Μενχενγκλάντμπαχ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
H Μενχενγκλάντμπαχ (Mönchengladbach) είναι μια πόλη στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της [[Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία|Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας]]. Η πόλη ιδρύθηκε το 1975 μετά την ένωση τον μικρότερην Mönchengladbach, Rheydt, Amt Wickrath. Ο σημερινός δήμος έχει 258.251 κατοικους. Η ονομασία προέρχεται από το μοναστήρι γκλάντμπαχ που ιδρύθηκε το 974. Η πόλη είναι ένα βιομηχανικό κέντρο και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας [[Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ]].
H Μενχενγκλάντμπαχ (Mönchengladbach) είναι μια πόλη στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της [[Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία|Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας]]. Η πόλη ιδρύθηκε το 1975 μετά την ένωση τον μικρότερον Mönchengladbach, Rheydt, Amt Wickrath. Ο σημερινός δήμος έχει 258.251 κατοικους. Η ονομασία προέρχεται από το μοναστήρι γκλάντμπαχ που ιδρύθηκε το 974. Η πόλη είναι ένα βιομηχανικό κέντρο και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας [[Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ]].


[[Κατηγορία:Πόλεις της Γερμανίας]]
[[Κατηγορία:Πόλεις της Γερμανίας]]

Έκδοση από την 11:13, 13 Σεπτεμβρίου 2010

H Μενχενγκλάντμπαχ (Mönchengladbach) είναι μια πόλη στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Η πόλη ιδρύθηκε το 1975 μετά την ένωση τον μικρότερον Mönchengladbach, Rheydt, Amt Wickrath. Ο σημερινός δήμος έχει 258.251 κατοικους. Η ονομασία προέρχεται από το μοναστήρι γκλάντμπαχ που ιδρύθηκε το 974. Η πόλη είναι ένα βιομηχανικό κέντρο και έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.