Yours Truly

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Yours Truly
Studio Album από Ariana Grande
Κυκλοφόρησε30 Αυγούστου 2013
ΗχογραφήθηκεΙούλιος 2011-Ιούνιος 2013
Μουσικό είδοςPop, R&B
Διάρκεια46:23
ΓλώσσαΑγγλικά
ΠαραγωγόςHarmony Samuels

Kenneth "Babyface" Edmonds Antonio Dixon The Rascals Tommy Brown Matt Squire Rickey "SlikkMuzik" Offord Mika Greg Wells

Jason Nevins
ΔισκογραφικήRepublic Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Ariana Grande)
Yours Truly
(2013)
Christmas Kisses (EP)
(2013)

Το Yours Truly είναι το πρώτο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande.Κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2013 από την δισκογραφική εταιρία Republic Records.Συμπεριλαμβανόμενη και η R&B(Rythm and blues)το Yours Truly είναι επηρεασμένο από την Whitney Houston,Amy Winehouse.Christina Aguilera and Mariah Carey καθώς και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες της Ariana.Η Ariana περιγράφει το πρώτο μισό του άλμπουμ ως ένα ταξίδι πίσω στη R&B μουσική των 90s και το δεύτερο μισό ως μοναδικό και ιδιαίτερο ανάμεσα σε όσα έχω γράψει το οποίο είναι τελείως πρωτότυπο.Στο άλμπουμ,η Ariana έγραψε σε συνεργασία με άλλους 6 από τα 12 τραγούδια που συμπεριλαμβάνει το άλμπουμ.Στο άλμπουμ συνείσφεραν οι Harmony Samuels,Kenneth Babyface Edmonds.Patrick J. Que Smith και ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά Victorious Leon Thomas III,καθώς επίσης και άλλοι,που διαχειρίστηκαν την παραγωγή του άλμπουμ.Η Ariana ηχογράφησε μερικά από τα τραγούδια του άλμπουμ στην περίοδο των τριών χρόνων.Για το άλμπουμ συνεργάστηκε με τον ράπερ Big Sean,τον τραγουδιστή Mika και τον ράπερ Mac Miller,καθώς επίσης και με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος ,Nathan Sykes,ο οποίος συνεργάστηκε με την Ariana για το τραγούδι "Almost Is Never Enough" το οποίο συμπεριλήφθηκε στην λίστα soundtrack της ταινίας The Mortal Instruments:City Of Bones .Περιστασιακά το άλμπουμ συμπεριλαμβάνει και άλλα είδη μουσικής όπως adult contemporary music και dance music.

Το Yours Truly έχει λάβει θετικά σχόλια από τους κριτικούς και πολλούς επαίνους για τα φωνητικά του, με τους κριτικούς να τα συγκρίνουν με εκείνα της Mariah Carey. Το άλμπουμ μας ταξιδεύει πίσω στην R&B μουσική της δεκαετίας του '90. Το Yours Truly έφτασε το νούμερο ένα στα Billboard 200 και έγινε το πρώτο άλμπουμ της Αριάνας που φτάνει το νούμερο ένα. Η Αριάνα είναι η 15η γυναίκα καλλιτέχνης που το άλμπουμ της έφτασε στα τοπ των chart και επίσης η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που το άλμπουμ της έφτασε στα τοπ των chart από το 2010 όταν το άλμουμ της Ke$ha έφτασε στο νούμερο ένα.

To Yours Truly προωθήθηκε με live ερμηνείες των τραγουδιών του άλμπουμ κατά την διάρκεια του Τhe Listening Sessions Tour.To βασικό τραγούδι του άλμπουμ είναι το τραγούδι "The Way" σε συνεργασία με τον ράπερ Mac Mille,το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου 2013.Έγινε ένα top-ten hit στο US Billboard Hot 100 chart,φτάνοντας στην 9η θέση.Το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε είναι το "Baby I" στις 22 Ιουλίου 2013.

Singles[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το « The Way » κυκλοφόρησε σε ψηφιακούς εμπόρους λιανικής μέσω της Republic Records στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 26 Μαρτίου 2013, ως επίσημο πρώτο single του άλμπουμ της . Γράφτηκε από τον παραγωγό του τραγουδιού, Harmony Samuels , μαζί με τους Amber Streeter , Al Sherrod Lambert, Jordin Sparks , Brenda Russell και Mac Miller , ο οποίος εμφανίζεται επίσης στο τραγούδι. Επτά ώρες μετά την κυκλοφορία του στο iTunes Store , το "The Way" έφτασε στην κορυφή του διαγράμματος Top Singles. Ξεκίνησε στο νούμερο δέκα στο US Billboard Hot 100 , έγινε το πρώτο τραγούδι των Grande και Miller στο Top 10 του συγκεκριμένου chart. Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο εννέα στο Billboard Hot 100. Το "The Way" πούλησε πάνω από 120.000 units τις πρώτες σαράντα οκτώ ώρες κυκλοφορίας. Το τραγούδι έλαβε τριπλή πιστοποίηση πλατίνας από την Ένωση Βιομηχανιών Ηχογραφήσεων της Αμερικής (RIAA).

Το " Baby I " κυκλοφόρησε σε ψηφιακούς εμπόρους λιανικής από την Republic Records στις 22 Ιουλίου 2013, ως το δεύτερο single του άλμπουμ. Γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τους Kenneth "Babyface" Edmonds , Antonio Dixon και Patrick "J. Que" Smith . Το τραγούδι πούλησε 141.000 αντίγραφα την πρώτη του εβδομάδα και έκανε το ντεμπούτο του στην 21η θέση του Billboard Hot 100 chart, που έγινε το δεύτερο τραγούδι της που βρέθηκε στο Top 40 της κατάταξης. Επίσης, έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο έξι στο γράφημα Hot Digital Songs , καθιστώντας την Ariana Grande τη πρώτη γυναίκα που τα πρωτα της δύο τραγούδια έκαναν ντεμπούτο στην δεκάδα του γραφήματος Hot Digital Songs κατά τη διάρκεια του 2013. Η μαγνητοσκόπηση για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Ιουλίου 2013. Ο Γκράντε υπαινίχθηκε ότι το βίντεο θα «ταξιδέψει» πίσω στη δεκαετία του 1990 και ότι θα υπήρχαν «πολλά χρώματα» και «πολλά φαρδιά ρούχα».

Το " Right There ", με το Big Sean , κυκλοφόρησε σε ψηφιακούς εμπόρους λιανικής από την Republic Records στις 6 Αυγούστου 2013, ως το τρίτο και τελευταίο single.  Γράφτηκε από τους: Grande, Carmen Reece , Lonny Bereal , James "J-Doe" Smith, Trey Starxx, Al Sherrod Lambert, Sean Anderson , Jeff Lorber και Harmony Samuels , οι οποίοι χειρίστηκαν επίσης την παραγωγή του τραγουδιού. Το "Right There" έκανε το ντεμπούτο του στο US Billboard Hot 100 στον αριθμό 84.

Προωθητικά singles[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το " Almost Is Never Enough " (με τον Nathan Sykes ) κυκλοφόρησε στις 19 Αυγούστου 2013 ως προωθητικό single από το άλμπουμ. Δόθηκε επίσης στο The Mortal Instruments: City of Bones .

Λίστα Τραγουδιών[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Honeymoon Avenue
  2. Baby I
  3. Right There(with Big Sean)
  4. Tattooed Heart
  5. Lovin' It
  6. Piano
  7. Daydreamin'
  8. The Way(with Mac Miller)
  9. You'll Never Know
  10. Almost Is Never Enough(with Nathan Sykes)
  11. Popular Song(with MIKA)
  12. Better left unsaid