Κωνσταντίνου και Ελένης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Αφαίρεση περιεχομένου με κοπυράιτ από copyvio http://www.facebook.com/group.php?gid=123709060022.
Γραμμή 28: Γραμμή 28:


Οι χώροι όπου, συνήθως, εκτυλίσσονται τα γεγονότα είναι το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.
Οι χώροι όπου, συνήθως, εκτυλίσσονται τα γεγονότα είναι το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.
==Κύριοι χαρακτήρες==

===Κωνσταντίνος Κατακουζηνός===
Ο Κωνσταντίνος είναι επίκουρος καθηγητής της έδρας της βυζαντινολογίας στο [[Πανεπιστήμιο Αθηνών]], εσωστρεφής, συντηρητικός, ηθικολόγος, γκρινιάρης και θαυμαστής της βυζαντινής ιστοριας. Κατα τη διάρκεια της σειράς ασχολείται με τη συγγραφή και την έκδοση της διατριβής του «Το Αποχετευτικό Σύστημα στο Βυζάντιο», την οποία θεωρεί αριστούργημα, κάτι που δεν συμμερίζονται οι υπόλοιποι. Επιπλέον είναι γεμάτος φοβίες και εμμονές και βρίσκεται σε διαρκείς συγκρούσεις με τον περίγυρό του και δε συμπαθεί κανένα. Παρουσιάζεται ως οικονομικά ευκατάστατος. Σε ένα επεισόδιο αναφέρεται οτι είναι γόνος των επιχειρηματιών, Ιωάννη και Μαρίας Κατακουζηνού.

Λίγα χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ο χαρακτήρας του Κωνσταντίνου έκανε επανεμφάνιση σε 2 επεισόδια της σειράς ''[[Λίφτινγκ]]'' ([[2000]]-[[2002]]) του Χάρη Ρωμα. Σε αυτά τα επεισόδια η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω απο την 'ομοιότητά' του Κωνσταντίνου με τον Γεράσιμο καθότι παίζονται και οι δύο απο το Χάρη Ρώμα, και στις παρεξηγήσεις που προκαλούνται. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση μαθαίνουμε οτι ο Κωνσταντίνος μόλις είχε πάρει διαζύγιο απο την Ελένη ενώ ακόμα δεν κατάφερε να εκδόσει το "Αποχετευτικό Σύστημα". Στο τέλος αποφασίζει να γυρίσει κοντά της με την προοπτική να τα ξαναβρούν.

===Ελένη Βλαχάκη===
Η Ελένη είναι σερβιτόρα σε μπαρ, και απο τα νιάτα της ήταν επαναστάτρια. Είναι συνήθως άφραγκη, τεμπέλα, αθυρόστομη αλλά ενίοτε ψυχόπονη. Παρουσιάζεται ως αμελής στη δουλειά της προκαλώντας έτσι την αγανάκτηση του μπάρμαν Νικόλα. Είναι κόρη του Ιωάννη (που ήταν κηπουρός στο νεοκλασσικό) και της Φωφούς Βλαχάκη και από πολύ μικρή ήταν παιδί χωρισμένων γονιών.

===Μάνθος Φουστάνος===
Συμμαθητής και παιδικός φίλος του Κωνσταντίνου, γόνος του Βασίλη Φουστάνου, χαρτοβιομηχάνου. Έχει υποσχεθεί στον Κωνσταντίνο οτί ο πατέρας του που γνωρίζει εκδότες, θα βοηθήσει να του εκδώσουν το "Αποχετευτικό σύστημα".

Έχει έντονη και ασταθή σεξουαλική ζωή και διατηρεί κρυφούς δεσμούς με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα. Οι μακροχρόνιοι δεσμοί του που εμφανιζονται στη σειρά, είναι οι Πέγκυ, Φιόνα, Λίλα και Τζοάνα. Άλλες περιστασιακές σχέσεις του είναι η Μιράντα (παντρεμένη), η Έλλη (δικηγόρος της Ελένης), η Ρόζμαρι (γαλλίδα), η Συλβάνα (ιταλίδα), η Χέλγκα (γερμανίδα), η Αννέττα (χρηματίστρια) Ζώζα(δεν εμφανίζεται), η Νταίζη (δεν εμφανίζεται), η κ.α. Σε κάθε επεισόδιο προσφωνεί την κάθε μία ''μοναδική μου αγάπη!''. Αποφεύγει αρραβώνα ή/και γάμο με κάθε μέσο και με όλες τις σχέσεις του παρά τις πιέσεις που δέχεται κατά καιρούς. Αναφέρει συχνά το ασημί αυτοκίνητο μάρκας [[Porsche]] ως προσόν.

Στη διάρκεια της σειράς ο Μάνθος εκδηλώνει επανειλημμένως το ενδιαφέρον του για την Ελένη η οποία πάντα αρνείται. Όταν η Πέγκυ ανακαλύπτει άλλες γυναίκες κοντά του, ο Μάνθος της λέει οτι είναι σχέσεις του Κωνσταντίνου, εκβιάζοντάς τον πως δεν θα αφήσει τους διάφορους εκδότες, να εκδώσουν την διατριβή του Κωνσταντίνου αν τον αποκαλύψει.

===Πέγκυ Καρρά===
Το πραγματικό της όνομα είναι Παναγιώτα Καραχισαρίδου αλλά δε θέλει να ακούγεται.

Φίλη, συνάδελφος της Ελένης και άνεργη ηθοποιός που μόνες δραστηριότητες στο ενεργητικό της περιλαμβάνουν μια τηλεοπτική διαφήμιση σερβιέτας και διάφορες οντισιόν (συνήθως αποτυχημένες). Ενίοτε αναφέρει τη διαφήμιση και νομίζει οτι ο κόσμος την αναγνωρίζει από τη αυτή και πιστεύει πως ήδη έχει αρχίσει η καριέρα της σταρ. Συνηθίζει να παίζει μονολόγους όπως το "Σκύλες της Λύσσας" σε γνωστούς και φίλους, για να αποδείξει το ταλέντο της.

Είναι μια από τις γυναίκες που έχουν σχέση με το Μάνθο και δε γνωρίζει τίποτα για τους άλλους δεσμούς του. αν και συνήθως καχύποπτη, νομίζει πως ο Μάνθος είναι πιστός και η τέλεια σχέση. Πάντα βοηθάει την Ελένη όταν εκείνη χρειάζεται βοήθεια και, όπως και η Ελένη, δεν είναι πάντα συνεπής στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

===Ματίνα Μανταρινάκη===
Γειτόνισσα του Κωνσταντίνου και της Ελένης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να παντρευτεί. Η Ματίνα είναι μια καλόκαρδη, αγαθή και σεμνή νέα κοπέλα και καλή μαγείρισσα που πάντα φέρνει στην Ελένη φαγητό. Εκφράζει γενικώς μια μιζέρια και ηττοπάθεια: εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία χωρίς φιλοδοξίες ή όνειρα με μοναδικό σύντροφο τον ηλικιωμένο πατέρα της που πάσχει από [[νόσος Αλτσχάιμερ|Αλτσχάιμερ]] και εμμονές, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως "ταπεινό ασήμαντο μυρμηγκάκι". Νομίζει πως περνάει απαρατήρητη και πως θα καταντήσει γεροντοκόρη επειδή δε την πλησιάζει ποτέ άντρας. Αν και έχει προσπαθήσει να πλησιάσει αρκετούς άντρες (ανάμεσα σε αυτούς ο Κωνσταντίνος και ο Νικόλας), ποτέ δεν έχει βρει ανταπόκριση. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο η Ματίνα καταλήγει να κλαίει απο διάφορες απογοητεύσεις.

===Νικόλας Βαρθακούλιας===
Ο Νικόλας είναι ο μπάρμαν στο μπαρ εργάζονται ως σερβιτόρες η Ελένη και η Πέγκυ. Οδηγεί μια μηχανή μάρκας [[Harley Davidson]] και νομίζει, όπως και ο Μάνθος, ότι είναι γόης. Έχει τις κατακτήσεις του και κάποιες συντομότατες περιστασιακές σχέσεις (όπως με τη δικηγόρο της Ελένης). Αγανακτεί με την Ελένη και την Πέγκυ όταν αυτές δεν είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους στη δουλειά και τον αφήνουν να τα βγάλει μόνος του πέρα. Η Ματίνα τον προσεγγίζει συχνά αλλά μέχρι το τελευταίο επεισοδιο εκείνος δεν ανταποκρίνεται.


==Συμμετοχές==
==Συμμετοχές==

Έκδοση από την 19:35, 26 Νοεμβρίου 2011

Κωνσταντίνου και Ελένης
Αρχείο:Konnouelenis.jpg
ΕίδοςΚωμωδία
ΔημιουργοίΧάρης Ρώμας
Άννα Χατζησοφιά
ΠρωταγωνιστέςΕλένη Ράντου
Χάρης Ρώμας
Βασίλης Κούκουρας
Μαρία Λεκάκη
Καλλιρρόη Μυριαγκού
Στέργιος Νένες
ΧώραΕλλάδα Ελλάδα
 Κύπρος
Αριθμός επεισοδίων68
Παραγωγή
Διάρκειαπερίπου 38-43 (ανά επεισόδιο)
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςΑΝΤ1
Αναλογία πλευρών4:3
Προβολή1998
2000

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά με την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα. Γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και σκηνοθετήθηκε από τον Κώστα Λυχναρά. Προβλήθηκε τις περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη εδώ και 11 χρόνια.

Υπόθεση

Η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται στο Μαρούσι, συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη 49, όπου υπάρχει ένα νεοκλασικό σπίτι στο οποίο συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου). Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε μετά από νομικό πρόβλημα που ανέκυψε επειδή ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι πριν πεθάνει, άφησε δύο διαθήκες πριν τον θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δε γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Στη σειρά υπάρχουν σπάνιες υπόννοιες οτι οι δύο πρωταγωνιστές θα μπορούσαν να έχουν ερωτική έλξη. Στα τελευταία επεισόδιο γίνεται γνωστό οτι ο θείος επίτηδες έγραψε δύο διαθήκες, με προοπτική να συγκατοικήσουν οι δύο αγαπημένοι του άνθρωποι και να καταφέρουν να συνυπάρξουν. Η σειρά τελειώνει με τον γάμο των δύο πρωταγωνιστών.

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι: ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Σε κάποια επεισόδια συμμετέχουν οι δικηγόροι των δύο πρωταγωνιστών (Ηλίας Ζερβός και Ελένη Φιλίππα), και τρεις μαθητές του Κωνσταντίνου, οι Ιωάννου, Μπουκουβάλα και Αναγνώστου (λογπαίγνιο στο όνομα της συγγραφέως Ιωάννα Μπουκουβάλα-Αναγνώστου).

Οι χώροι όπου, συνήθως, εκτυλίσσονται τα γεγονότα είναι το σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.

Συμμετοχές

Ηθοποιός Ρόλος
Ελένη Ράντου Ελένη Βλαχάκη
Χάρης Ρώμας Κωνσταντίνος Κατακουζηνός
Βασίλης Κούκουρας Μάνθος Φουστάνος
Μαρία Λεκάκη Πέγκυ Καρρά (Παναγιώτα Καραχισαρίδου)
Καλλιρρόη Μυριαγκού Ματίνα Μανταρινάκη
Στέργιος Νένες Νικόλας Βαρθακούλιας
Ηλίας Ζερβός Νίκος Γρέβιας (ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου)
Ελένη Φιλίππα Έλλη Ρούσου (η δικηγόρος της Ελένης)
Λίλιαν Αρχοντή Φιόνα Μακρή (σχέση του Μάνθου)
Μαριάννα Μαρτέλη Λίλα (σχέση του Μάνθου)
Χρύσα Κοντογιώργου Τζοάνα (σχέση του Μάνθου)
Θανάσης Παπαγεωργίου Λευτέρης Αναγνώστου (μαθητής του Κωνσταντίνου)
Κωνσταντίνα Χαλκιοπούλου Βαλία Μπουκουβάλα (μαθήτρια του Κωνσταντίνου)
Γιώργος Σαμόλης Άλκης Ιωάννου (μαθητής του Κωνσταντίνου)
Μαρία Παλαιολόγου Νίτσα Βούπουρα (γειτόνισσα, και η άσχημη μανάβισα της γειτονιάς)

Έκτακτες συμμετοχές

Ηθοποιός Ρόλος Τίτλος επεισοδίου
Μανώλης Γαλετάκης Μανώλης (Αλκοολικός πελάτης του Bar, ιδιοκτήτης σκύλου) <πολλαπλά επεισόδια>
Γιώργος Βελέντζας Μιχάλης Μανταρινάκης (πατέρας της Ματίνας) Οι Γερμανοί ξανάρχονται
Έφη Θανοπούλου Λιλή (νοσοκόμα του Μανταρινάκη) Οι Γερμανοί ξανάρχονται
Δήμητρα Παπαδήμα Μαρίνα Μανταρινάκη (ξαδέρφη της Ματίνας) Γλυκειά μου εξαδέλφη
Γιάννης Μποστατζόγλου Νίνο Πούτσο (Ιταλός μαφιόζος, αρραβωνιαστικός της Συλβάνας) Σφαίρες πάνω απ' το Μαρούσι
Χριστίνα Γκουλιελμίνο Συλβάνα (Ιταλίδα, περιστασιακή σχέση του Μάνθου) Σφαίρες πάνω απ' το Μαρούσι
Τζώνυ Βαβούρας Τζώνυ (θείος της Ελένης) Μαριχουάνα στόπ
Γαλήνη Τσεβά Μιρέλλα (ιερόδουλος - φίλη της Ελένης) Οι τρίχες
Νικολέττα Βλαβιανού Πόπη/Ερμιόνη (ιερόδουλος - φίλη της Ελένης) Παράδοση κατ' οίκον... ανοχής
Κατερίνα Σασλή Τατιάνα (Ρουμάνα σερβιτόρα - φίλη της Ελένης) Παράδοση κατ' οίκον... ανοχής
Τάσος Παλαντζίδης Πύρρος (άπορος Αλβανός - φίλος της Έλενης) Mad σπίτι
Στέλιος Καλαθάς Σωτήρης Ευαγγελίδης (παρουσιαστής ειδήσεων στο ΣΠΑΪ) Mad σπίτι
Κατερίνα Παπουτσάκη Ανώνυμη δημοσιογράφος από το ΣΠΑΙ Mad σπίτι
Ελένη Φιλίνη Μαίρη (κομμώτρια, περιστασιακή σχέση του Κωνσταντίνου) Ο εραστής της κομμώτριας
Γιάννης Καπετάνιος Αστυνόμος Τσιγάνης (Ακουαφόρτες) <πολλαπλά επεισόδια>
Περικλής Αλμπάνης Αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας <πολλαπλά επεισόδια>
Χριστίνα Γκόλια Αλέκα (περιστασιακή σχέση του Νικόλα και του αστ. Μπάμπουρα) Οι γαμπροί της δυστυχίας
Άρτο Απαρτιάν Νάσος Κούρκουλος (φίλος δι' αλληλογραφίας της Ελένης) Για την καρδιά της ωραίας Ελένης
Γιάννης Φύριος Παπαδόπουλος (νοσηλευόμενος ασθενής) Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω
Απόστολος Σουγκλάκος Μητσάρας (παραγιός στο χασάπικο των Φουρτουνάκηδων) Η βεντέτα
Σπύρος Μπιμπίλας Λάκης Φορτουνάκης (ιδιοκτήτης του χασάπικου - φίλος της Ελένης) Η βεντέτα
Ντόρα Σιμοπούλου Μαρία Φορτουνάκη (μητέρα Λάκη Φουρτουνάκη) Η βεντέτα
Αίας Μανθόπουλος Πάνος/Δρ. Φιλίππου (ηθοποιός, περιστασιακή σχέση της Ελένης) Η κατά πανουργίαν ασθενής
Νίκος Κυριακίδης Δημοσθένης (φίλος Ελένης)
Διονύσης Βαβούρας/Νιόνιος ο Σπιντ (μικροαπατεώνας - φίλος της Ελένης)
<πολλαπλά επεισόδια>
Σταύρος Νικολαϊδης Μίλτος Κηπουρός "Παπί" (φοιτητής Φυσικομαθηματικής - περιστασιακή σχέση της Ελένης) Του πατρός και του υιού
Κώστας Δίγκας Γεράσιμος Κηπουρός (εκδότης - περιστασιακή σχέση της Ελένης) Του πατρός και του υιού
Άννα Χατζησοφιά κυρία Μαυρέα (σκηνοθέτης) Τι είν' αυτό που το λένε αγάπη
Νεφέλη Ορφανού Ουρανία Βασκανιά (ασφαλίστρια - φίλη της Ελένης) Βασκανίας το ανάγνωσμα
Ευδόκιμος Τσολακίδης Στέφανος (γυμναστής, περιστασιακή σχέση της Ελένης) Στα όρη και στα άγρια βουνά
Περικλής Λιανός Αντώνης Ραφτόπουλος (υποτηθέμενος σεισμολόγος-φίλος της Ελένης) Σεισμοί λοιμοί και... Κατακουζηνοί
Άριελ Κωνσταντινίδη Αννέττα Μακρή (χρηματίστρια - περιστασιακή σχέση του Μάνθου) Τα αυγά και τα πασχάλια
Μανώλης Θεοδωράκης Φοίβος (περιστασιακή σχέση της Πέγκυς) Τα αυγά και τα πασχάλια
Κατερίνα Γιουλάκη Φιλιώ (νονά του Κωνσταντίνου) The godmother
Γιώργος Κωνσταντής Αλέξανδρος Κακκαβάς (γιατρός, πρώην εργοδότης της Ελένης) Σεξουαλική παρενόχληση
Βάσω Γουλιελμάκη Μάρθα Καφαντάρη (φοιτήτρια του Κωνσταντίνου) Σεξουαλική παρενόχληση
Τζώνυ Θεοδωρίδης Τζώνυ (πελάτης στο μπαρ - φίλος της Ελένης) Η τελευταία μέρα του κόσμου
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Ιωάννα (χήρα, οικιακή βοηθός) Οι δούλες του Κατακουζενέ
Ζώζα Μεταξά Ράνια (γραμματέας, περιστασιακή σχέση του Μάνθου) Οι δούλες του Κατακουζενέ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης Μιχάλης (βιολιστής - φίλος της Ελένης) Ο βιολιστής στην ίδια στέγη
Μπάμπης Γιωτόπουλος Θρασύβουλος Θεοτοκάς (καθηγητής, προϊστάμενος Κωνσταντίνου) Οι μάγισσες του Αμαρουσίου
Έφη Μουρίκη Βίλμα Θεοτοκά (σύζυγος Θρασύβουλου Θεοτοκά) Οι μάγισσες του Αμαρουσίου
Χρήστος Ευθυμίου Νικηφόρος (ζωγράφος - ξάδερφος του Κωνσταντίνου) Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το θείο
Άννα Κυριακού Μάρω Λαζαρίδη (θεία της Ελένης) Θεία Μάρω, καλέ θεία Μάρω
Με τη θεία δεν είναι αμαρτία
Ανδρέας Ντούζος Άγγελος Κατακουζηνός (θείος του Κωνσταντίνου) Με τη θεία δεν είναι αμαρτία
Κώστας Κάππας Κλεομένης/Μένιος (ανιψιός του Κωνσταντίνου, περιστασιακή σχέση της Ελένης) Τα τριάντα..βάλε καράτια
Νίκος Σιδέρης Ιάκωβος (χρηματιστής - περιστασιακή σχέση της Ελένης) Αγάπης αγώνας άγονος
Κάτια Σπερελάκη Αλεξάνδρα (εκδότρια περιοδικού - υποψήφια σχέση του Κωνσταντίνου) Αγάπης αγώνας άγονος
Γιώργος Χρανιώτης Στάθης (περιστασιακή σχέση της Ελένης) Ο έρωτας γεννήθηκε για τέσσερεις
Μάρθα Καραγιάννη Φωφώ Βλαχάκη (μητέρα της Ελένης) Σόι και αβλαβείς
Μαρία Γεωργιάδου Έφη Κατακουζηνού (αδερφή του Κωνσταντίνου) Σόι και αβλαβείς
Ισαβέλλα Βλασιάδου Ρόζμαρι Μπονζάν (Γαλλίδα, περιστασιακή σχέση του Μάνθου) Το μωρό της Ροζμαρί
Γρηγόρης Πετρινιώτης Φουντουκιώτης (εκδότης) Η λαίδη και η αλήτρα
Αλέξανδρος Ρήγας Δημήτρης (παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής "Κοινωνία ώρα μηδέν") Θεία Μάρω, καλέ θεία Μάρω
Τζόυς Ευείδη ο εαυτός της (ηθοποίος) Η φάρμα των ζώων
Μαρίνα Σκιαδαρέση ο εαυτός της (τραγουδίστρια) Η τελευταία μέρα του κόσμου
Νίκος Μάνεσης ο εαυτός του (παρουσιαστής ειδήσεων) Κωνσταντίνος ο πολιτευόμενος
Κίμων Ρηγόπουλος Τζον Χάρις (σκηνοθέτης - συμμαθητής Κωνσταντίνου και Μάνθου) The Κωνσταντίνου και Ελένης show
Ασπασία Τζιτζικάκη Λολότα Μπάρα (στριπτιζέζ) Η τρίτη διαθήκη
Γιώργος Βουλτσάτης Βρασίδας Χλέμπουρας (πρώην οδηγός του θείου, νυν πλαστογράφος) Η τρίτη διαθήκη

Εξωτερικοί σύνδεσμοι