Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Gverg (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Παρακαλώ θα ήθελα περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τον λόγο διαγραφής του λήμματος που αναφέρεται στην φωτογραφική κοινότητα "Greek Instagramers Events". Τι εννοείτε ότι πρόκειται για αυτοπαρουσίαση; Το λήμμα δεν παρουσιάζει κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή αυτόν που το έγραψε. Αναφέρεται σε μια φωτογραφική κοινότητα με πάρα πολλούς φωτογράφους, μη κερδοσκοπική, με μεγάλο ιστορικό καλλιτεχνικών δράσεων, με σημαντική προσφορά στον χώρο της τέχνης της φωτογραφίας στην χώρα μας. Δεν πρέπει να υπάρχει ως λήμμα στην Βικιπαίδεια, να διαβάζουν για αυτή την κοινότητα όσοι ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας; Χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο κείμενο για να είναι πιο συμβατό και να μην εκλαμβάνεται ως αυτοπαρουσίαση;

Gverg (συζήτησησυνεισφορές)

Στο Wikipedia παρουσιάζονται αμέτρητες εταιρίες που έχουν σχέση με την φωτογραφία, φορείς που διοργανώνουν διαγωνισμούς όπως το LensCulture, περιοδικά, φωτογράφοι κλπ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Adorama

https://en.wikipedia.org/wiki/LensCulture

https://en.wikipedia.org/wiki/Instagram

Στην χώρα μας αυτή τη στιγμή οι "Greek Instagramers Events" είναι η μεγαλύτερη και πιο ενεργή φωτογραφική κοινότητα. Δεν αξίζει να υπάρχει αναφορά στο Βικιπαίδια; Παρακαλώ θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις όσον αφορά τον λόγο διαγραφής και ενδεχομένως κάποιες προτάσεις από εσάς που είστε πιο έμπειρος χρήστης για το τι χρειάζεται να γίνει για να είναι εντός προδιαγραφών αυτό το λήμμα και να εμφανίζεται στο Βικιπαίδια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)