Α.Σ. Απόλλων Κρύας Βρύσης: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
SUPERMANOS (συζήτηση | συνεισφορές)
μ Νέα σελίδα: Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Κρύας Βρύσης είναι μια ιστορική ομάδα του νομού Πέλλας και η δεύτερ…
 
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Κρύας Βρύσης είναι μια ιστορική ομάδα του νομού Πέλλας και η δεύτερη στον νομό καθώς αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Δ Εθνικης Κατηγορίας της Γ Εθνικης Κατηγορίας και της Β Εθνική Κατηγορίας.Την αγωνιστηκή περίοδτου 2008-09 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας όπου και υποβιβάστικε στο Α Τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Κρύας Βρύσης είναι μια ιστορική ομάδα του νομού [[Νομός Πέλλας|Πέλλας]] και η δεύτερη στον νομό καθώς αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Δ Εθνικης Κατηγορίας της Γ Εθνικης Κατηγορίας και της Β Εθνική Κατηγορίας. Την αγωνιστηκή περίοδτου 2008-09 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας όπου και υποβιβάστικε στο Α τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας.

{{Ποδόσφαιρο-επέκταση}}

Έκδοση από την 20:00, 7 Ιουνίου 2009

Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Κρύας Βρύσης είναι μια ιστορική ομάδα του νομού Πέλλας και η δεύτερη στον νομό καθώς αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Δ Εθνικης Κατηγορίας της Γ Εθνικης Κατηγορίας και της Β Εθνική Κατηγορίας. Την αγωνιστηκή περίοδτου 2008-09 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας όπου και υποβιβάστικε στο Α τοπικό πρωτάθλημα Πέλλας.