Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Μήπως ξέρεις γιατί αυτό το πρότυπο δεν αντλεί πληροφορίες από τα wikidata;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχει ρυθμιστεί καθόλου για να το κάνει. Να το βάλω στα σκαριά;

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ναι! θα το χρησιμοποιήσω. έκανα και μερικές αλλαγές. Εκείνο που θα ήθελα να σε παρακαλέσω επίσης, είναι αν μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των παραμέτρων για να έχουν ομοιογένεια. Δηλαδή η παράμετρος Τοποθεσία, να πάει κάτω από την πρώτη παράσταση αφού σχετίζεται άμεσα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να γράφετε το προηγούμενο και το επόμενο έργο του συγγραφέα.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

ok, μπορεί να αλλάξει και η σειρά και όλα τα υπόλοιπα. Όμως οι αλλαγές που έκανες στα ονόματα των παραμέτρων, έχουν ως αποτέλεσμα όσα λήμματα είχαν συμπληρωμένες αυτές τις παραμέτρους να μην τις εμφανίζουν άλλο (αφού πλέον το πρότυπο ζητά διαφορετική παράμετρο), π.χ. Ο πουπουλένιος, Γυάλινος Κόσμος. Γενικά οι αλλαγές στα ονόματα των παραμέτρων που ήδη χρησιμοποιούνται αποφεύγονται -ακόμη και όταν δεν είναι τα σωστότερα- επειδή αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αλλάξουν και σε όλα τα λήμματα (με bot), είτε να αρχίσουμε να μεγαλώνουμε τον αριθμό των εναλλακτικών ονομάτων κάνοντας το πρότυπο πολύπλοκο.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

εντάξει, έχεις δίκιο, αν και τα λήμματα θεατρικών έργων δεν είναι και τόσο πολλά. Ωστόσο όταν τα συνδέσεις με τα βικιντάτα, κάνε τις αλλαγές αυτές, γιατί είναι χρήσιμες,

Απαντήστε στο "Πρότυπο θεατρικό έργο"