Zoo (τηλεοπτική σειρά)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Zoo
ΕίδοςΔράμα
Θρίλερ
ΠρωταγωνιστέςΤζέημς Γουόκ
Κρίστεν Κόνολι
Νόνσο Ανοντζί
Νόρα Αρνεζεντέ
Μπίλι Μπουρκ
Μουσική τίτλωνΤζον Κάρπεντερ
ΧώραΗΠΑ
Αριθμός επεισοδίων13
Παραγωγή
Διάρκεια42 λεπτά
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςCBS
Αναλογία πλευρών250px
Προβολή30 Ιουνίου 2015
Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Ιστοσελίδαhttp://www.cbs.com/shows/zoo/

Το Zoo είναι τηλεοπτική, δραματική, σειρά, βασιζόμενη στο ομώνυμο λογοτεχνικό έργο του Τζέημς Πάτερσον και του Μάικλ Λέντγουιτζ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου του 2015,[1] στο CBS, κλείνοντας την πρώτη σεζόν στις 15 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, με το 13ο επεισόδιό της.[2]

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την ξαφνική επιθετικότητα των ζώων ενάντια στους ανθρώπους και, γενικότερα, τη σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς των ζώων, σε όλα τα επίπεδα. Τούτο, το παρατηρεί ένας ζωολόγος, ο Τζάκσον Οζ, ο οποίος θα προσπαθήσει να λύσει αυτό το αίνιγμα. Κατόπιν, θα συγκληθεί μία ετερόκλητη ομάδα, από κάποιους οι οποίοι παρατήρησαν αυτό το φαινόμενο. Σε αυτή την ομάδα θα συμμετάσχει και ο Οζ, αλλά και ο φίλος του ο Άμπραχαμ, καθώς και οι άλλοι 3 με επικεφαλής τη Χλόη. Αργότερα, θα καταλάβουν πως αυτοί που τους συγκέντρωσαν, δουλεύουν για αυτούς, οι οποίοι πιθανώς ευθύνονται για αυτή την αλλόκοτη συμπεριφορά των ζώων.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Kondolojy, Amanda (26 Φεβρουαρίου 2015). «CBS Announces Premiere Dates for 'Zoo', 'Extant' & More + 'Under the Dome' Moves to Thursdays». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 24 Σεπτεμβρίου 2015. Ανακτήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2015. 
  2. «(#113) That Great Bill Hill of Hope». The Futon Critic. Ανακτήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2015. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]