Windows Mobile: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
μ r2.6.4) (Ρομπότ: Προσθήκη: si:වින්ඩෝස් මොබයිල්
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η Microsoft εκτός από το λειτουργικό σύστημα Windows για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου PC, έχει δημιουργήσει '''έκδοση των Windows για τα κινητά τηλέφωνα'''. Η έκδοση είναι παρόμοια με αυτή για PC με δικές της εκδόσεις προγραμμάτων όπως το [[Microsoft Office]], το Media Player, ο [[Internet Explorer]], κλπ. Τα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν τα Windows Mobile μπορεί κανείς να τα δει στην ιστοσελίδα [http://www.microsoft.com/windowsmobile/smartphone/default.mspx?WT.mc_ID=wmhome_Phones αυτή].
{{επιμέλεια}}
Η Microsoft εκτός από το λειτουργικό σύστημα Windows για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου PC, έχει δημιουργήσει έκδοση των Windows για τα κινητά τηλέφωνα. Η έκδοση είναι παρόμοια με αυτή για PC με δικές της εκδόσεις προγραμμάτων όπως το [[Microsoft Office]], το Media Player, ο [[Internet Explorer]], κλπ. Τα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν τα Windows Mobile μπορεί κανείς να τα δει στην ιστοσελίδα [http://www.microsoft.com/windowsmobile/smartphone/default.mspx?WT.mc_ID=wmhome_Phones αυτή].


== Δείτε επίσης ==
== Δείτε επίσης ==

Έκδοση από την 18:51, 16 Αυγούστου 2011

Η Microsoft εκτός από το λειτουργικό σύστημα Windows για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου PC, έχει δημιουργήσει έκδοση των Windows για τα κινητά τηλέφωνα. Η έκδοση είναι παρόμοια με αυτή για PC με δικές της εκδόσεις προγραμμάτων όπως το Microsoft Office, το Media Player, ο Internet Explorer, κλπ. Τα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν τα Windows Mobile μπορεί κανείς να τα δει στην ιστοσελίδα αυτή.

Δείτε επίσης