Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Kostisl

Papastef (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα

Ο Πτέραρχος (ι) Δημ. Παπαγεωργίου υπήρξε ιστορικό και ενεργό στο δημόσιο βίο του τόπου πρόσωπο. Προτίθεμαι στο άμεσο μέλλον να προσθέσω ιστορικά στοιχεία από την συμμετοχή του σε σημαντικά δρώμενα όπως η καταλυτική συμμετοχή του στα γεγονότα του αντικινήματος του βασιλιά κατά της δικτατορίας και ο εκσυχρονισμός της Πολεμικής Αεροπορίας κατά το διάστημα 1975 - 1982. Χρειάζομαι όμως λίγο χρόνο για την συμπλήρωση του λήμματος.

Ευχαριστώ

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτει τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητος, ούτε όπως το περιγράφετε.

Papastef (συζήτησησυνεισφορές)

Από τη δική μου οπτική, είναι παρόμοια περίπτωση όπως πχ ο Ναύαρχος Κουντουριώτης που καταγράφεται εγκυκλοπαιδικά ως ενα ιστορικό πρόσωπο με συμμετοχή σε σημαντικά γεγονότα του τόπου. Εκτιμώ ότι η καταγραφή της ιστορίας του Πτεράρχου έχει εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον και μέσω αυτής θα δοθεί πολύτιμο πληροφοριακό υλικό και για τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε. Σε κάθε περίπτωση, θα αναμένω την απόφασή σας και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Ο Ναύαρχος Κουντουριώτης διετέλεσε και Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι '''δική μου''' απόφαση. Θα έλεγα να δείτε λίγο την σελίδα [[Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα]] για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν νομίζετε ότι το λήμμα μπορεί να σταθεί, θα έλεγα να το συμπληρώσετε και να προσθέσετε οπωσδήποτε '''ανεξάρτητες πηγές''', αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα. Προς το παρόν θα αλλάξω τη σήμανση για να φαίνεται καλύτερα ποιό είναι το πρόβλημα.

Papastef (συζήτησησυνεισφορές)

Κατάλαβα και ευχαριστώ πολύ. Θα εργαστώ πάνω στο λήμμα τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις υποδείξεις σας.

Απαντήστε στο "{{subst:εγδ|Δημήτριος Παπαγεωργίου|εγκυκλοπαιδικότητα}}—~~~~"