Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών 1957: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
LIMNIOS (συζήτηση | συνεισφορές)
LIMNIOS (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Το '''ΚΒ΄ [[Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών]] 1957''' διεξήχθη από τις [[3 Ιουλίου]] ως τις [[4 Ιουλίου]] [[1957]] στο γυμναστήριο του [[Εθνικός Γ.Σ.|Εθνικού Γ.Σ.]] της [[Αθήνα]]ς και περιλάμβανε δέκα αγωνίσματα. Πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο [[Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης|'''Πανιώνιος''']] για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πεντάθλου διεξήχθη χωριστά αλλά τα αποτελέσματα δεν υπολογίστηκαν στη βαθμολογία του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Το '''ΚΒ΄ [[Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών]] 1957''' διεξήχθη από τις [[3 Ιουλίου]] ως τις [[4 Ιουλίου]] [[1957]] στο γυμναστήριο του [[Εθνικός Γ.Σ.|Εθνικού Γ.Σ.]] της [[Αθήνα]]ς και περιλάμβανε δέκα αγωνίσματα. Πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο [[Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης|'''Πανιώνιος''']] για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πεντάθλου διεξήχθη χωριστά, στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά τα αποτελέσματα δεν υπολογίστηκαν στη βαθμολογία του πανελλήνιου πρωταθλήματος.


{{col-begin}}
{{col-begin}}

Έκδοση από την 14:03, 29 Νοεμβρίου 2011

Το ΚΒ΄ Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών 1957 διεξήχθη από τις 3 Ιουλίου ως τις 4 Ιουλίου 1957 στο γυμναστήριο του Εθνικού Γ.Σ. της Αθήνας και περιλάμβανε δέκα αγωνίσματα. Πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο Πανιώνιος για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πεντάθλου διεξήχθη χωριστά, στα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά τα αποτελέσματα δεν υπολογίστηκαν στη βαθμολογία του πανελλήνιου πρωταθλήματος.


Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου γυναικών
Πρωταθλητής 1957
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
5ος τίτλος


Πηγές