Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, Μαρκελλε. Ανέβασε ένα σχέδιο με τον τίτλο Αρχείο:FIBA Hall of Fame.jpeg. Δεν ξέρω αν είναι ΟΚ. Αν είναι, θα ήταν επιθυμητό να μετονομαστεί σε FIBA Order of Merit. Τα κατάφερα να το ανεβάσω με εσφαλμένο τίτλο. Ευχαριστώ.Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 21:42, 8 Μαρτίου 2022 (UTC)

Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Ανέβασα και δεύτερη δική μου εικόνα-σχέδιο (νομίζω καλύτερη) και με σωστό τίτλο (FIBA Order of Merit). Υπάρχει σε δύο λήμματα Σεργκέι Μπελοφ και Κρέζιμιρ Τσόσιτς. Φυσικά και αυτή δεν γνωρίζω αν είναι ΟΚ. Αν είναι ΟΚ η πρώτη μπορεί να διαγραφεί. Αν δεν είναι γράψε μου τι να κάνω. Ευχαριστώ.Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 00:19, 9 Μαρτίου 2022 (UTC)

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Την πρώτη τη διέγραψα. Προσωπικά δε μου αρέσει η χρήση τέτοιου τύπου εικονιδίων στα λήμματα. Τώρα για τη δεύτερη η άποψη μου είναι ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς χρησιμοποιείται το λογότυπο. Ωστόσο θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.

Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Το λογότυπο της FIBA είναι ένα ερωτηματικό όπως σωστά τοποθετήσε. Εδώ το επίσημο λογότυπο παρουσιάζεται διαφορετικό, και ως εκ τούτου η δεύτερη γνώμη που ζητάς είναι εύλογη τοποθέτηση. ΥΓ1: Δεν με ενδιαφέρει να ανέβει στα commons. ΥΓ2: Προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα η περιορισμένη χρήση τέτοιων εικονιδίων (είναι καθαρά θέμα αισθητικής). Λειτουργεί για μένα ως αντίβαρο στον κατακερματισμό των λημμάτων και τους πολλούς πίνακες άλλων wikipedia. Η χρήση είναι συγκριτικά πολύ περιορισμένη (μόνο τέσσερα λήμματα έχουν το συγκεκριμένο και δεν μπορούν να αυξηθούν αξιοσημείωτα).

Απαντήστε στο "FIBA Order of Merit"