Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Απάντηση στο mail της 13ης Απριλίου, τρέχοντος.

3
Σύνοψη από Kalogeropoulos

Νομικές απειλές

Μπρέστας Κωνσταντίνος (συζήτησησυνεισφορές)

Μόλις είδα το mail που στείλατε.

Ακούστε κύριε: χρόνο δαπανώ να κάθομαι και να διορθώνω, όχι μόνο ανήκουστα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, αλλά και ιστορικές ανακρίβειες.

Όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς την γλώσσα σου στο προφορικό και κυρίως στον γραπτό λόγο, πρέπει να κατέβεις από το καλάμι σου και να μην γράφεις γιατί κάνεις κακό.

Με αυτήν ως λογική, αμφισβητώ τις (καλές) προθέσεις των συντακτών.

Έχω τονίσει όλως ιδιαιτέρως, πως η μόνη ορθή πληροφόρηση έρχεται μέσα από τα βιβλία και από το Σχολείο που ο καθείς τελείωσε και όχι από την βικιπαίδεια, όπου ο καθένας γράφει ό,τι του κατεβαίνει, καθώς δεν υπάρχει ποιοτικός έλεγχος, δημιουργώντας σύγχυση από λανθασμένη πληροφόρηση.

Υπάρχει δε και νομικό πλαίσιο, σχετικά με την αλλοίωση της γλώσσας, εκούσια, ή ακούσια.

Συνεπώς θα σας διορθώνω και τις νουθεσίες περί καλών προθέσεων, σε αυτούς που γράφουν και όχι σε εμένα, με οποιοδήποτε ύφος.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να διορθώνετε όσο θέλετε. Αν ξανακάνετε ειρωνικά σχόλια προς συντάκτες θα φραγείτε και τέλος. Και μάθετε επιτέλους πώς λειτουργεί η Βικιπαίδεια, δεν σάς έστειλα κανένα email

Μπρέστας Κωνσταντίνος (συζήτησησυνεισφορές)

Τότε γιατί μου απαντάτε; Ρητορικό το ερώτημα.

Να διορθώνω δηλαδή, χωρίς να αναφέρω τα λάθη των αγράμματων.

Και ποιος είστε εσείς, που αποφασίζετε ποιος θα φραγεί και ποιος όχι;

Τα σχόλιά σας κατεγράφησαν και αποτελούν απόδειξη και όχι ένδειξη, για τον Νόμο και τις συνέπειες αυτού, στις όποιες παρούσες και μελλοντικές απειλές.

Την επόμενη φορά που θα μου στείλετε μήνυμα με νουθεσίες ή όχι, θα σας κάνω μήνυση βάσει της ip σας, κάτι που μπορώ να βρω πολύ εύκολα από την ΓΑΔΑ και έχω ξανακάνει με θρασύδειλους.

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου, ο δηλών.