Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Kostisl

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)
2A02:587:801C:142A:5A:C747:A74A:89AD (συζήτησησυνεισφορές)

Καλά δεν υπάρχεις! Υπάρχει το αγγλικό λήμμα και είδα ότι έχεις συνεισφέρει. Γιατί δεν ζήτησες να το διαγράψουν κι από εκεί? Φαίνεται καθαρά ο προδοτικός ανθελληνικός σου ρόλος, το μίσος σου για την Ελλάδα. Και το προηγούμενο λήμμα αντιγραφή από το αγγλικό ήταν κι όχι οι ψευτιές που έγραψες στη σελίδα συζήτησης για να διαγραφεί τελικά από τον Cubic.

Είναι πραγματικά απίστευτο, όχι αυτά που κάνεις, αλλά που σε στηρίζουν με λύσσα ο Καλογερόπουλος, ο Cubic, το Geraki! Απίστευτο!

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@Cinadon36 δεν κατάλαβα το ερώτημά σου. Μετέφρασα απευθείας από το tool ένα κομμάτι του αγγλικού λήμματος. Δεν θυμάμαι να είδα κάπου προειδοποίηση ότι υπήρχε λήμμα και είχε διαγραφεί. Αλλά και έτσι να είναι, θα φανταζόμουν ότι υπήρχε κάποιο θέμα copyright και διεγράφη, όχι θέμα εγκυκλοπαιδικότητας. Μπορείς να εξηγήσεις τι πρόβλημα υπάρχει με το λήμμα όπως είναι σήμερα;

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@Cinadon36 βλέπω τώρα ότι έβαλες σήμανση copyright. Όπως μπορείς να δεις στο ιστορικό, το λήμμα είναι πιστή μετάφραση του αγγλικού, το οποίο δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα. Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την παρέμβασή σου.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Λαθος μου για το copyright. Παντως για την επαναδημιουργια ενος λημματος, η διαδικασια ειναι άλλη.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Είχε διαγραφεί το 2009 γιατί ήταν συρραφή από διάφορες σελίδες. Αν είναι τώρα μετάφραση, δεν υπάρχει θέμα για την επαναδημιουργία του.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Οκ

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar @Cinadon36 είναι ακριβής μετάφραση, μέσω το tool. Οπότε θεωρώ το θέμα λήξαν.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι οκ. Ληξαν.

Απαντήστε στο "Γεια σου, γιατί επανέφερες το Απελευθερωτικός Αγώνας της Κύπρου 1955-59 το οποίο ειχε διαγραφεί;"