Απογευματινή (εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης): Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Press.wiki (συζήτηση | συνεισφορές)
Νέα σελίδα: Η '''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ''' (αλλιώς: '''Απογευματινή''', '''Apoyevmatini''' ή '''Apogevmatini''' ) είναι μία ημερήσια εφημερίδα...
 
Jizzmo (συζήτηση | συνεισφορές)
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η '''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ''' (αλλιώς: '''Απογευματινή''', '''Apoyevmatini''' ή '''Apogevmatini''' ) είναι μία ημερήσια εφημερίδα που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα στην [[Κωνσταντινούπολη]] της [[Τουρκίας]]. Η εφημερίδα ιδρύθηκε στις 14 Ιουλίου του 1925, και εξακολουθεί να εκδίδεται μέχρι σήμερα. Μετά από την τουρκική [[Cumhuriyet]], η '''Απογευματινή''' αποτελεί την δεύτερη αρχαιότερη ημερίσια εφημερίδα της Τουρκίας, ενώ το κοινό της αποτελεί κυρίως η ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης.
Η '''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ''' (αλλιώς: '''Απογευματινή''', '''Apoyevmatini''' ή '''Apogevmatini''' ) είναι μία ημερήσια εφημερίδα που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα στην [[Κωνσταντινούπολη]] της [[Τουρκίας]]. Η εφημερίδα ιδρύθηκε στις 14 Ιουλίου του 1925, και εξακολουθεί να εκδίδεται μέχρι σήμερα. Μετά από την τουρκική [[Cumhuriyet]], η '''Απογευματινή''' αποτελεί την δεύτερη αρχαιότερη ημερήσια εφημερίδα της Τουρκίας, ενώ το κοινό της αποτελεί κυρίως η ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης.

Έκδοση από την 23:17, 18 Νοεμβρίου 2009

Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (αλλιώς: Απογευματινή, Apoyevmatini ή Apogevmatini ) είναι μία ημερήσια εφημερίδα που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Η εφημερίδα ιδρύθηκε στις 14 Ιουλίου του 1925, και εξακολουθεί να εκδίδεται μέχρι σήμερα. Μετά από την τουρκική Cumhuriyet, η Απογευματινή αποτελεί την δεύτερη αρχαιότερη ημερήσια εφημερίδα της Τουρκίας, ενώ το κοινό της αποτελεί κυρίως η ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης.