The Matrix Reloaded: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 14: Γραμμή 14:
}}
}}


Το '''The Matrix Reloaded''' είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας [[The Matrix|''The Matrix'']], με σενάριο και σκηνοθεσία από τους αδελφούς Γουατσόφσκι. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις [[7 Μαΐου]], [[2003]] στο [[Λος Άντζελες]], [[Καλιφόρνια]] από την Warner Bros και στον υπόλοιπο κόσμο το δεύτερο μισό του ίδιου μήνα. Το βιντεοπαιχνίδι ''[[Enter the Matrix]]'', το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις [[15 Μαΐου]], και μια συλλογή εννέα κινούμενων σχεδίων μικρής διάρκειας, τα [[Animatrix]], που προβλήθηκαν στις [[3 Ιουνίου]], υποστήριξαν και επέκτειναν την κύρια πλοκή του κινηματογράφου έργου. Το ''[[The Matrix Revolutions]]'', που ολοκληρώνει την ιστορία, προβλήθηκε έξι μήνες μετά από το Reloaded, τον Νοέμβριο του [[2003]]
Το '''The Matrix Reloaded''' είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας [[The Matrix|''The Matrix'']], με σενάριο και σκηνοθεσία από τους αδελφούς Γουατσόφσκι. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις [[7 Μαΐου]], [[2003]] στο [[Λος Άντζελες]], [[Καλιφόρνια]] από την Warner Bros και στον υπόλοιπο κόσμο το δεύτερο μισό του ίδιου μήνα. Το βιντεοπαιχνίδι ''[[Enter the Matrix]]'', το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις [[15 Μαΐου]], και μια συλλογή εννέα κινούμενων σχεδίων μικρής διάρκειας, τα [[Animatrix]], που προβλήθηκαν στις [[3 Ιουνίου]], υποστήριξαν και επέκτειναν την κύρια πλοκή του κινηματογράφου έργου. Το ''[[The Matrix Revolutions]]'', που ολοκληρώνει την ιστορία, προβλήθηκε έξι μήνες μετά από το Reloaded, τον Νοέμβριο του [[2003]].
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.
Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.



Έκδοση από την 18:50, 21 Νοεμβρίου 2011

The Matrix Reloaded
ΣκηνοθεσίαΑδερφοί Γουατσόφσκι
ΠαραγωγήΤζόελ Σίλβερ
Αδερφοί Γουατσόφσκι
ΣενάριοΑδερφοί Γουατσόφσκι
ΠρωταγωνιστέςΚιάνου Ριβς
Λόρενς Φίσμπουρν
Κάρι-Ανν Μος
ΜουσικήΝτον Ντέιβις
ΦωτογραφίαΜπιλ Πόουπ
ΜοντάζΖακ Σταένμπεργκ
ΕνδυματολόγοςKym Barrett
Εταιρεία παραγωγήςWarner Bros., Village Roadshow Pictures και Silver Pictures
ΔιανομήWarner Bros., InterCom, Netflix και HBO Max
Πρώτη προβολή15 Μαΐου 2003
Διάρκεια139 λεπτά
ΠροέλευσηΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Γλώσσααγγλικά
ΠροηγείταιThe Matrix
ΈπεταιThe Matrix Revolutions

Το The Matrix Reloaded είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας The Matrix, με σενάριο και σκηνοθεσία από τους αδελφούς Γουατσόφσκι. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 7 Μαΐου, 2003 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια από την Warner Bros και στον υπόλοιπο κόσμο το δεύτερο μισό του ίδιου μήνα. Το βιντεοπαιχνίδι Enter the Matrix, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου, και μια συλλογή εννέα κινούμενων σχεδίων μικρής διάρκειας, τα Animatrix, που προβλήθηκαν στις 3 Ιουνίου, υποστήριξαν και επέκτειναν την κύρια πλοκή του κινηματογράφου έργου. Το The Matrix Revolutions, που ολοκληρώνει την ιστορία, προβλήθηκε έξι μήνες μετά από το Reloaded, τον Νοέμβριο του 2003. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.