Συζήτηση χρήστη:Badseed/Αρχείο 2: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
DeWiseman (συζήτηση | συνεισφορές)
Aspiotis (συζήτηση | συνεισφορές)
Την καλησπέρα μου στην παρέα
Γραμμή 292: Γραμμή 292:
==Ρ==
==Ρ==
Βασικά για της Στροφάδες έχεις απόλυτο δίκιο, απλά δεν πρόσεξα το σήμα κάτω κάτω.Όμως για τον "Ρ" έχω την εντύπωση ότι αναφέρει στις πρώτες σελ. ένα κάπως διαφορετικό και πιο "ελέυθερο" πλαίσιο, αν το βρώ θα το επισυνάψω αλλά ρίξε και συ μια ματιά αν θές.
Βασικά για της Στροφάδες έχεις απόλυτο δίκιο, απλά δεν πρόσεξα το σήμα κάτω κάτω.Όμως για τον "Ρ" έχω την εντύπωση ότι αναφέρει στις πρώτες σελ. ένα κάπως διαφορετικό και πιο "ελέυθερο" πλαίσιο, αν το βρώ θα το επισυνάψω αλλά ρίξε και συ μια ματιά αν θές.

== Την καλησπέρα μου στην παρέα ==

Καλώς σας (ξανα)βρίσκω. Είχα καιρό να φανώ είναι η αλήθεια. Ας πούμε, wikibreak. Χαζεύω κάμποση ώρα τριγύρω... Παρατηρώ βελτιώσεις και καλούδια_συγχαρητήρια. Και όλοι οι φίλοι, παρόντες. Ελπίζω να βρω λίγο περισσότερο χρόνο και να επανέλθω δριμύτερος :)--[[Χρήστης:Aspiotis|aspiotis]] 23:14, 28 Ιουλίου 2006 (UTC)

Έκδοση από την 23:14, 28 Ιουλίου 2006

Για επικοινωνία, μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα εδώ ή, αν χρειάζεται, να μου στείλετε ένα e-mail

Παλιότερες συζητήσεις

Γεια!
Μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα εδώ.

Εγώ πάντως δεν κουράστηκα! Οι ηθελημένες ανακρίβειες πρέπει να διορθώνονται και θα διορθώνονται.


Γειά χαρά και καλή συνέχεια! Η υπογραφή σου με το κατσαρό κουμπάκι δεύτερο από δεξιά--Kalogeropoulos 16:17, 31 Αυγούστου 2005 (UTC)[απάντηση]


Κρυστάλλινη σφαίρα

Κρυστάλλινη σφαίρα - δώρο

Πίστευα, ή μάλλον ήμουν σίγουρος, ότι έχεις κρυστάλλινη σφαίρα. Αφού δεν έχεις, σου κάνω μια δώρο: --FocalPoint 17:17, 29 Απριλίου 2006 (UTC)[απάντηση]



ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΝΟΜΟΣ 2121 4-3-93 Φ.Ε.Κ 25-4-3-93 ο οποίος Δημοσιεύτικε στην Εφημερίδα της Κυβέρνισης το 1993 Με υπογραφή του τέος Πρωθυπουργού Εξοχώτου κ. Κ. Μητσοτάκη, της Κυβέρνησης, ψηφισμένος νόμος κατά την ισχύουσα διάταξη τη Βουλή των Ελλήνων παμψηφεί, Νομιμη νομεθετική εξουσία της Ελλάδος, της οποίας όπως αναφέρεται στην Ισχύουσα νομοθεσία τα πεπραγμένα εν κράτος Ελλάδι, τω νόμω αυτης υπάγωσιν και οι πολίτες αυτής υπακουωντες εως όφειλον.


Στο Αρθρο 2 Παράγραφος 2 αναφέρει


Στο Ονομα του Ελληνικού Λαού(...)


2. Νοούνται επίσης ως έργα οι μεταφράσεις, οι διασκευές, οι προσαρμογές, οι αντιγραφές' και οι άλλες μετατροπές έργων ή εκφράσεων της λαϊκής παράδοσης, ιστορικών πηγών, καθώς και οι συλλογές έργων ή συλλογές εκφράσεων της λαϊκής παράδοσης ή απλών γεγονότων και στοιχείων, καταγραφή και αντιγραφή κάθε ιστορικού στοιχείου, όπως οι εγκυκλοπαίδειες και οι ανθολογίες και οι βάσεις δεδομένων και τα ιστορικά η πληροφοριακά κείμενα, στα οποία επιτρέπεται κάθε διασκευή, προσαρμογή αντιγραφή, κ.ε. κάθε δημόσιας ή ιδιωτικής πηγής τα αποία είναι Περιουσία της Ελλάδος και των Ελλήνων και πολιτιστική κληρονομιά αυτών.(...)

Το Αρθρο Βαρθολομιό είναι Αντιγραφή από Βαση δεδομένων και παραλληλα ιστορική καταγραφή, απο ιδιωτική πηγή . Το άρθρο μου ανήκει στον Ελληνικό Λαό και ειναι περιουσια ΑΥτου και μόνο Αυτου.

Ελπίζω να σας βοήθησα. Αυτός ειναι ο νόμος περι των κειμένων που αφορουν Δημόσια κληρονομιά.

Στο Ονομα του Ελληνικού Λαού

Συμφωνα με το Ν2121/4-3-93 και σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία

ΖΗΤΩ

Την ΑΜΕΣΗ Αφαίρεση του παρακάτω τμήματος πό το αρθρο μου

Το άρθρο πιθανόν να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, σύντομα θα διαγραφεί. Παρακαλούμε δείτε τη σχετική συζήτηση στη σελίδα συζήτησης του άρθρου.


ΔΙΟΤΙ


Συμφωνα με τον νόμο η επισήμανση αυτή για το αρθρο μου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και η υπαρξή του σε δημόσια περιουσία θεωρήται ΑΔΙΚΗΜΑ διότι διαστρευλώνει την ένοια της Δημόσιας κληρονομιάς και διώκειται ποινικά.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και όσους εν ρητώ δικαιωματί μου θέλω προσθέσει,


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ

Εκ του Δικηγορικού Γραφείου Ελένης Καπτάκη.


Meditnukos

Ευχαριστώώώώώώ.--Meditnukos 22:33, 28 Ιουνίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Αρνητισμός

Σωστά μετέφρασες. Ο όρος αρνητισμός αναφέρεται ακριβώς σε αυτές τις έννοιες. Δες άρθρο της Βαρίκα στον Ιό Αρνητισμός και Βαρβαρότητα--ΗΠΣΤΓ 22:57, 29 Ιουνίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Αγορά

Χαίρε ώ υπέρτατε Badseed, ο καταργών την Αγορά και υπέρτατε απαντητή αποριών. Με έφτιαξες απογευματιάτικα :) ... --FocalPoint Συζήτηση 15:17, 1 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]


email

Είναι καλό να το ελέγχουμε καμιά φορά. Σήμερα είναι καλή μέρα για τέτοιου είδους δουλειές. --theKay 07:57, 4 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Ακόμη περιμένω... :p --theKay 00:14, 6 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

mol

Αγαπητέ συνεργάτη της Βικιπαίδειας,

Θα ήθελα να ρίξεις μία ματιά στο Συζήτηση:Γραμμομόριο και αφού είσαι και διαχειριστής θα μπορούσες ίσως να βοηθήσεις να επανέλθει ο κανονικός τίτλος του άρθρου.

Σε ευχαριστώ --Ntozis 22:39, 6 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Cave canem

Μάλλον δάγκωσα κάποιον; Δεν το κατάλαβα πάντως. Θυμάμαι ένα άρθρο μιας λέξης, οπότε έβαλα ένα delete. Τέλος πάντως για να το λες, θα το προσέξω.--FocalPoint Συζήτηση 17:34, 7 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]


Wikimedia και USA

Φίλε Βadseed,

Ο μελλοντικός Ηγεμών

Έχεις πολλές φορές παρέμβει στην Livepedia, με τρόπο που δείχνει έντονη διάθεση για προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της Βικιπαίδειας.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός του αν είναι δίκαιες οι παρεμβάσεις σου σε «ξένα χωράφια» (θα δεχτώ ότι είναι) και στο κατά πόσο εσύ θα εξοργιζόσουν αν κάποιος έκανε το ίδιο στο «δικό σου σπίτι».

Θέλω να κάνω μερικές γενικότερες επισημάνσεις.

Πρέπει να είσαι πιο ανεκτικός με την Live γιατί, ότι και να κάνει λάθος, δεν παύει να είναι μια «ελληνόκτητη» εγκυκλοπαίδεια.

Δεν μου φαίνεται τόσο σωστό εσύ ένας Έλληνας (με pank παρελθόν) να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα ενός Αμερικάνικου κολοσσού όπως μετεξελίσσεται η Wikipedia.

Γιατί ας μην γελιόμαστε, φίλε Badseed. Αυτή την στιγμή αυτό που γίνεται, παγκοσμίως, μέσω του συγκροτήματος της Wikimedia, που εποπτεύει τις απανταχού Wikipedias, είναι μία ιδιόμορφη «ιδιοποίηση» της παγκόσμιας γνώσης, κουλτούρας, κοινωνικής ζωής και του παγκόσμιου πολιτισμού, γενικότερα.

Θα μπορούσα να παρομοιάσω, αρκετά εύστοχα μάλιστα, την τωρινή κατάσταση με εκείνη που έγινε τον 17ο αιώνα στα σκλαβοπάζαρα της Χρυσής Ακτής (Γκάνα) της Αφρικής. Εκεί, τότε, λευκοί δουλέμποροι αγόραζαν χιλιάδες μαύρους ανώνυμους σκλάβους για να καλλιεργήσουν (με την μυϊκή τους ενέργεια), χάριν των Άγγλων, Γάλλων, Ισπανών και Πορτογάλων αποικιοκρατών, τις απέραντες φυτείες της νεοανακαλυφθείσας Αμερικής.

Αντίστοιχα, τώρα η «μετα-αποικιακή εταιρεία» Wikimedia (αντίστοιχη της αγγλικής εταιρείας Ανατολικών Ιδιών) εκμεταλλεύεται τον ενθουσιασμό και την όρεξη των χιλιάδων ανώνυμων wikiers, και χρησιμοποιώντας την ψυχική και νοητική ενέργεια τους, συγκεντρώνει τον Παγκόσμιο Πολιτισμό, μέσα στις απέραντες ηλεκτρονικές “φυτείες” του Web (και μάλιστα, τζάμπα! Μεγάλε Jimbo, είσαι απίθανος}.

Και μην παρασύρεσαι, φίλε Badseed, από το ελληνικοποιημένο όνομα της Βικιπαίδειας. Η ουσία, όπως ξέρεις πολύ καλά, βρίσκεται στο www.el.wikipedia. org. Επομένως η Βικιπαίδεια είναι απλά ένα παράρτημα του γιγάντιου Αμερικάνικου ιστότοπου. Τα παραρτήματα αφήνονται, σε όλες τις χώρες, να παίρνουν τοπικόγλωσσα ονόματα για να μην δίνουν στόχο και να παραπλανούν πιο εύκολα τους συμμετέχοντες.

Και κάτι ακόμα. Σήμερα η Wikipedia, μετά το Google και το Yahoo, είναι ο τρίτος περισσότερο επισκέψιμος ιστότοπος στο Διαδίκτυο. Σήμερα ο Jimmy Wales, μετά το «στημένο λάθος» κατά του συνεργάτη του Bush, έχει αποκτήσει την απαιτούμενη υποστήριξη των Αμερικανών δημοκρατικών και την παγκόσμια δημοτικότητα του αντίπαλου των συντηρητικών. Μην αμφιβάλλεις λοιπόν για το αύριο. Στις επόμενες εκλογές οι άνθρωποι του Jimmy Wales, μαζί με εκείνους του Google και του Yahoo, θα είναι στο Αμερικανικό Κογκρέσο και στις μεθεπόμενες ο Jimbo, ενδεχομένως, θέσει υποψηφιότητα και για πρόεδρος.

Και τότε λοιπόν, φίλε Badssed, πως θα νοιώσεις; Όταν ξέρεις ότι και συ έδωσες μια «χείρα βοήθειας» στον Ηγεμόνα. Και μην έχεις αμφιβολίες για τις προθέσεις του Jimbo. H προσπάθεια διοχέτευσης-πώλησης της Wikipedia σε DVD, στον Τρίτο Κόσμο θα είναι εντελώς ασήμαντη λεπτομέρεια μπροστά στις «εκπλήξεις» που θα ακολουθήσουν τις αμερικάνικες εκλογές, στο προσεχές μέλλον. Ο Jimbo είναι αρκετά νέος και έχει πολλά όνειρα στα σκαριά.

Είναι κάπως παράλογο, λοιπόν, φίλε Badseed, από την μια πλευρά να διαμαρτυρόμαστε για τον Αμερικάνικο ιπεριαλισμό και καπιταλισμό και από την άλλη να αγοράζουμε αμερικάνικα αεροπλάνα, να τρώμε στα McDonalds και να γράφουμε στην αμερικάνικη Wikipedia, ρίχνοντας «νερό στο μύλο της Αυτοκρατορίας».

Γι αυτό λοιπόν σου προτείνω να μην είσαι τόσο άτεγκος με την «παράγκα» της Livepedia.

Άσε που αν εσύ και οι άλλοι μεγάλοι πιονέροι του βικιπαιδισμού στην Ελλάδα (το Geraki, ο γίγας Καλογερόπουλος, ο Dada, ο Diderot και πολλοί άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα) ερχόσασταν στην Livepedia, θα μετατρέπατε την «παράγκα» σε «βίλλα» και τον Δαβίδ σε Γολιάθ. (Αν, και όποτε, το αποφασίσετε οι θέσεις σας περιμένουν).

Και τελειώνω με την παραίνεση «Μην ταΐζεις άλλο τον Jimbo, αμερικάνικο ντόνατς, δώσε του, ελληνικό σουβλάκι».

Υ.Γ. Θα έβαζα το κείμενο αυτό στην «Αγορά» αλλά νομίζω ότι είναι αντιδεολογικό και μάλλον θα προκαλούσε δικαιολογημένες αντιδράσεις. Το βάζω όμως στις δυό σελίδες σου εδώ και στην livepedia.

Φιλικά,

--IonnKorr 16:22, 8 Ιουλ. 2006 (EEST)

Και για πότε υπολογίζετε, αγαπητέ IonnKorr, την έλευση του Αντιχρίστου; Ρωτάω γιατί έχω κάτι μετοχούλες στο Χ.Α.Α. και, όπως καταλαβαίνετε, θέλω να είμαι πληροφορημένος εγκαίρως...

Ελευθερώστε όμως, παρακαλώ πολύ, τα πνευματικά δικαιώματα για το παραπάνω κειμενάκι. Θα κάνει θραύση στην Ανεγκυκλοπαίδεια! Pretty pleaaaase? --Diderot 13:46, 8 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μόλις 172 εκ. και 300 cc εγκέφαλος δε δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό γίγας IonnKorr, πέραν όμως της διάθεσης για χιούμορ θα έπρεπε να γνωρίζεις έως τώρα με πόσο σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν οι χρήστες της Βικιπαίδειας τον Γουέιλς, τον όποιον Γουέιλς αλλά και φυσικά τη Magenta και την κάθε Magenta. Η ουσία βρίσκεται στο ότι προσφέρεται ένα όχημα για δουλειά και αυτό το όχημα λέγεται wiki, μάλιστα το ιδιαίτερο wiki της Wikimedia που και εσείς χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν ένα σωρό συζητήσεις επί του θέματος στα αρχεία της Αγοράς που θα ήταν καλό να μελετήσεις, για να κατανοήσεις ποιος ήταν και είναι ο προβληματισμός μας. Το περιοριστικό γεγονός ότι ο server βρίσκεται σε αμερικανικό έδαφος -γιατί εκεί πιθανώς αναφέρεσαι- δε σημαίνει απολύτως τίποτα, μια και αρκετοί χρήστες και εκδότες της Βικιπαίδειας είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Θα συμβούλευα να πράξετε το ίδιο με τη Magenta. Οι εταιρίες, οι όποιες εταιρίες, είναι ενδεχόμενο και πιθανό να αλλάξουν πολιτική, αλλά το υλικό που εκδόθηκε υπό το καθεστώς μιας συγκεκριμένης άδειας όχι. Συνεπώς τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το φαινόμενο και είναι σχετικά ανεδαφική η τοποθέτησή σου. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι μάλλον απευθύνεσαι σε λάθος άνθρωπο--ΗΠΣΤΓ 20:33, 8 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Κε Δημήτρη η σελίδα σας έγινε long train. Παρακαλώ για την άμεση διευθέτηση αυτού του κατεπείγοντος και εξαιρετικά ενοχλητικού για την αισθητική μου θέματος. Υπόδειγμα σελίδος συζήτησης μπορείτε να αναζητήσετε εις την ημετέραν σελίδαν πτυελοδοχείον. Ευχαριστώ--ΗΠΣΤΓ 20:33, 8 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μετακινήσεις νησιών

Δες [εδώ]. Ο κατάλογος αυτός ήταν χάλια, τα λινκς έδειχναν σε άσχετα μέρη. Προσπάθησα να τον κάνω να συμφωνεί με τις διοικητικές διαιρέσεις. Ακόμη δε συμφωνεί πλήρως, έχω να κάνω δουλειά. Αφού έφτιαξα ότι νόμιζα στον κατάλογο, κούνησα και όλα τα νησιά σε τίτλους που να ταιριάζουν. Τα γούστα βέβαια διαφέρουν.--FocalPoint Συζήτηση 18:32, 8 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Είναι θέμα μονοσήμαντης αντιστοίχισης. Ο πράγματι άκομψος αυτός τρόπος, εξασφαλίζει αυτή την αντιστοίχιση σε όλες τις περιπτώσεις. Για να μην έχουμε δε τη Σαντορίνη Κυκλάδων, εφόσον δεν υπάρχει άλλη Σαντορίνη, ένα απλό redirect κλείνει την τρύπα στον κατάλογο. Τα redirects είναι τσάμπα. Σκέψου ότι για τη μονοσήμαντη αντιστοίχιση, έφαγα κάποια ώρα στο excel. Αλλιώς θα έπρεπε να γίνει βελονιά-βελονιά για κάθε ένα νησί, όταν θα φτιαχνόταν (ζήσε Μάη μου ...), με πολύ-πολύ μεγαλύτερη επένδυση χρόνου όχι μόνο ενός αλλά πολλών ατόμων. Η ίδια λογική με τις διοικητικές διαιρέσεις. Φυσικά δεν είναι αναγκαίο να σου αρέσει το αποτέλεσμα, συμφωνώ είναι άκομψο, αλλά αποτελεσματικό.--FocalPoint Συζήτηση 18:54, 8 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Κοσμολογία καλεί SOS

δες αγορα

Ίσα-ίσα, που οι θάνατοι στρατευμένων είναι ένα λίγο "σκοτεινό" κεφάλαιο

Όχι ρε φίλε, μην το λές, τι σε κάνει να το λές αυτό :)) Σκοτεινό είναι τα κεφάλαια για την αγορά όπλων. Οι θάνάτοι είναι Χαρώνια μαυρίλα :)) Project2501a 20:45, 9 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Διαγραφές ανακατευθύνσεων

Μολονότι συμφωνώ να διαγράφονται ανακατευθύνσεις που οδηγούν σε stubs (και έχουν φτιαχτεί μαζικά) και παραπλανητικές ανακατευθύνσεις, το βρίσκω λάθος να σβήνονται ανακατευθύνσεις που οδηγούν σε "κανονικά" άρθρα και είναι πιθανό να εισαχθούν σε μια αναζήτηση. Για παράδειγμα, πολλοί θα ψάξουν το ποντικός αντί ποντίκι, και μερικοί τουλάχιστον θα δώσουν "Πασόκ" ψάχνοντας για το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να μην βρουν αυτό που ψάχνουν; --Diderot 21:13, 9 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Έφαγα όλη τη μέρα να κάνω αυτή τη δουλειά και νοιώθω πολύ άσχημα που χωρίς καμμία εξήγηση έγινε αυτό. Δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσω να βοηθάω εδώ μέσα --Fs 21:19, 9 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]
Ούτε κι εγώ. --Diderot 21:22, 9 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Το πρότυπο "Υποψήφιο" που μπαίνει;

Το πρότυπο για τα υποψήφια άρθρα τοποθετείται στη σελίδα του άρθρου ή στη σελίδα συζήτησής του; --Dead3y3 Συζήτηση 09:48, 10 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Διαφήμιση

Εσύ αν είχες μαγαζί με πεϊνιρλί θα το θεωρούσες διαφήμιση να σου λένε ότι μαζεύει κάγκουρες, με βάση και τον ορισμό που έδωσε; Καλά έκανες και το έσβησες φυσικά, αλλά για μεγάλη διαφήμιση δεν το έκοψα...--Αρχίδαμος 22:40, 10 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Eyxaristo para poli gia thn taktopiish tou grapsimo mou.Theloume na sinandame perissoteres grafies sxetika me thn Tourkia.

περί μεταφράσεων

Γεια σου Badseed. Επειδή ενδιαφέρομαι να μεταφράσω κάποια άρθρα από την αγγλική wiki, έχω ένα ας πούμε πρακτικό πρόβλημα. Στο τέλος όταν βάζω τα link για τις άλλες γλώσσες, το κάνω με το χέρι. Αλλά το χειρότερο είναι ότι με το χέρι προσθέτω το ελληνικό link σε όλες τις ξένες σελίδες. Υπάρχει κάποιος αυτοματισμός για να το αποφύγω αυτό; Thanx!

Odd 01:16, 13 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Φίλε Odd δυστυχώς δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ αυτοματισμός. Σβήσε και συ το ελληνικό interwiki (αυτό που έχει el: από μπροστά) και σιγά το πράγμα. Κάθε τόσο περνάει ένα ρομπότ και τα φτιάχνει (τα interwiki), αλλά εγώ δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο αυτά τα μηχανήματα του διαόλου. Είμαι και δεξιός βλέπεις... --theKay 01:25, 13 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Τί εννοείς να σβήσω το ελληνικό interwiki; Μα εγώ το ρποσθέτω στα ξένα άρθρα για να υπάρχει σύνδεση με το ελληνικό άρθρο... <offtopic>Επίσης αισθάνομαι σαν να έχω χάσει επισόδεια.. Δεξιός;;;</offtopic> Το bot είναι αξιοπίστο; Γιατί σε ένα λήμμα λόγω βαρεμάρας το χα αφήσει χωρίς interwikis' αλλά δεν προσθέθηκαν μόνα τους. Τα πρόσθεσα manually σήμερα. Odd 01:51, 13 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Εννοούσα να σβήνεις το ελληνικό σε περίπτωση που αντιγράφεις (τα interwiki στο ελληνικό άρθρο) από αντίστοιχο άρθρο ξενόγλωσσης wikipediaς. --theKay 01:57, 13 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Νομίζω ότι αυτή είναι δουλεία bot δεν χρειάζεται να την κάνεις--213.5.32.203 01:20, 13 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Σαμαέλ Αούν Βεόρ

Ευχαριστώ που ανέλαβες το θέμα. Συγγνώμη αν το θεώρησα γρήγορη διαγραφή, ήμουν λίγο τσαντισμένος εκείνη τη στιγμή. Το ίδιο άρθρο ακριβώς έχει γραφτεί και στο Wikiquote (ο σύνδεσμος είναι στη σελίδα συζήτησης του άρθρου εδώ): έχω βάλει δα και εκεί, αλλά νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση είναι δικαιολογημένη: δεν περιέχει ρήσεις, αλλά είναι απλό κείμενο.--Dead3y3 Συζήτηση 18:56, 14 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Βανδαλος

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ο 87.203.160.166 αφού συνεχίζει τα δικά του.--Αν δεν καώ εγώ αν δεν καείς εσύ πως θα γίνουν τα σκοτάδια φως. 23:44, 14 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Διαγραφή άρθρων και εικόνων που παραβιάζουν copyright, κ.λπ.

Λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορώ να βοηθήσω στην διαγραφή άρθρων και εικόνων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα ή είναι διπλά ή είναι κακογραμμένα, κ.λπ. Αλλά νομίζω πως μια ματιά και μόνον αρκεί για να δείτε εσείς οι διαχειριστές της Βικιπαίδειας μερικές κραυγαλέες περιπτώσεις που αξίζουν διαγραφή... Φιλικά, --Flashdart2 18:39, 15 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

IRC

Δες Συζήτηση χρήστη:Dai#IRC

Κέρματα ευρώ

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είμαι νέος, δεν το ήξερα! Θα το εφαρμόσω...

κακώς...

Να τον ξαναδιάβασεις αμέσως! :) (Παρόλο που δεν είμαι ειδική στον κλάδο, επιμένω, αλλά δέχομαι και αντιπροτάσεις!) Και δυστυχώς δεν είναι nice, διανύω μη δημιουργική φάση (περισσότερα προτείνω για διαγραφή παρά γράφω), να σαι καλά όμως! --Ευγενία 14:54, 17 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Οκ, πάσο, άλλο πράγμα! Reiser και Καλαιτζής κάπου έχουν πέσει στο διάβα μου, θα το κοιτάξω. Όσο για το Ντρεντ, θα πρέπει να ξαναψάξω στα Μπλεκ του αδερφού μου...! ξανακοίτα κι εκείνη τη συλλογή του μπαμπά σου, και τον Κόρτο! Καλό βράδυ,  :)-- Ευγενία 15:18, 17 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Άγιος Αθανάσιος

Δεν έφτιαξα εγώ τη σελίδα, τη βρήκα έτοιμη στο λήμμα "Άγιος Αθανάσιος" και τη μετακίνησα στο "Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης" και σουλούπωσα λίγο το κείμενο. Και στο λήμμα "Άγιος Αθανάσιος" συνέδεσα τον άγιο.

Έχεις δίκιο για το θέμα copyright, αλλά πώς μπορείς να ελέγξεις σε αυτή την περίπτωση αν είναι κλεμμένο;

Κύριλλος και Μεθόδιος

Συγχώνευσα τα περιεχόμενα των λημμάτων "Άγιος Κύριλλος" και "Άγιος Μεθόδιος" στο λήμμα "Κύριλλος και Μεθόδιος". Μπορείς να διαγράψεις τα δύο παλιά και να παραμείνουν ως ανακατεύθυνση στο νέο;

Περιεχόμενα

Επίσης έχω ένα πρόβλημα με τον πίνακα περιεχομένων. Ενώ δημιουργώ κατηγορίες μέσα στο άρθρο (δες "Κύριλλος και Μεθόδιος") δεν σχηματίζεται πίνακας περιεχομένων στην κορυφή (το ίδιο και στο "Ξενοφών Ζολώτας"). Γιατί;

Διαγραφή εικόνας

Αν μπορείτε κάποιος ας διαγράψει αυτήν εδώ γιατί αποδεικνύεται δεν είναι σίγουρο ποιός έχει το copyright. Μάλλον είναι η dreamworks όπως η ταινία αλλά τέλος πάντων, και στην αγγλική το σβήσανε. Έβαλα μια άλλη στο Θώρα Μπιρτς που είναι ξεκάθα ότι είναι απλά σκηνή ταινίας. --fs 02:25, 19 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

???=

ME SIGXORIS!

  • ZITISA EK TWN PROTERWN SIGNWMI...
  • DEN PROKALW, AGANAKTW ME TETOIA ATOMA!!!
  • SIGNWMI KAI PALI.

--Antonis Iwannou 12:35, 20 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Επαναφορά του αρχικού τίτλου

Γεια σου Badseed

Θα ήθελα να επαναφέρω το άρθρο που τώρα έγινε "κακώς" Γραμμομόριο στον αρχικό και σωστό του τίτλο Μολ (μονάδα μέτρησης). Δυστυχώς δεν βρήκα πώς γίνεται. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τον τρόπο?

Ευχαριστώ --Ntozis 08:40, 21 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορώ να το επαναφέρω στον αρχικό του τίτλο όπως θα ήθελα. Μου βγάζει δηλαδή ότι αυτός ο τίτλος ήδη χρησιμοποιείται και επιλέξτε κάποιον άλλο! --Ntozis 11:36, 21 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Πρόβλημα με επιφόρτωση

Γεια σου Mad! Έχω πρόβλημα με την εικόνα ApollonFans.jpg. Προσπαθώ να επιφορτώσω μια καλύτερη εκδοχή της εικόνας απο την ίδια πηγή. Αλλά όχι μόνο η εικόνα αποθηκεύεται πιξελιασμένη, αλλά η λεπτομερής περιγραφή που προσπαθώ να δώσω εξαφανίζεται και στην θέση της υπάρχει η προηγούμενη περιγραφή. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. --Dead3y3 Συζήτηση 22:49, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

(Μεταφορά σχολίου από τη σελίδα του χρήστη Dead3y3). Ίσως κάποιο πρόβλημα στη δική σου σύνδεση ή στο διακομιστή του wiki. Παρεμπιπτόντως, για την εύλογη χρηση, όσο πιο μικρές οι εικόνες τόσο το καλύτερο, 140τόσο Κ εικόνα παραείναι. Από την άλλη πλευρά, δεν νομίζω ότι η εύλογη χρήση δικαιολογείται για τις δυο εικόνες. Τεσπά, αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Θα διαγράψω τις υπόλοιπες εκδόσεις που ανέβασες και θα κρατήσω την τελευταία - Badseed απάντηση 23:07, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]
Bloody thanks, Bad. Jolly good! --Dead3y3 Συζήτηση 23:20, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]
Οι εικόνες ήταν από site φιλάθλων, οπότε υπέθεσα εύλογη χρήση. Αυτό για την περίπτωση που όντως είναι κατοχυρωμένες, επειδή δεν ανέφερε πνευματικά δικαιώματα. --Dead3y3 Συζήτηση 23:20, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Καρπούζι

Προφανώς με τόσους σπόρους που έχει το καρπούζι ένοιωσες συγγενής Κακέσπόρε και ενθουσιάστηκες...--FocalPoint Συζήτηση 22:14, 23 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

12.000

Μμμ...εσείς με γιουρτάκι την βγάζετε απόψε; ΧΑΧΑΧΑ! --Dead3y3 Συζήτηση 21:28, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Εντάξει, πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν κάπως χοντροκομμένο. --Dead3y3 Συζήτηση 22:17, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Κθούλου

Μια και είχες γράψει το Ο μικρός Κθούλου, ρίξε μια ματιά γιατί έκανα τη συγχώνευση με το Σάββας Μαυρίδης (παλιά ψηφοφορία υπέρ της συγχώνευσης). Τσίαρςςςς --Dada 22:03, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μπύρα

Ο Αρχίδαμος μετά την επιτυχία του

Ένα μήνα να συνηθίσω τη μπύρα προσπαθούσα, εννοείται. Να ευθυγραμμίσω τα γ... τα κουτάκια το ένα κάτω απ'το άλλο ήταν παιχνιδάκι.--Αρχίδαμος 00:32, 26 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Έτσι έχω και τη χαρά της δημιουργίας. Άμα μέχρι το Σεπτέμβριο δεν τα είχα καταφέρει, θα ρωτούσα. Ευχαριστώ για την προσφορά πάντως. Το παιδί Amstel δεν το βγάζω, τον παππού Augustiner τον λένε. Τη φωτό την έβγαλα για σπάσιμο στη Ντέμι Μουρ, εμένα δηλαδή τι έχει η κοιλιά μου, μικρότερη είναι;--Αρχίδαμος 00:52, 26 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Ομόλογα

Γιατί όχι.

Έχω πάντως πρόβλημα, δεν ξέρω πως να μεταφράσω περιεκτικά τα discount securities, έτσι ώστε να κρατήσω το ίδιο μοτίβο με τις κατηγορίες των ομολόγων και να φτιάξω ξεχωριστό άρθρο για το κάθε είδος, (Alkiviadis 11:27, 26 Ιουλίου 2006 (UTC)).[απάντηση]

Ο Εξαποδώ στη ΒΠ

Ρίξε μια ματιά στα Συζήτηση: Εκκλησία της Ελλάδος και Συζήτηση: Χριστιανικές εκκλησίες στην Ελλάδα. Έχει γίνει κάποιο μπάχαλο με μετακινήσεις και ανακατευθύνσεις, υποψιάζομαι σκοτεινές δυνάμεις. Μετακίνηση δε γίνεται, γιατί πρέπει να υπάρχει ανακατεύθυνση. Ζητούμενο είναι τα 2 άρθρα Εκκλησία της Ελλάδοςκαι Χριστιανικές εκκλησίες στην Ελλάδα να έχουν το καθένα τη συζήτησή του στο αυτό όνομα. Θα κάνω αγιασμό, αλλά κοίτα κι εσύ--Αρχίδαμος 22:12, 26 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Ρ

Βασικά για της Στροφάδες έχεις απόλυτο δίκιο, απλά δεν πρόσεξα το σήμα κάτω κάτω.Όμως για τον "Ρ" έχω την εντύπωση ότι αναφέρει στις πρώτες σελ. ένα κάπως διαφορετικό και πιο "ελέυθερο" πλαίσιο, αν το βρώ θα το επισυνάψω αλλά ρίξε και συ μια ματιά αν θές.

Την καλησπέρα μου στην παρέα

Καλώς σας (ξανα)βρίσκω. Είχα καιρό να φανώ είναι η αλήθεια. Ας πούμε, wikibreak. Χαζεύω κάμποση ώρα τριγύρω... Παρατηρώ βελτιώσεις και καλούδια_συγχαρητήρια. Και όλοι οι φίλοι, παρόντες. Ελπίζω να βρω λίγο περισσότερο χρόνο και να επανέλθω δριμύτερος :)--aspiotis 23:14, 28 Ιουλίου 2006 (UTC)[απάντηση]