήσω στην μετάφραση των όρων του συστήματος. Επίσης έχω μια βασική απορία για τον προσανατολισμό της Βικιπαίδειας και την έχω ποστάρει στην Αγορά (Μετάφραση ή ...) (αυτό είναι hint μπας και φιλοτιμηθεί κανεις να μου απαντήσει :) )

Αγαπητοί φίλοι τα θερμότερα συγχαρητήριά μου για το εγχείρημα που έχετε ξεκινήσει. Όσο μπορώ, θα βοηθήσω. Αλλά, παρακαλώ τον κ. διαχειριστή να διαγράψει τα δύο λήμματα Κοσμάς. Καθότι άσχετος, έγραψα το λήμμα τρεις φορές! Ας μείνει μόνο το ΚΟΣΜΑΣ. Ευχαριστώ πολύ DKAT

Βανδαλισμός

Κάποιος διέγραψε αυτά που έγραψα στο Talk:Βασίλης Σολυδάκης γιατί ίσως δεν του άρεσαν αυτά που έγραψα.

Σε παρακαλώ αφού είσαι ενεργός administrator αν μπορείς να ερευνήσεις το γεγονός από τα logs βάση της IP (62.169.216.140 ipd140.216.tellas.gr) αυτού που το έκανε για το αν είναι κάποιος εγγεγραμμένος χρήστης της Βικιπαίδειας.

Ευχαριστώ. --geraki 19:33, 19 Απρ. 2005 (UTC)


Δεν χρειάζεται καμία έρευνα. Εγώ συνδέθηκα με την παραπάνω IP, με σκοπό να επαναφέρω μια καταχώρηση που σβήστηκε από το ιστορικό! Φαντάζομαι ότι έγινε κάποιο λάθος (ακούσιο, μπορώ να σας βεβαιώσω) και έσβησα την καταχώρηση του Γερακιού.

Εξηγούμαι: όταν συνδέθηκα στη σελίδα, είδα ότι είχε σβηστεί η καταχώρηση εκείνου που διαμαρτυρόταν σχετικά με τον Σολυδάκη. Πήγα στο ιστορικό και επανέφερα τη σελίδα Talk:Βασίλης Σολυδάκης στην αμέσως προηγούμενη έκδοση (όπου υπήρχε η καταχώρηση). Αυτό το έκανα γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να φιμώνουμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα - έχουμε ακόμη αρκετό χώρο για να συζητήσουμε οτιδήποτε, δόξα τω Θεώ.

Αυτό που πρέπει να έγινε (εικάζω, δεν ξέρω) είναι ότι στην αμέσως προηγούμενη καταχώρηση κάποιος άλλος είχε σβήσει την καταχώρηση του Γερακιού, κι εγώ απλά την επανέφερα (χωρίς να έχω πρόθεση να σβήσω τίποτα, επαναλαμβάνω).

Ελπίζω ότι έτσι έληξε το θέμα. Είναι εντελώς ανώριμο να σβήνουμε καταχωρήσεις από τις συζητήσεις (και ανώφελο, εφόσον διατηρούνται τα πάντα στο ιστορικό...) --Diderot 20:07, 19 Απρ. 2005 (UTC)

κατηγορίες

την ανυπαρξία χρήσης των κατηγοριών την αρχισα να την διαπιστωνω όταν σκεφτηκα να προχωρησω τα αρθρα σχετικα με την γεωμετρια (και την φυσικη και τα μαθηματικα όπου ειναι ο φυσικός μου χωρος) αλλα η κατασταση ειναι τοσο πρωτογονη που ασχοληθηκα πρωτα να δω σε ποια κατασταση βρισκεται αυτην την στιγμη η ΒΠ. (ξεκαθαρίζω ότι δεν κατηγορω εσένα ή κανέναν άλλο για την πρωτόγονη κατάσταση, απλώς όπως εσύ είπες είμαστε στην αρχή) Για την κατηγορια ανενταχτα θα δωσω παρακατω εξηγησεις. Με εξαιρεση την κατηγορια των ανενταχτων (που θα δωσω παρακατω εξηγησεις) ουσιαστικά δεν δημιουργησα ΚΑΜΜΙΑ νεα κατηγορια. τρεις νομιζω νεες κατηγοριες που δημιούργησα υπήρχαν ήδη στα άρθρα (ή σε κάποιο από τα άρθρα) ως "κόκκινες". ΔΕΝ ειναι ο σκοπος μου να δημιουργησω νεες κατηγοριες. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, και κάνω, είναι να συνδέσω τις υπάρχουσες κατηγορίες μεταξύ τους με ένα λογικό τρόπο. Τιποτα καινοφανές και τίποτα περιττό. (καθώς όπως θα εξηγήσω οι κατηγορίες πρεπει να δημιουργούνται από τους ίδιους που κατασκευάζουν τα άρθρα). Υπήρχαν από πριν πολλές κατηγορίες οι οποίες ήταν ασυνδετες μεταξύ τους (δεν υπήρχε δηλαδή κανένας τροπος να χρησιμοποιηθούν για πλοήγηση) και άρθρα που δεν ήταν ενταγμένα σε αντίστοιχες κατηγορίες (που έτσι και αλλοιως υπήρχαν). Συνεπώς σε θερμοπαρακαλώ να μου εξηγήσεις ποια είναι η μαζική καταστροφή που προκαλλω. Σημειώνω ακόμα πως είναι εξαιρετικά ευκολο να αλλαχτούνε οι κατηγορίες και οι συνδέσεις τους (εγω μια προχειρη προεργασια κανω, όποιος θελει ας τα φτιαξει καλυτερα).

πριν αρχήσω να βελτιώνω προχειρα τις συνδεσεις των κατηγοριων η οργανωση της ελληνικης ΒΠ βρισκόταν σε μακραν χειρότερη κατάσταση από την αλβανική για παράδειγμα. (κανε μια βολτα να δεις και δεν εχουν ουτε 1000 αρθρα). δεν σου κανω συγκριση με την αγγλικη που έχει τελείως διαφορετικά μεγέθη (και ανάγκες), με την αλβανική σου λεω.

ποια ειναι η ιδέα μου σχετικα με τις κατηγορίες. παρα πολύ απλό. κάθε άρθρο θα πρέπει να εντάσεται σε μία τουλάχιστον υπαρκτή κατηγορία. (αν αυτό εσυ το αποκαλείς μαζική χρήση πραγματικά παραξενεύομαι). κάθε κατηγορία επίσης πρέπει να είναι υποκατηγορία τουλάχιστον μιας άλλης κατηγορίας. και τέλος όλες οι κατηγορίες θα πρέπει να συνδέονται με κάποιο τρόπο σε έναν κεντρικό κορμό. (σημειώνω ότι βεβαίως είναι ελεύθερες να διακλαδώνονται και να διασταυρωνονται με όποιο χαοτικό τρόπο θέλουν αλλά ένας κεντρικός κορμός είναι απαραίτητος). αυτό είναι όλο. παρακαλώ πες μου ποιο ειναι το προβλημα.

ας δωσω μερικες ακομα εξηγησεις.

  • πόσες κατηγορίες χρειαζόμαστε;

αυτό προφανώς εξαρτάται από τον αριθμό των άρθρων που έχουμε. προφανώς δεν έχει νόημα μια κατηγορία με ένα ή δυο μόνο άρθρα. ένας λογικός αριθμός άρθρων σε καθε κατηγορία είναι 10-30 άρθρα αν και μια κατηγορία μπορεί σε καποιες περιπτώσεις να έχει ακόμα και ως 200 άρθρα χωρις αυτό να αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. γενικά πρέπει βεβαίως να λογαριάζουμε περισσότερο την δυναμική μιας κατηγορίας καθώς και τον χαρακτήρα της από τον ξερό αριθμό των άρθρων.

αν υπάχουν λιγότερες κατηγορίες από όσες χρείάζονται αυτό έχει σαν συνέπεια να εμφανίζεται μια "χυμα" κατασταση που ουτε ειναι ωραια ουτε βοηθαει και σε ακραιες περιπτωσεις μπορεί να δημιουργεισει τεραστιο προβλημα.
αν υπαρχουν περισσοτερες κατηγοριες απο όσες χρειαζονται δημιουργειται μια αισθηση "κενου" που δεν ειναι ευχαριστη και δεν ειναι βελτιστη στην πλοηγηση.

Αυτό που πρεπει ουσιαστικά να συμβαίνει είναι να παρέχεται από την αρχή ένας κορμός κατηγορίων (αναλογα με τον τρόπο που αναπτύσεται η βικιπαίδεια υπαρχει παντα η δυνατότητα να επανασχεδιαστεί ο κορμός ουτε καν αυτός είναι εντελώς στατικός) τώρα κάθε ένας που γράφει ένα άρθρο θα πρέπει απλά να το βάζει σε κάποια κατηγορία. (ή σε κάποιες κατηγορίες). τώρα όταν οι ίδιοι που γράφουν τα άρθρα βλέπουν ότι μια κατηγορία έχει δυναμική υπέρμετρης ανάπτυξης απλά φτιάχνουν υποκατηγορίες ώστε να διατηρείται μια ισορροπία. (επίσης σε κάποιες περιπτώσεις μια κατηγορία μπορεί να έχει το νόημα ότι κάποια άρθρα μπορεί να θεωρηθούν ότι πρέπει να είναι κάπως ξέχωρα από τα υπόλοιπα)

σε παρακαλώ εξηγησέ μου γιατι φαινεται έχω καποιο πρόβλημα να σας καταλάβω. και επίσης εξηγείστε μου γιατί μια τοσο απλή και συνηθισμένη διαδικασία όπως η ένταξη σε κατηγορίες δεν αξίζει στην ελληνική βικιπαίδεια και όχι μόνο οι άγγλοι, οι γερμανοί και οι ιάπωνες είναι βλάκες αλλά και οι αλβανοί.

ας δωσω τώρα και την εξήγηση για την κατηγορία των ανένταχτων. αυτή ήταν μια έμπνευση της στιγμής (η μοναδική περίπτωση που έκανα κάτι περισσότερο από το προφανές) που ούτε εσύ ούτε ο καλογερόπουλος πιάσατε το νόημα. παρόλα αυτά η ιδέα λειτούργησε. η ιδέα δεν ήταν μιας κατηγορίας "διάφορα" όπως προφανώς υπέθεσε ο καλογερόπουλος. Από την άλλη υπάρχει ειδοπειώς διαφορά από την αυτόματη κατηγορία που ανέφερες. (Special:Uncategorizedpages). κάνε μια βόλτα εκεί και θα δείς ένα χάος εκατοντάδων σελίδων. δεν υπάρχει περίπτωση κανένας λογικός άνθρωπος να χρησιμοποιείσει αυτήν την σελίδα για οποιαδήποτε χρήση που αποσκοπεί στην βελτίωση της κατάστασης. η ιδέα μου ήταν ένα template που θα έχει μια παρόμοια χρήση με το stub και θα παρακεινεί κάποιον να την εντάξει. θα μου ήταν πολύ εύκολο να την ενταξω στον τομέα της αρχαιολογίας αλλά ήθελα να πειραματιστώ. όπως είδες λειτούργησε ακόμα και χωρίς συνενόηση. αν πιστευεις ότι είναι κατι πραγματικά κακο έχεις παντα ως διαχειριστής την δυνατότητα να την σβησεις.

α και μια σημείωση αυτή η ειδική κατηγορία (Special:Uncategorizedpages) φαίνεται να μην λειτουργει. περιλαμβάνει και πολλα άρθρα ενταγμένα στο σύστημα κατηγοριών.

με μεγάλο σεβασμό --Lucinos 14:07, 21 Απρ. 2005 (UTC)

θα ήθελα μια απάντηση πάντως στα παραπάνω. --Lucinos 08:56, 25 Απρ. 2005 (UTC)

MediaWiki:Addedwatchtext

Άλλαξέ το MediaWiki:Addedwatchtext έτσι:

<p>Η σελίδα "$1" προστέθηκε στη λίστα '[[Special:Watchlist|Λίστα παρακολούθησης]]', οπου θα εμφανίζονται οι αλλαγές που γίνονται σ'αυτήν και στην αντίστοιχη σελίδα συζήτησης. Επιπλέον, στη λίστα '[[Special:Recentchanges|πρόσφατες αλλαγές]', η σελίδα θα εμφανίζεται με <b>έντονη</b> γραφή. </p> <p>Αν θέλετε να αφαιρέσετε τη σελίδα απο 'Λίστα παρακολούθησης', επιλέξτε την επιλογή 'Παύση παρακολούθησης'. </p>

Ευχαριστώ, --geraki 22:42, 29 Απρ. 2005 (UTC)


Ορθογραφικά λάθη

Γεια σου Αντρέα. Θελω να σου ζητησω μια χαρη οντας διαχειριστης να διορθωσεις καποια ορθογραφικα λαθη που χτυπανε ασχημα στο ματι. Να αρχίσω απο το βασικοτερο όλων. Το προεπισκόπηση στο τέλος της σελιδας επεξεργασίας άρθρου. Δευτερον στις ειδικες σελιδες το "αρθρα που δεν ανηκουν σε κατηγορία" και "κατηγορίες που δεν ανήκουν σε κατηγορίες". Τελος στην σελιδα με τα στατιστικα η πρόταση εξαιρουμένων των πιο πάνω. Επισης στην ίδια σελίδα η λέξη αναβάθμιση. Μακάρι να μπορουσα να τα κάνω εγω αλλα δεν νομίζω να μου επιτρεπεται. Μονο οι διαχειριστες εχουν προσβαση. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Φιλικα Νάκης. --Nakos2208 10:18, 9 Μαΐου 2005 (UTC)[απάντηση]

  • Πραγματικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν είμαι και τόσο ελληνομαθής για να εντοπίζω αυτές τις λεπτομέρειες εύκολα ... αλλά προσπαθώ. Μην δυστάσεις να μου τα υποδείχνεις. Λοιπόν διόρθωσα:

--ank 11:52, 9 Μαΐου 2005 (UTC)[απάντηση]

  • Πολυ ωραια φιλε Αντρέα. Οτι υποπεσει στην αντιληψη μου θα στο επισημανω. Τα προαναφερθεντα λαθη ηταν τα πιο σημαντικα και τα πιο εμφανη ωστοσο. Ευχαριστω. --Nakos2208 12:24, 9 Μαΐου 2005 (UTC)[απάντηση]

Αίτημα για επικοινωνία

Αγαπητέ φίλε Ανδρέα,

Σε παρακαλώ εάν έχεις δεν έχεις αντίρρηση να επικοινωνήσεις μαζί μου για ζητήματα διαχείρισης της εγκυκλοπαίδειας.

Φιλικά

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος


ΜΑΤΖΕΝΤΑ Ε.Π.Ε. Μεθώνης 47-51 - 106 81 Αθήνα Τηλέφωνο με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα: 801-11.711.711 Τηλέφωνο με ισχύουσες χρεώσεις για κλήση από κινητό ή το εξωτερικό: (+30) 210-33.03.920, 33.03.965 Τηλεομοιότυπο (Φαξ) (+30) 210-33.03.216 Προφίλ εταιρείας: http://www.magenta.gr/gr/profile.htm


http://www.magenta.gr mailto:info@magenta.gr


Διάφορα στην Αγγλική Βικιπαίδεια

Να δείτε

Χαίρετε, --Μέρμπακος 21:10, 26 Μαΐου 2005 (UTC)[απάντηση]


Δυό θέματα

Γειά σου Ανδρεά,

  1. Δες το en:Talk:Macedonian_Slavs#The_poll. Είναι ψηφοφορία για να αλλάξει ο τίτλος του άρθρου Macedonian Slavs σε Macedonians. Ελπίζω να ψηφίσεις.
  2. Όταν ζήτησες αλλαγή στα ονόματα των namespaces σε πόσο καιρό έγινε; (Δεν το βρήκα στο bugzilla).

Geraki μήνυμα2005-06-18 T 20:13 Z

Μην ξεχάσεις το en:Talk:Macedonian_Slavs#The_poll


Έντονες διαμαρτυρίες από τον χρήστη:Pvasiliadis

Απόσπασμα από τη συζήτηση του άρθρου Κ.Ε.:


Ο χρήστης Ank απευθυνόμενος σε εμένα, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως: «Προσπαθεί με έντεχνο και "γλειώδη" τρόπο να περάσει τις δικές του φιλοσοφίες ...Αυτό ενισχύει την δική μου αντίληψη για τους ΜτΙ ...Προσπαθεί συνεχώς ο Pvasiliadis να μας πλασάρει με κάθε είδους "ανοησίες". ...έχει μεταφράσει το era σε "χρονολογία" ή κάτι τέτοια, επειδή τα κεντρικά γραφεία των ΜτΙ έτσι λένε. Πιστεύω ότι η αφαίρεση του POV από το άρθρο Μάρτυρες του Ιεχωβά από το Geraki ήταν λανθασμένη κίνηση (τόσο από διαδικαστικής αλλά και ουσιαστικής τοποθέτησης) και οδήγησε σε μια ξέφρενη λεηλασία πολλών άρθρων και θεμάτων από τον Pvasiliadis. Το οποίο δημιουργεί την ΒΠ υποχείριο των ΜτΙ. ...χρειάζεται μια συντονισμένη προσπάθεια ελέγχου αυτών που έγραψε ο Pvasiliadis για την αντικειμενική τους ορθότητα, δηλαδή δεν περιέχουν εξόφθαλμες αρλούμπες και συγκεκαλυμμένα υπονοούμενα (οι θεωρίες των ΜτΙ πολύ ολίγον με απασχολούν) ...τα σκυλιά των ΜτΙ ...τα γατιά των ΜτΙ ...τα κολοκύθια των ΜτΙ ...τα απαυτά των ΜτΙ (συγνώμη αλλά ήταν πρέπον)».

Θεωρώ λοιπόν από τα γραφόμενά του:

1) Ότι βρίσκεται σε τραγικό φοβικό ιδεολογικό σκοτάδι.

2) Ότι εκτρέφει προκατάληψη ακόμη και μίσος για τους ετερόδοξους.

3) Αδυνατεί να μιλήσει με επιστημονικούς όρους και διαδικασίες και καταφεύγει σε προσωπικούς και ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απέναντί μου και απέναντι στα γραφόμενά μου.

4) Αποφεύγει συστηματικά να μιλήσει επί της ουσίας των λεπτών θεμάτων που συζητιούνται και καταφεύγει στην εξύβριση.

5) Είναι και παραμένει παραπληροφορημένος και αμαθής, τουλάχιστον για τα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει εμένα ως συζητητή του. Δεν έχει απλά διαφορετική άποψη, αλλά έχει διαστρεβλωμένη άποψη επ' αυτών των θεμάτων.

6) Στην απόγνωσή του, επιτίθεται σε άρθρα που επιμελούμαι κατ' επανάληψη με σκοπό να τα μειώσει και να τα αποσωβήσει ουσιαστικά σύμφωνα με τις προκατειλημένες απόψεις και ιδέες του, θέλοντας να παρασύρει και άλλους σε αυτή τη διαδικασία. Οι απειλές για POV δείχνουν την ένδεια επιχειρημάτων.


Το ελάχιστο που έχω να πω είναι ότι είναι ντροπή να υπάρχει ένας administrator αυτού του χαμηλού επιπέδου, αν θεωρούμε ότι κάτι πάει να γίνει με την σοβαρότητα της ελληνικής Wikipedia.


Συγγνώμη, αλλά η κίνησή σου να μεταφέρεις εδώ ό,τι συζητήθηκε ήδη αλλού, υποδηλώνει θιγμένο εγωισμό, και αντιβαίνει κάθε θεωρία και ιδεώδες από αυτά που υποτίθεται ότι πρεσβεύεις. Ήδη υπάρχουν όλα αυτά στην επίμαχη σελίδα συζήτησης του άρθρου. Δε χρειάζεται να υπάρχουν και εδώ και νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω--Kalogeropoulos 5 Ιουλίου 2005 19:10 (UTC)


Φυσικά και νιώθω ιδιαίτερα θιγμένος -όχι στον εγωισμό μου αλλά στην προσωπικότητά μου και στις ιδέες μου! Δέχτηκα απαράδεκτη επίθεση από τον "administrator" Ank. Εκτιμώ το γεγονός ότι πρόκειται για παλιότερο χρήστη αλλά οι τρόποι του είναι εντελώς καταδικαστέοι! Αντί να πεις κάτι για τον συρφετό που εκτίναξε σε βάρος μου -και όχι μόνο-, ενοχλήθηκες που το έβαλα στο log της σελίδας του; Είναι εις βάρος του ως administrator τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά. --Pvasiliadis 5 Ιουλίου 2005 19:20 (UTC)

ΕΟΚΑ

Επειδή αμφισβήτησες την ουδετερότητα και την ακρίβεια του άρθρου ΕΟΚΑ, μπορείς να καταδείξεις ακριβώς τα σημεία στα οποία βρίσκεις πρόβλημα ώστε να τα διορθώσουμε; —Geraki 2005-08-2 T 15:45 Z

Μετονομασία χρήστη

Σε παρακαλώ πήγαινε στο Ειδικό:Renameuser και μετονόμασε τον χρήστη Cordis σε Sklavos1. (Θέλει δικαιώματα beaurocrat μάλλον). —Geraki 2005-08-24 T 12:38 Z

  • Έγινε. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Έχουμε καινούργια έκδοση του λογισμικού; Πάντως με ξενίζει λίγο το γεγονός ότι δεν έχουν βρεί ακόμα τρόπο να ενημερώνουν με κάπιο τρόπο τους admins όταν έρχονται καινούργιες εκδόσεις. Φυσικά μπορείς να σπαταλάς το χρόνο σoυ και να παρακολουθείς τις λίστες αλλά ποιός θέλει να το κάνει αυτό; --ank 08:13, 25 Αυγούστου 2005 (UTC)[απάντηση]

Αυτό είναι extension αλλά και το mediawiki έχει ανανεωθεί για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα εμφανίζει έκδοση 1.6alpha ενώ στο site έχει για download μόνο την 1.5beta4 . Μάλλον κάνουν τις αλλαγές κατ'ευθείαν επάνω στην Wikipedia αντί να δημιουργούν μια έκδοση και μετά να την ανανεώνουν. Πολλές φορές έχω δει μικροαλλαγές στις ειδικές σελίδες χωρίς να αλλάξει ο αριθμός της έκδοσης. —Geraki 2005-08-25 T 10:07 Z


Αν μπορείς και όταν θελήσεις ρίξε μια ματιά στη Συζήτηση:Θεοτόκος. +MATIA 21:43, 3 Οκτωβρίου 2005 (UTC)[απάντηση]

Ερωτήσεις

Για το θέμα που κάνει ο δημοσιογράφος, αρχικά έκανε αυτές τις πρόχειρες ερωτήσεις και θα κάνει περισσότερες αργότερα.

Geraki 2005-11-22 T 20:02 Z

Εορτολόγιο

Αν και διαφωνώ για το ότι χρειαζόμαστε εορτολόγιο στην Κύρια Σελίδα, τουλάχιστον αν κάνεις κάτι τέτοιο, κάνε το όπως είναι τα επιλεγμένα γεγονότα (με υποσελίδες στο namespace Βικιπαίδεια) και όχι με 365 πρότυπα. —Geraki 2005-12-6 T 10:40 Z

IRC

Δες Συζήτηση χρήστη:Dai#IRC

Καταγγελία προσωπικής υβριστικής επίθεσης

Καταγγέλλω στους διαχειριστές και στους "γραφειοκράτες" την παρακάτω επίθεση του χρήστη pvasiliadis Σχόλιο pvasiliadis για την ψήφο του Apollws στο πρόσωπό μου και ζητώ να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα:

Φίλε Philologus, με τον Apollws είχαμε "διαλόγους" αρκετό καιρό πριν εμφανιστείς, οπότε έχεις χάσει κάποια επεισόδια. Βέβαια, δεν ξέρω ακόμη ποιον ρόλο επιδιώκουν να παίξουν κάποιοι νεοφώτιστοι εδώ μέσα και ποιοι λογαριασμοί είναι puppets, δηλαδή "σκιές-λογαριασμοί" που χρησιμοποιούνται από άλλους χρήστες, αλλά πιστεύω ότι θα το δείξει ο χρόνος. Για τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς σου, οφείλω να σου πω ότι είσαι αυθάδης και επιθετικός προς χρήστες που ούτε τους γνωρίζεις ούτε άφησες χρόνο για να τους γνωρίσεις. Ίσως βέβαια να μην σε ενδιαφέρει καν αυτή η πτυχή του θέματος. Στο προκείμενο ζήτημα λυπάμαι αλλά έχω ήδη ασχοληθεί αρκετά με τις παραξενιές σου και ήδη προσπαθώ να αποφεύγω να σχολιάζω όποια νεότερη σοφιστεία σου έρθει στο κεφάλι. -- pvasiliadis 06:18, 1 Αυγούστου 2006 (UTC)

Έγραψα εδώ το μήνυμα, γιατί δεν βρήκα κανένα "σημειωματάριο γραφειοκρατών". Ευχαριστώ εκ των προτέρων, --Philologus 12:56, 1 Αυγούστου 2006 (UTC)[απάντηση]

Βικιλεξικό

Γειά σου Ank. Θα ήθελα να σου ζητήσω να δώσεις την ιδιότητα bot στο λογαριαμό Lou_bot του βικιλεξικού. Έτσι, οι αλλαγές που κάνω δεν θα παίρνουν όλη τη θέση των πρόσφατων αλλαγών. - Ευχαριστώ, --Lou 22:06, 10 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Γειά σου και πάλι. Το Σάββατο που πέρασε, σου έστειλα ένα e-mail μέσω της βικιπαίδειας. Καθώς, τελευταία, έχω χάσει αρκετά e-mail, δεν ξέρω άν το πήρες. Μήπως θέλεις να σου το στείλω ξανά; Ή μήπως προτιμάς να σου το γράψω εδώ; - Φιλικά, --Lou 18:12, 16 Οκτωβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Βοήθεια Ανέβασα καταλάθος μια λάθος φωτό μου σήμερα το βράδυ με το όνομα R1_.jpg και δεν ξέρω πως να τη διαγράψω! Είμαι νέος χρήστης και όπως καταλαβαίνεις δεν σκαμπάζω ακόμα πολλά. Σε παρακαλώ αν μπορείς κάνε κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!--R. P. Retelas 00:49, 1 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Μία ερώτηση. Αν μπορείτε απαντήστε μου παρακαλώ.

Πως γίνεται να γίνει κανείς διαχειριστής? Σκοπό έχω να βοηθήσω όποτε μπορώ (κυρίως Σαββατοκύριακο) στην μετάφραση καινούργιων άρθρων καθότι έχω proficiency. Επίσης θα μπορούσα κάλιστα να ελέγχω άλλα άρθρα για την ορθότητά τους.

Μετά τιμής

GIOM

  • Δεν χρειάζεται κάποιος να γίνει διαχειριστής για να βοηθήσει σε οτιδήποτε στην ΒΠ. Οι διαχειριστές έχουν πολύ λίγα επι πλέον δικαιώματα από τους άλλους χρήστες (π.χ. να μπορούν να διαγράφουν και να κλειδώνουν άρθρα). Μπορείται να ξεκινήσετε με την Βικιπαίδεια:Βοήθεια για περισσότερες πληροφορίες. Βλέπε επίσης το μενού πλοήγησης στα αριστερά. Προσφέρει πολύ καλές επιλογές για καινούργιους χρήστες. Καλό γράψιμο!! --ank 21:45, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Namechange

Can you please change my username from "Μιηαλ Π." to "Remigiu"? I've made similar operations in almost all projects where I'm available - it's my preparing to single login introducing. Ευχαπιστω. Μιηαλ Π. 14:56, 28 Νοεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Ανώνυμος χρήστης

Θα ήθελα με την ίδια ευγένεια που αντιμετωπίσατε τον κ. Μακρή να αντιμετωπίσετε και την ανωνυμία μου (?). Παρακαλώ να διευκρινίσετε στην ανάλογη σελίδα, αν η ψήφος μου για διαγραφή στο λήμμα '''Βασίλης Μακρής''' παραμένει άκυρη. Επίσης θα ήθελα να μου διευκρινίσετε, αν βέβαια έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, αν η ταυτότητα ενός χρήστη ορίζεται από την ip του, ή το "όνομα χρήστη" που καταχωρείται αυτόματα στο "ιστορικό" των σελίδων ή από την υπογραφή του στα μηνύματα του.

Τέλος, αν σας είναι εύκολο, να μου υποδείξετε που ακριβώς αναφέρεται στην Πολιτική ή τους Όρους χρήσης του ιστοχώρου, ότι για τη συμμετοχή στις συζητήσεις θα πρέπει οι χρήστες να υπογράφουν επώνυμα (Όνομα, Επώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα κλπ.).

Όπως βλέπετε, δε θα μπω σε ανούσιες συζητήσεις περί δειλών, ύπουλων, κλπ. Τις θεωρώ αντιπροσωπευτικές της άγνοιας των "περαστικών" χρηστών που θέλουν να προβληθούν μέσα από τη Βικιπαίδεια. Ευγενικότατα, Δεν είμαι εγώ