Ευάγγελος Παπαστράτος: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ο '''Άγγελος Παπαστράτος'''([[1910]]- [[25 Ιουλίου]] [[1998]]) ήταν βιομήχανος σιγαρέτων καταγόμενος από το [[Αγρίνιο]].
Ο '''Ευάγγελος Παπαστράτος'''([[1910]]- [[25 Ιουλίου]] [[1998]]) ήταν βιομήχανος σιγαρέτων καταγόμενος από το [[Αγρίνιο]].


Τα [[τσιγάρα]] των Αδελφών Παπαστράτου, ειδικά ο [[Άσσος Παπαστράτου]], έγιναν πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα μέχρι την εισαγωγή ξένων τσιγάρων τη δεκαετία του '70 και του '80. Η οικογένεια Παπαστράτου έκανε επίσης πολλές δωρεές στην πόλη του Αγρινίου.
Ήταν ο πρώτος από τους αδελφούς της οικογένειας, που ασχολήθηκε με το εμπόριο καπνού. Τα [[τσιγάρο|τσιγάρα]] των Αδελφών Παπαστράτου, ειδικά ο [[Άσσος Παπαστράτου]], έγιναν πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα μέχρι την εισαγωγή ξένων τσιγάρων τη δεκαετία του '70 και του '80. Η [[Αδελφοί Παπαστράτου|οικογένεια Παπαστράτου]] έκανε επίσης πολλές δωρεές στην πόλη του Αγρινίου.


[[Κατηγορία:Έλληνες ευεργέτες]]
{{επέκταση}}
[[Κατηγορία:Έλληνες βιομήχανοι]]

[[Κατηγορία: Έλληνες Βιομήχανοι]]

Έκδοση από την 12:24, 10 Ιουνίου 2006

Ο Ευάγγελος Παπαστράτος(1910- 25 Ιουλίου 1998) ήταν βιομήχανος σιγαρέτων καταγόμενος από το Αγρίνιο.

Ήταν ο πρώτος από τους αδελφούς της οικογένειας, που ασχολήθηκε με το εμπόριο καπνού. Τα τσιγάρα των Αδελφών Παπαστράτου, ειδικά ο Άσσος Παπαστράτου, έγιναν πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα μέχρι την εισαγωγή ξένων τσιγάρων τη δεκαετία του '70 και του '80. Η οικογένεια Παπαστράτου έκανε επίσης πολλές δωρεές στην πόλη του Αγρινίου.