Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή ασχολείσαι από ότι έχω καταλάβει με τα τεχνικά θέματα - ήθελα να σε ρωτήσω: αν απευθυνθώ στο meta ζητώντας το μπλοκάρισμα των επεξεργασιών από την ip της Κύπρου, 193... ή 195... θα μπορέσουν να προσφέρουν κάποια βοήθεια στο θέμα ή όχι;

Ερευνητής Αλήθειας (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη

Η IP αλλάζει ανά περιόδους. Που σημαίνει ότι κάποιος άλλος μπορεί να συνεισφέρει με την IP του, κάνοντας διαφορετικού είδους επεξεργασίες. Αν φραχθεί μόνιμα, αυτό καθίσταται αδύνατον. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε χρήστες από το εγχείρημα.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Στο Meta ζητούνται Global blocks. Αν αφορά μόνο την Ελληνική Βικιπαίδεια είναι θέμα της κοινότητας. Καλό βέβαια θα είναι τα μπλοκαρίσματα να μην αποτρέπουν και εποικοδομητικές επεξεργασίες.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ξέρεις ποιό ειναι το πρόβλημα; ότι οι διαχειριστές εδώ έχουν δηλώσει αδυναμία να τον μπλοκάρουν, καθώς αλλάζει συνεχώς ip (και σαφώς δεν μπορούν να αποκλείσουν όλο το εύρος). Γι΄αυτό σκέφτηκα μήπως το meta έχει τα εργαλεία να το κάνει.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πολλές φορές για να τον αντιμετωπίσουν κλειδώνουν τις σελίδες για ip αλλά αυτό καταλαβαίνεις δεν είναι λύση

Ερευνητής Αλήθειας (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη

Ούτε και ο αποκλεισμός τους είναι η λύση. Από IP ξεκίνησα και δες πως εξελίχθηκα με τον καιρό. Αν απαγορευόταν η πρόσβαση, δεν θα βρισκόμουν στον χώρο. Ούτε ο λογαριασμός θα υπήρχε σαν ιδέα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Βικιπαίδεια.

195.47.194.40 (συζήτησησυνεισφορές)

Μάρκελλε, βλέπεις -φαντάζομαι- για τι θράσος μιλάμε; Φέρνω στο ΣΔ την Κ3Ε της χρήστριας, την αναιρεί 3 φορές και έρχεται να ζητήσει μόνιμο block της IP μου! Θα αλλάξω πάροχο, δόξα τω θεώ έχει πολλούς η Κύπρος. Εάν θεωρεί η κυρία ότι θα συνεχίζουν να μας βγαίνουν τα μάτια με τις επεξεργασίες της, χωρίς να αντιδράμε, τότε καλά κρασιά. Επίσης, εάν θεωρεί ότι είμαι μαριονέτα (κάποιου), ας κάνει IP check να τελειώνουμε.