Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί ακύρωσες την μετακίνηση στο τίτλο που έβαλα; το Πολιτική της Μιανμάρ είναι λάθος, δεν είναι δόκιμος τίτλος στα ελληνικά, είναι απλά ο τίτλος της αυτόματης μετάφρασης. Το θέμα του λήμματος έχει σχέση με την Πολιτική ιστορία μιας χώρας, αφού αναφέρεται σε παλαιότερα έτη

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, όπως ανέφερα και στη σχετική σύνοψη επεξεργασίας, καθώς πρόκειται για μια τυποποιημένη μορφή η οποία χρησιμοποιείται για σειρά λημμάτων δεν είναι εντάξει από πλευρά μορφοποίησης να υπάρξει αλλαγή μόνο στο συγκεκριμένο λήμμα. Εάν είναι να γίνει κάτι τέτοιο (μετακίνηση δηλαδή) αυτό θα πρέπει να αφορά το σύνολο των λημμάτων παρόμοιας θεματολογίας. Ίσως το θέμα θα ήταν καλύτερα να τεθεί προς συζήτηση στην Αγορά για αρχή.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Από αυτή τη πλευρά έχεις δίκιο. Επίσης, θα ήθελα και τη γνώμη σας για το εξής: το λήμμα για την Μιανμάρ στην ενότητα πολιτική (ή πολιτική τον 21ο αιώνα) έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο περιεχόμενο με το λήμμα Πολιτική της Μιανμάρ. Μήπως να συγχωνευτούν;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω, εάν θυμάμαι καλά, πως η αυτή η ομοιότητα οφείλεται στο γεγονός πως υπήρξε μεταφορά περιεχομένου από το ένα λήμμα στο άλλο. Νομίζω μια ματιά στο ιστορικό της κάθε σελίδας θα βοηθούσε να το δούμε αυτό.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

και έτσι να είναι, τι πρέπει να γίνει;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Απ'όσο βλέπω το τμήμα του κειμένου που αφορά τα γεγονότα του 2007 είναι πανομοιότυπο και στα δύο λήμματα. Αυτό που θα πρότεινα εδώ είναι να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό λήμμα (πρώτη ύλη σαφώς και υπάρχει) σχετικά με τα γεγονότα του 2007 και στη συνέχεια να "ψαλιδιστούν" σημαντικά οι αναφορές εντός των δύο άλλων λημμάτων σε κάτι πιο σύντομο και περιεκτικό και με χρήση από πάνω του {{κύριο|ΟΝΟΜΑΛΗΜΜΑΤΟΣ}}, ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να βρουν το λήμμα με περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μέσα. Η παρούσα κατάσταση είχε ίσως λογική το 2008 που γράφτηκε, όμως, μάλλον όχι σήμερα.

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ με Glorious. Επίσης ο τίτλος δεν υπήρξε προϊόν "αυτόματης" (;) μετάφρασης, ούτε, αν θυμάμαι καλά (γιατί πάνε και αρκετά χρόνια), και το περιεχόμενο του λήμματος.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν τον εννοούσα ακριβολογώντας, το στυλ της μετάφρασης χαρακτήρισα έτσι.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι "η Μιανμάρ" ή "το Μιανμάρ"; (Εντάξει, αισθάνομαι χαζός αυτή την στιγμή.....)

πχ: Η Ελλάδα αλλά Το Κουβέιτ, ΚΟΚ.....